Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, pai e ok Dinu la 6,500Kg si 68cm.
Eu banuiesc ca el te-a fentat un pic in sapt in care nu a luat in greutate, a crescut in lungime.

Anca a avut la 5 luni 6,900Kg cum are Dinu acuma si lungime nu stiu, am masurat-o numai la 6 luni cand a avut 68cm.
Deci, ea e mai 'scurta', deh, fetita.

Dar Anca a fost si mai mare la nastere, a avut 3,500kg.
Sa il vezi pe Victor care 19kg la 6 ani.
Dar e sanatos, asta e ce conteaza.
Are un coleg mult mai inalt ca el, si care are cred 26-27kg, si are astm.

Si apoi ajungem la vb. lui Victor :"De ce vrei sa ma ingras, ca sa ma pui sa slabesc?"

Stai linistita, nici un bebe (din cate stiu eu) n-a fost 'fun' supa de legume fara carne. Carnea ii da gust bun

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

am si eu o intrebare. Fata mea are pielea de pe fata foarte uscata si a inceput sa se cojeasca pe la nas. Am dat-o cu crema speciala de la Mustela si e mai rau. Am dat-o si cu sanosan si nimic. Aveti vreo idee ce poate merge mai bine?
Multam

Sofia si Nuka 02.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai sa descifram si misterul cu carnea: La inceput se fierbe separat de legume si apoi se paseaza cu acestea. Logica este cred sa nu schimbe brusc gustul la piureu.
Dupa 3-4 zile de fiert separat, parca se fierbe si cu legumele .
Eu asa am facut, dar noi am inceput diversificarea Ancutei devreme.
Cred ca daca incepi la copii mai mari, se mai sar peste etape.

Daca i-ai dat carne fiarta cu legume, si i-a placut si nu a avut nici o neplacere, continua asa. Nu mai are rost sa schimbi.

Gata, ma duc sa mai lucrez si eu ceva.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi .

Hilde, sanatate multa lui Stefan si tie .
Roxi bine ai venit
Marinela, felicitari pt ma-ma. Cred ca esti .
Matei nu mai zice decat bu-bu si gu-gu inspre go-gu. Asa ca intr-o seara taiaca-sau statea langa el si ii tot repete ta-ta, ta-ta, iar copilul ii raspundea go-go. La care barbatu`meu m-a intrebat cine e femeie Gogu asta ca Matei zice ca el e ta`su
Miflore felicitari pt dintisor. La mai multi!
Kid, Alexandra e o frumusica , si ce bine sta ea in fundulet...

Ca sa nu mai vorbim de Dinu, care este un scump si nu pare deloc slabutz asa cum la descris Tonnia. Mai ales ca acum s-a facut si copil cuminte care mananca si nu o mai trezeste pe mama lui noaptea

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Urez si eu la multi ani sarbatoritilor de azi: Ioana Alexandra, Florin Alexandru, Bianca Ioana si Razvan .
Sa cresteti mari si cuminti.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Ioana, nu trimit salvarea la tine ca vrei sa-i micsorezi numarul meselor Mirunei, dar ti l-as trimite pe Iustin sa-i spui si lui ca bebelusii cand se maresc mananca mai rar ca sa mai aiba si mamele timp de alte chestii nu numai de dat de mancare la plozi.
El nu mananca nici de 5, nici de 4 ori pe zi, si in nici un caz de trei ori, ci de 6 ori. M-a capiat. Astazi m-a marait tot timpul cat i-am facut piureul ca n-am fost gata la timp si era sa-mi manance beregata.

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cristina-m, Sofia

Cge, ce chestie! Esti a doua persoana care-mi spune treaba asta cu crescutul in lungime. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca e folclor, ca nu e adevarat ca atunci cand cresc in lungime stagneaza cu latimea. Dar mie asa mi s-a intamplat. Ai dreptate, important e sa fie sanatosi!

Sofia, ce ai luat de la Mustela? Au o gama speciala pt piele sensibila, pt piele atopica, se cheama Stelatopia. Crema e minunata, superhidratanta.

Mergi la inceput

Fetelor, apropo de speriat bebelusi.
Iustin n-are nici o sansa sa se sperie de vreun zgomot pentru ca l-a calit frati-su. Pai cand incepe Ciprian sa tipe, sa te tii. Si haios e ca atunci cand Ciprian urla din diverse motive, Iustin se uita la el si rade.
Asa ca cine vrea sa aiba copil nesperios, sa-l trimita la noi sa-i aplicam terapia de soc.

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Uraaaaaa! Am primit o steluta si sunt membru incepator.

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Acum o juma de ora am venit de afara! A fost super frumos si caldut, m-am intalnit si cu bona Ruxandrei;
Ruxandra, n-ai nici o grija!!! Se poarta super cu Matei! Eu am urmarit-o o perioada si dup-aia am intrat si-n vorba cu ea!
Bianca, e clar ca vei lua carnetul!
Vera, cu rotile!!!
Anya20, Carmi, multumim!!!
Vio, sanatate multa!!! Frumusel foc Andrei!
Mimsi, acum am citit, ii dau un telefon lui Bogdan!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput