Mamici de mai-iunie 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Andreea, e un nume foarte frumos Petra!!! Ma bucur tare mult!

Florypop, pusche-ti pe limba cu nascutul.. las'ca te vad eu exasperata, ca nu mai nasti odata!!

eu intru in concediu de odihna, ala de maternitate dupa...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Amiss zip Frumos nume a-ti ales pt. fetita voastra PETRA

Ama cred ca zodia TAUR e mai buna avand in vedere ca tu esti FECIOARA deci ambele sunt zodii de pamant ,o sa te intelegi super cu SEBI. Si eu sunt tot taur ,si e zodie buna.

ILDI 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, nu ca vreau sa va zapacesc dar sa stiti ca la zodie e foarte important ascendentul (plus restul planetelor!). Asa ca mai asteptati putin si dupa ce nasteti facem frumos hartile astrale ale tuturor copiilor ca sa vedem ce si cum. Zodia in care se naste e cea mai buna pentru el! Si sa nu va mai luati de berbecuti ca cupilu' meu e berbec! Eeeee!

Andreea, foarte frumos numele! Sa-l poarte bebelina sanatoasa si fericita!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ama si Adibam ras cu lacrimi.Adib,tre sa-ti retragi bila neagra!

LA MULTI ANI OANEI!F frumos tortul!Tre sa merg sa-mi iau rumegus sa iasa si-a mea creata.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">27 sapt cu Sara Lois &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

adib cand vreodata o sa aibe un barbat ultimul cuvant pe un forum de mamici ? Accept insa mustrarea, o merit! Si eu ma invinuiesc cand ma uit la zgaraietura de pe burtik! Dar Seby e bine ca da sanatos din picioruse!ina si ce mai berbecutz de copil ai..o minune! Cand te duci s-o iei de la gradinita ?
Ce-o fi, sanatos sa fie..berbec taur..acum sa ne ridicam cu pretentii si la zodii, ar fi prea de tot! E bine venit de sambata incolo oricand se hotaraste el sa iasa! Lya ne bucuram ca am reusit sa mai inveselim spiritele pe aici!
Ai auzit adib ? Ia-ti bila inapoi!
io 36+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Lya

LA MULTI ANI OANEI!F frumos tortul!Tre sa merg sa-mi iau rumegus sa iasa si-a mea creata.[/font=Comic Sans MS][/teal]

[

Multzumesc mult!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, programul lor se termina la 19.00 si ma voi duce pe la 18.00 sa mai stau pe acolo sa mai vad ce si cum. Imi ard talpile dar o las cat se poate...imi mai fac de lucru pe aici ca tot am concediat femeia care facea curat..treaba e destula!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Doina,
sa iti traiasca Onutza, e tare dulcica!la multi ani!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina te cred ca mori de nerabdare.E destul de lung programul, daca o sa se obisnuiasca sa stea pana la sfarsit e foarte bine, o sa iti lase si tie timp sa ai grija de bebe_mic si e bine si pentru ea ca ai spus ca e o gradinita privata unde invata multe lucruri si se ocupa calumea de ei acolo! De abia astept sa ne povestesti mai pe seara cum au decurs lucrurile!io 36+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama si adib , hai ca ati fost mortali. Multumim adib pentru grija dar este adevarat ca nu prea avem stare. Vrem ca totul sa fie perfect si de aici si unele mici, zic eu , exagerari.
Luna, ce sa spun? Multumesc pentru aprecieri la adresa sotului . Si spuneti ca barbatii au facut front comun sambata si s-au plans? Pai si ce altceva stiu sa faca?

Cine mai ajunge pe la Bamboo, mai repede decat mine (eu pe 27 aprilie) as avea o mare, dar prea mare rugaminte , mai vreau si eu o paturica BEJ.

Laura, nu stiu daca ti-am multumit, dar daca nu am facut-o, o fac acum .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput