FIV - 68

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mirga, optimismul conteaza foarte mult in astfel de situatii. E bine ca tu il ai. Bafta multa si mai departe!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirga mai ai nevoie..uite iti da muica..ia colea cu halba optimism..ca nu gasii galeata..hai...capuuu sus..gandeste pozitiv...ca va fi bineeeeeee,,,
io nu am somn si iti tin pumniiiii!!!!
tot asa.stransiii!!! stransiii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

'Neata Fetelor, nu v-ati trezit?

Liana se vede ca ai petrecut pana tarziu .

Eu continui sa ma gandesc la Mirga sa fie bine ,sa-i puna si ei vreo 3 ,4 embrioni ,sa treaca la ,merita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor. Andicu, Mirga, Gina, inca o data multa bafta. Acu sa va zic despre mine, am fost la control ieri si am 5 pe dreapta si 6 pe stinga, cu marimi cuprinse intre 23mm , 21, 17, 18 si cel mai mic de 8 mm.Am mai descoperit ca trompa stinga s-a infundat din nou, chiar daca le-am desfundat anul trecut prin laparo.Mai tin trat., inclusiv joi, cind merg din nou la echo si analize dar cu 2 menogon.A, ieri estradiolul era 4111 si chiar ma speriasem putin crezind ca am prea multi, pentru ca data trecuta avusesem estradiolul 3260 la sfirsitul trat.si aveam 18 foliculi. Va mai spun joi cum sta situatia. Va pupacesc pe toate si numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna!
De produs, am produs ceva...3 pe stanga si 4 pe dreapta (plus un chistulet), cu dimensiuni intre 10.5-12 mm.
Vineri merg la alt eco - cel de ziua 11 de stimulare, iar pana atunci continui tratamentul.
Medamaya1 - in a cata zi de stimulare ai fost? Cum au descoperit ca ai trompa stanga infundata ca in timpul stimularii nu se face nimik pentru astfel de descoperiri ... adica HSG sau histeroscopie...iar la eco vaginal nu se vede...lumineaza-ma, te rog...ca-s curioasa rau din fire!!!!
Mirga - da pe gat halba de bere de la Liana...iti tin pumnii sa-ti mearga OK!
Gina - inca o data multumesc si .

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

tin pumnii MIRGA stransi tare de tot!!!
ANDICU bafta,bafta,bafta!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ginaaa io ma treziii mama..de la 9 da mai fusai pi la alte usi ca avusara fetele nevoieee..dehhh cu treab..cu treaba..ca nu puteam sa dorm mai mult stiind ca e nevoie aci
betyculeee io tot tin pumnii!!!!
Mirga te astept cu sufletul la gura..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Bety, ieri a fost ziua 8 de stimulare cu menogon, iar de trompa ,s-a vazut la echo vaginal .Tu cind faci punctia?

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nici eu nu am auzit de vreun medic pe lumea asta care sa vada daca ai trompa infundata sau nu decat cu HSG sau laparoscopie...

Mirga ma rog pentru tine sa fie bine la ET! si mai ales dupa...sa fii graviduta!

Gina, ai grija de tine in continuare!

Medamaya bafta cu tratamentul si sa fie cu noroc! Dar la tine de ce ies asa valori astronomice la estradiol?

Tuturor fetelor de la acest topic, un pupi!

Am vb. aseara cu Andicu si era OK, optimista, azi e la control si mai vb deseara sa vad ce i-a zis. Miercuri o sa intre pe DC sa va zica ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bety, ce sa fac daca's batrana? Am uitat de tine! Mult succes iubita cu stimularea in continuare si sa auzim de bine la final!

Mergi la inceput