Tunsul parului la copii
Buna! am o fetita de 1 an si 5 luni si nu stiu ce sa fac in privinta parului: sa o tund sau nu? Are par bogat dar e moale.voi cum a-ti procedat? Astept raspunsurile voastre.
Raspunsuri
Stinu spune:
Lavinia ,fiica mea are 9 luni si 11 zile si pe 19 iunie ,dupa turta o sa o tundem desi are parul foarte bogat .O sa o tund foarte scurt ,eventual pe piele tocamai ca sa nu mai fie asa de moale .Asa am facut si cu baietelul .E vara ,e cald ei sunt mici ,cand o fi mai mare n-o sa mai vrea sa o tund .
Iustina
MaryP spune:
De ce sa nu o tunzi? Cat e mica e mai bine si mai sanatos sa fie tunsa,ca apoi are ea timp sa ii creasca parul...
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)
Flaflo spune:
Intrebarea este cum ii tundem? Eu am incercat cu Bianca mea de 2 ori si s-a sfirsit cu urlete si tipete dar fara par tuns!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
ange spune:
eu am tuns copila mea pana la 2 ani cu masina de tuns.Cheliuta.
chiar ieri l-am tuns la piele si pe baietel.
de ce nu o tunzi pe piele?pana la vara are timp sa-i creasca putin.
pe al meu cand il tund ii dau sa manance bomboane colorate si vorbesc cu el,il pacalesc si uite asa ne tundem.Cu circ dar reusesc
ioana_tzuchi spune:
Eu pe Matei, dupa ce a implinit 1 an, l-am dus la frizerie,a plans, a urlat, se uita lumea pe geam, ca se auzea de-afara! L-a tuns cu masina, la 1-2. Era si vara si el transpira f. mult.
Acum, peste vreo luna, voi face la fel. Sper sa si reusesc
Teledon pt. Denis toata saptaman - www.denis-toderici.com
Amaya spune:
Si eu l-am tuns cheliuta pe Andrei (un an si o luna) acum 2 saptamani fiindca avea parul moale-moale. L-am tuns la frizer, a plans 5 minute de mi se rupea sufletul (nu-l durea dar era ceva nou) a trebuit sa-l tin bine-bine, dar acum deja i-a crescut si se simte ca este mai viguros, dar i s-a inchis culoarea (era blond de tot, acum e inchis la culoare)
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
georgi75 spune:
si eu am tuns-o de cateva ori chiar.
am pus-o in scaunul de masa si i-am dat ceva ce de obicei nu are voie.De ex. telecomanda de la DVD.Si am tuns-o.
Ultima data am tuns-o in cada.A fost super.Numai ca fiind pe par ud, am luat-o putin mai scurt.da i-a crescut imediat
Fara suparare io sunt impotriva obiceiurilor astea.sa nu tunzi copilul pana la 1 an ca nu e bine...Se chinuie si el, si mamica.Ia inchipuiti-va cum ar fi sa stai cu parul in ochi si sa nu poti sa-l dai la o parte?
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
malla spune:
Si eu sunt de acord cu tunsul: la chelie cat sunt mici!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
bubu05 spune:
Eu l-am tuns pe Vlad pana acum de doua ori, la bretonel si putin in parti, la baie, el se juca in cadita si eu tzac, cu foarfeca. Nici nu a sesizat ce-i fac. Noi nu am vrut sa-l tundem cheliuta, cu toate ca am avut sfatuitori(adica socrella)
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Flaflo spune:
Pai nici eu nu vreau s-o tund cheliuta, asa ca trebuie tunsa cu foarfeca!! Aici intervine problema: am incercat odata eu si odata frizerita. La mine nu a stat nicicum, iar la frizer a urlat ca din gura de sarpe. Alte idei?
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos