Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
cge spune:
Antonia, pai e ok Dinu la 6,500Kg si 68cm.
Eu banuiesc ca el te-a fentat un pic in sapt in care nu a luat in greutate, a crescut in lungime.
Anca a avut la 5 luni 6,900Kg cum are Dinu acuma si lungime nu stiu, am masurat-o numai la 6 luni cand a avut 68cm.
Deci, ea e mai 'scurta', deh, fetita.
Dar Anca a fost si mai mare la nastere, a avut 3,500kg.
Sa il vezi pe Victor care 19kg la 6 ani.
Dar e sanatos, asta e ce conteaza.
Are un coleg mult mai inalt ca el, si care are cred 26-27kg, si are astm.

Si apoi ajungem la vb. lui Victor :"De ce vrei sa ma ingras, ca sa ma pui sa slabesc?"![]()
![]()
Stai linistita, nici un bebe (din cate stiu eu) n-a fost 'fun' supa de legume fara carne. Carnea ii da gust bun![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
sofia_misicu spune:
am si eu o intrebare. Fata mea are pielea de pe fata foarte uscata si a inceput sa se cojeasca pe la nas. Am dat-o cu crema speciala de la Mustela si e mai rau. Am dat-o si cu sanosan si nimic. Aveti vreo idee ce poate merge mai bine?
Multam
Sofia si Nuka 02.11.2005
cge spune:
Hai sa descifram si misterul cu carnea: La inceput se fierbe separat de legume si apoi se paseaza cu acestea. Logica este cred sa nu schimbe brusc gustul la piureu.
Dupa 3-4 zile de fiert separat, parca se fierbe si cu legumele .
Eu asa am facut, dar noi am inceput diversificarea Ancutei devreme.
Cred ca daca incepi la copii mai mari, se mai sar peste etape.
Daca i-ai dat carne fiarta cu legume, si i-a placut si nu a avut nici o neplacere, continua asa. Nu mai are rost sa schimbi.
Gata, ma duc sa mai lucrez si eu ceva.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
christina-m spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi
.
Hilde, sanatate multa lui Stefan si tie
.
Roxi bine ai venit 
Marinela, felicitari pt ma-ma. Cred ca esti
.
Matei nu mai zice decat bu-bu si gu-gu inspre go-gu. Asa ca intr-o seara taiaca-sau statea langa el si ii tot repete ta-ta, ta-ta, iar copilul ii raspundea go-go. La care barbatu`meu m-a intrebat cine e femeie Gogu asta ca Matei zice ca el e ta`su 
Miflore felicitari pt dintisor. La mai multi!
Kid, Alexandra e o frumusica
, si ce bine sta ea in fundulet...
Ca sa nu mai vorbim de Dinu, care este un scump si nu pare deloc slabutz asa cum la descris Tonnia. Mai ales ca acum s-a facut si copil cuminte care mananca si nu o mai trezeste pe mama lui noaptea 

Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
mihairi spune:
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi: Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana si Razvan 

.
Sa cresteti mari si cuminti.
2 baieti frumosi
poze noi
Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)
mihairi spune:
Ioana, nu trimit salvarea la tine ca vrei sa-i micsorezi numarul meselor Mirunei, dar ti l-as trimite pe Iustin sa-i spui si lui ca bebelusii cand se maresc mananca mai rar ca sa mai aiba si mamele timp de alte chestii nu numai de dat de mancare la plozi.![]()
El nu mananca nici de 5, nici de 4 ori pe zi, si in nici un caz de trei ori, ci de 6 ori
. M-a capiat. Astazi m-a marait tot timpul cat i-am facut piureul ca n-am fost gata la timp si era sa-mi manance beregata
.
2 baieti frumosi
poze noi
Tonnia spune:
Cristina-m, Sofia 
Cge, ce chestie! Esti a doua persoana care-mi spune treaba asta cu crescutul in lungime. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca e folclor, ca nu e adevarat ca atunci cand cresc in lungime stagneaza cu latimea. Dar mie asa mi s-a intamplat. Ai dreptate, important e sa fie sanatosi!
Sofia, ce ai luat de la Mustela? Au o gama speciala pt piele sensibila, pt piele atopica, se cheama Stelatopia. Crema e minunata, superhidratanta.
mihairi spune:
Fetelor, apropo de speriat bebelusi.
Iustin n-are nici o sansa sa se sperie de vreun zgomot pentru ca l-a calit frati-su
. Pai cand incepe Ciprian sa tipe, sa te tii
. Si haios e ca atunci cand Ciprian urla din diverse motive, Iustin se uita la el si rade.
Asa ca cine vrea sa aiba copil nesperios, sa-l trimita la noi sa-i aplicam terapia de soc.![]()
2 baieti frumosi
poze noi
mihairi spune:
Uraaaaaa! Am primit o steluta si sunt membru incepator.
2 baieti frumosi
poze noi
miflore spune:
Acum o juma de ora am venit de afara! A fost super frumos si caldut, m-am intalnit si cu bona Ruxandrei;
Ruxandra, n-ai nici o grija!!! Se poarta super cu Matei! Eu am urmarit-o o perioada si dup-aia am intrat si-n vorba cu ea! 
Bianca, e clar ca vei lua carnetul!
![]()
Vera,
cu rotile!!!
Anya20, Carmi, multumim!!!
Vio, sanatate multa!!!
Frumusel foc Andrei!
Mimsi, acum am citit, ii dau un telefon lui Bogdan!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI