Superpacientele visatoare si gravidute - Dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 12
Liana30 spune:
Madanoooo si io
pe amandoi obrajoriii ca tare draga imi esti..
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
BUNA MOISICILOR!
MADANA multumesc pt. incurajari 
LIANA30 
pentru tine!
Cu drag Ioana Tugs
bety spune:
Gata, iubitele, aparusi!
Luni fac ET; ieri dupa ce am terminat cu Giulestiul, m-au luat la servici problemele de buna si a trebuit sa le rezolv...ca apoi voi sta "home-sweet-home" 2 saptamani acasa si abia acum am apucat sa intru.
Biolog va fi dna Dascalescu si eu una ma bucur enorm, ca e o dna ffffff draguta!
Am facut acum, la 22, 2 fiole de pregnyl; vineri mi-a mai dat tratament pt. inca 1 zi cu menogon.
Asa ca marti, va voi spune ce am realizat si cum a fost!
Pana atunci, Doamne ajuta si va
din inima pe toate-toate !
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
bety spune:
Fetelor....m*-am tampit...am vrut sa scriu ca LUNI FAC PUNCTIA, NU ET!!!! Pana la el mai e...dar la cate am avut pe cap...sunt de inteles!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
betyyyyyyyy

tin pumnii luni la punctie...
hai mama ca nu mai ai mult..io ma rog pentru tine sa fie bineeee...
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Liana si io te iube mult, fata draga... si iti dau un
de nu te vezi!![]()
Camy, ma intrebai de dureri...sunt niste intepaturi la nivel pelvian, mai jos de uter, dar nu in ovare... Si nici nu seamana cu cele de la ciclu. Apar cel mai adesea pe WC, dupa pishu
cand se destinde abdomenul...si mai ales la primul "pipi" de dimineata, sunt mai intense. Cineva zicea ca ar putea fi infectie urinara, dar sumarul si urocultura au iesit ok, asa ca inca nu am lamurit misterul. Altcineva spunea ca endometrioamele de pe col ar putea da usoarele sangerari inainte de menstra si intepaturile pe care le simt, dar inca nu sunt lamurita care este legatura si daca trebuie neaparat cauterizate... Oricum cred ca va tb. sa fac laparoscopie diagnostica pana la urma. Ce stiu este ca inainte de chiuretaj nu am avut asemenea intepaturi
Bety, multa BAFTA, Dumnezeu sa iti ajute!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR !
LIANA30 bafta luni la repetarea
analizei! Sa iasa bine de data
asta!
Eu am scapat de rushi, astept
rezultatele de lab. sapt. viitoare
si sa vad ce mai hotareste Moisica
cu viata mea. Din nou la lupta!!!!
PUPICI SI BEBICI LA TOATE FETELE!
Cu drag Ioana Tugs
Ioanatugs spune:
LIANA30 incerc sa-ti trimit poze
http://www.email.ro/cgi-bin/freemail/inbox.cgi?readma=&name=ioanapanzaru&sessid=18764-1347&_lang=1&box=&msgid=1144610067-1144610068-11481&ord=10&hdr=-1#scrll
Cu drag Ioana Tugs