Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IOANA nu se pot vedea..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Draga Thea esti formidabila , de-o bunatate rara si de nepretuit si crede-ma ca esti departe de-a fi "un punctulet mic si aparent neinsemnat" asa cum spui tu si dealtfel niciuna dintre voi nu sunteti punctulete neinsemnate ptr mine ! Sunteti stelute care ilumineaza calea celor pierduti in intuneric si-si cauta mereu cararea , pe care chiar daca o gasesc bajbaind , ea tot apare intr-un tarziu si e mai binevenita ca oricand ...Iar in ceea ce priveste "calatoria" mea acolo sus , pe varf de munte , sa stii ca mi-a prins bine , am tras o lectie de la viata , am deschis ochii si am vazut frumusetea Domnului pe care ne-a zamislit-o noua , am vazut cat de importanta e ziua de azi si cat va fi cea de maine , alaturi de copilul meu cel drag si de sotul meu care ma iubeste . Vantul mi-a soptit la ureche cu vorbe blande ca totul are un sens si ca nimica nu se intampla in hazard , totul ne este scris , nimeni si nimic nu poate schimba ceva doar Cel care ne vegheaza mereu de sus !
Astazi , sunt mult mai bine ! CM mi-a venit pe 07.03 cu ajutorul medicamentului (dupa 35 de zile)... , totul a intrat in normal si ma bucur ca s-a terminat cu bine !
Thea draga mea iti doresc din suflet sa ai parte de multe bucurii si D-zeu sa te ajute ca trat. pe care-l faci in momentul de fata "personalizat" sa dea roade excelente si s-auzim in curand de bb , sigur va fii anul asta ! Te si-ti multumesc din suflet ptr sustinerea ta , care mi-a mers la suflet !
Amely scumpica , asa este Thea m-a coplesit cu bunatatea vorbelor ei , are un dar sa vindece ranile altora , ceva de nedescris ! Si tie-ti mulumesc ca esti alaturi de mine si-ti doresc ca rezultatele PAP si HPV sa fie cum nu se poate mai bine , iar chistuletul tau sa dispara cat de repede , sa nu te mai supere si el cu alte ganduri , ca ai tu destule , dupa cate vad , in ultimul timp
Cata un dulce de tot , tie si printesei tale cea mica si scumpa , tare e dulce sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii in suflet !
Indy -ici tie si lui Mirciulica !
Liana draguta si curajoasa noastra , tin pumnii sa fie totul OK la analizele de maine , care sa fie BETON de bune , da ?
Ioana imi pare rau...sper ca data viitoare va fi cea buna !
Bety un gand bun si sincer ptr maine la punctie sa dea Domnul sa ai oute frumoase si grasunele !
Camy !
Liliana , Rami , Slavmih , Madana , Adelamaria , Carmencita si toate , fara exceptie va cu drag si va trimit ganduri bune de departe !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

frantzuzoaicooo io te ..sa fie!!! sa fie!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aileene merci pt. incurajari!
Si eu i-ti tin pumnii pt. tine sa fie cu
ochisori luna asta!

LIANA30 nu pot sa-ti trimit poze, nu stiu
ce format vrea forumul, ca m-am saturat
sa tot incerc. O las balta. Pupici

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Madana eu nu am nici un dubiu in legatura cu procedura doctoritei. Dubiul meu era referitor la procedura in sine. Daca citesti pe internet vei vedea ca s-a dovedit ca nu ajuta cu nimic testul acesta.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ce mai faceti dragelor?!
Cum va mai e?
Eu am avut emotii cat carul si inca mai am.
Din cei 7 foliculi doar 2 au avut ovule. Restul, au fost PA, adica bune de dus la cos...chistulete goale.
Nu va spun ca pana azi la 9 dimineata cand am aflat ca s-au fecundat, am trait niste emotii pe care nu vi le pot descrie: cand mi-a spus dna biolog ca puiutii sunt OK, adica s-au fecundat, mi-au dat lacrimile instantaneu.
Maine va urma seria 2 de emotii cand voi afla calitatea lor si in cate celule s-au divizat.
ET va fi pe joi.
dragelor - va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, iubita ca te-ai gandit la mine si iti multumesc
Faptul ca ati fost langa mine in momentele grele a contat enorm, iar Dumnezeu m-a ajutat, din nou. PAP si HPV mi-au iesit perfecte. Am plans ieri de bucurie, dupa tot ce a fost in sufletul meu zilele astea. D-na Badea mi-a zis ca, intrucat primul rezultat a fost mai prost, sa repet PAP peste 4-6 luni ca sa fim siguri ca totul e ok. Nu am nevoie deocamdata de nici o cauterizare, doar daca endometrioamele sangereaza din nou. Dar sunt micute, si cu tratamentul naturist pe care il fac in prezent, sper sa nu mai sangereze. Azi sunt ziua 18 si nu am mai sangerat deloc.
Laparoscopie as vrea sa fac luna asta, daca poate T., daca nu, continui cu naturistele mele si vad eu cand fac laparo...mai rau e ca s-au aglomerat problemele de servici, iar urmatoarele luni (dupa Paste) vor fi crunte...nu cred ca voi mai putea face laparo daca nu o fac acum, la sfarsitul lui aprilie.

Bety, e minunat ca s-au format 2 puisori, numai buni de prins in burtica! BAFTA in continuare!

Va sarut cu drag pe toate si va tin pumnii sa veniti cu cat mai multe teste II

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

maine aflu!!!
dar pana atunci va spun ca s'ar putea cateva zile sa nu mai apar..
chiar daca nu voi fi aici...sufletul meu va fi alaturi de voi...
betycoooooooosunt alaturi de tine..si tin pumniii!!!unu si bun mama doar stii nu????hai ca va fi bineeee...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Hai, iubitele pe prima pagina si sa-i facem galerie Lianei...ca trebuie sa-l tina pe grasu' de mana, maine...ramane omul fara amigdalite!
Da' linistite mai sunteti!
Chiar nici o sau nicio animatie p-aci?!
Prea multa liniste!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hai Lianooo, ce naiba, ca-i nimik toata! Uite multi de la noi, pt. incurajare!
Stiu ca nu poti intra zilele astea, dar asteptam sa-l faci bine pe Grasu' si sa te intorci victorioasa!

Mey da' scumpe la vorba sunteti de cateva zile incoace! Doar eu si Betyca ce mai bantuim pe aici! Am ajuns sa caut subiectul pe la nush' ce pagina...rusinicaaa

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput