Kim are nevoie de rugaciunile noastre
Raspunsuri - Pagina 12
Happiness_4_us spune:
Kim, bine-ai revenit acasa si sa va traiasca fetita!
Sa fiti sanatoase amandoua si Alicia sa creasca mare si ascultatoare!

Nana Motoc
kim spune:
Va anunt cu bucurie ca am inceput sa elimin apa din organism, merg din ora-n ora la baie, si se vede deja pe picioare, ma dezumflu ca un balon, ma misc si eu ca oamenii...
Asistenta imi vine acasa sa-mi ingrijeasca rana, care se vindeca f greu, e o intreaga poveste, inteleg de ce nu se prefera cezariana din start.
Printesa a crescut enorm de cand am venit acasa, a cantarit-o, 215 gr in 3 zile!!! suntem tare mandri de ea...
Kim si printesa Alicia
michelle7 spune:
kim ma bucur sa aud vestile bune. probabil la tine rana nu se vindeca din cauza infectiei cauzate de dermoid? pana la urma a fost sau nu malpraxis , dati sau nu in judecata medicul? ( stii ca au asigurare de malpraxis si deci nu platesc din propriul buzunar daunele)
philip spune:
kim, ai o bebica superba!!!multa fericire sa av aduca somnoroasa mica, iar tie recuperare usoara!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim spune:
Michelle, nu dau pe nimeni in judecata, pana la urma chistul nu a fost dermoid ci endometrial... O sa vad cum stau lucrurile la control. Deocamdata ma bucur de fiecare progres al meu si al bebelinei. Ma duc la somn...
Kim si printesa Alicia
alexa si mami spune:
kim, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si forta sa treceti repede peste cele petrecute. minunatia de Alicia e superba. sa creasca mare si sanatoasa.
alexa & fam
kim spune:
Va multumesc, rugaciunile voastre au ajuns unde trebuie, din hipopotamul care am fost dupa operatie acum am picioare de manechin. Inca ma dor muschii (oarecum atrofiati desi am facut miscare cat am putut), operatia ma tine, dar simt ca sunt pe drumul cel bun. Visez sa ies cu fata la o prima plimbare.
KIM & printesa ALICIA 
photos

Poze cu