FIV - 68
Raspunsuri - Pagina 10

cristinici spune:
Monica, da ce a mai crescut globuletul tau. Sa creasca ,mare, sa fie sanatos si voi sa va bucurati de el.
Lachi ce vrei sa vorbesti cu Marinescu , daca nu sunt indiscreta, daca nu dureaza mult conversatia poti sa incerci ca nu te costa nimic.
Gina , Mirga stati cumintele si sa veniti cu vesti bune.cristinici

Kariris spune:
mare figura esti cristinici! nu dureaza mult ce vreau eu sa vorbesc cu el... cred ca mai mult insa, va dura consultatia! te pup dulce!

lucia1 spune:
Buna fetelor!Nu am mai intrat de mult pe forum deoarece am avut f multa treaba.Am ajuns in ro cu bine,am facut prima IA,dar am o prb.Luni am facut IA si marti mi-a curs ceva maroniu,nu f mult dar m-a speriat.ieri am avut si dureri de burtica pe jos cu toate ca foliculul s-a spart luni.Stie cineva de ce mi-a curs acea secretie maronie?Va pupic si sa auzim numai de bine.

Moniland spune:
Lucia , din pacate nu te pot ajuta, sper sa nu fie nici o problema. Stai linistita ca e mult mai bine. Mult noroc.
Gina , cum esti?
Veronici, ce-ti mai fac ?
Monica

silveana spune:
Fetele sunt bine , va pup pe toate.Astept sa ma sune doctorul sa-mi zica ca mi-a venit randul la Fiv cu ovule donate,deja a trecut o luna.Ma intreb cat o sa mai treaca pana si-o aduce aminte si de mine.
Silveana

Dasha spune:
Silveana , ma bucur ca esti bine. Eu chiar ma gandeam la tine zilele astea . Sper sa te sune cat mai repede .Te pup si ai grija de tine.
Never say never!

Dasha spune:
Mirga ,bravo fetita ,stai cumintica si ai grija de tine.Lasa ca o sa ai timp sa te plimbi cat vrei dupa.
Monica felicitari pentru puiutzul tau scump ; de acum incepe distractia
Ginatucum te mai simti?
Pupici la toate
Never say never!

Mirga spune:
Buna dimineata fetelor.
Azi m-am trezit mai optimista si mai increzatoare . Ieri nu stiu ce am avut
dar am fost cam posomorita
(probabil si vremea a fost de vina ca 10 min.
turna cu galeata, 5 min. era soare si tot asa pina seara)si in afara de a calcula sansele nu prea am facut altceva.
Spre dupa masa am vorbit cu o fata, Daphna, care a facut o data cu mine toate procedurile (si ne citeste din umbra)-BAFTA MULTA - si mi s-au mai imprastiat gindurile negre.
Gina ce mai faci? Cum te mai simti?
Pupici si multa bafta.
Mirga

andicu spune:
Va pup, fetelor!
Va multumesc pentru sustinere!face taaare bine la " pisic"!!
Am ajuns tarziu aseara acasa, asa ca n-am mai fost in stare sa scriu, iar acum dimineata am fost sa-mi repet analizele din ziua 3.
Eu una sunt foarte multumita de ce am gasit la Szeged! arata si se comporta ca niste profesionisti, iar dr Zadori e si tinerel si frumusel pe deasupra !
Cu alte cuvinte, de azi incep inhibarea, cu AC, pana la sfarsitul lunii, iar din 05 mai incep stimularea, cu Decapetyl si Gonal F; in 09 mai ma prezint iar la Szeged si raman in zona, pentru vreo 2-3 saptamani , poate mai mult, in caz de iese cum vrem noi .
La echo mi-a zis ca ovarul stang nu arata prea bine, se pare ca functioneaza sub limite,dar m-a pus sa repet FSH,LH si Prolactina, plus inca un echo la dra mea din oras, ca sa se convinga . Sansele sunt reduse si din cauza faptuli ca este pozitionat cumva in spate ( caci se pare ca am uterul usor deviat spre stanga), si s-ar putea sa n-ajunga la punctie la el...a zis sa nu-mi fac probleme ptr ca lui ii este suficient ovarul drept,care arata f bine. In rest stau bine , slava Domnului!, cu toate, n-am chisturi sau alte probleme. Asa ca de azi, cu Dumnezeu inainte!
Mirga si Gina, am vazut ca aveti niste oute f bune acum in burtica si sunt sigura ca rezultatele or sa fie cu ockishori!
Bun venit celorlalte aspirante si sper sa reusiti sa va vedeti visul cu ochii!
Monica, felicitari pentru primii pasi ai lui Mihnea!
Va pe toate cu drag si sunt in zona, ca am liber pana luni, asa ca mai vorbim!
Andreea.Pozele mele