Mamici de mai-iunie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Am fost si eu la dr ieri.
Dr m-a masurat si se pare ca bb e mai micut decit ar trebui sa fie.Nu a fost ingrijorat ca slabesc.Mi-a zis ca se mai intimpla, deci nu trebuie sa ma sperii. Sper sa fie asa.La servici colegii rad de mine ca nu am burta mare , chiar imi zic ca e ridicol de mica.Pai eu ce sa fac ? Sotul imi zice ca mananc ff putin.Adevarul e ca nu prea vreau sa maninc mult.
Dr zicea ca burta mare inseamna multa apa, nu neaparat bb mare.Acu voi vedea eu.
Rezultatul de la testul de toleranta la glucoza mi-a iesit 141.Mi-a zis ca limita ar fi 140.Dar el nu e multumit decit daca coboara pina la 130-135max.I-am zis ca nu vreau sa repet testul pt ca mie mi se pare normala valoarea, dar a insistat prea mult si mi-a fost jena.Asa ca sambata ma duc sa il fac pe cel de 3 ore.
Dar sint nerabdatoare sa ma duc saptamina viitoare la eco unde il masoara pe bb.In sfirsit o sa am parte si eu de o masuratoare la bb.De abia astept sa vad si eu cat de micut e.

Neda 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Baaaaaaaaaaaiiiii!!! Ce avurati azi de ati scris atata? Nu mai poate pleca omu' de acasa ca voi mancarati pe paine un intreg capitol!!
Sper ca am si eu paturica ca altfel va alerg!
dilaural am citit la capitolul trecut, merci mult ca ti-ai adus aminte ca vroiam si eu paturica, s-o tii bine pe aia bleu a mea pana vin si eu luni plsss! Am vazut ca LYLY vrea s-o opreasca pe aia crem care mi-a luat-o mie si ca a facut comanda la tine de una crem ca s-o mi-o dea mie..asadar am de luat de la tine una bucata paturica bleu si una crem! Am inteles bine, nu LYLY?
Da-mi nr tau de tel pe PM sa te sun luni cand vin in Bucuresti!Mi-am luat cos! Sunt foarte mandra de el da' ma oftic ca n-am fost aici la licitatia cu paturicile..oricum fetele s-au gandit si la mine si le multumesc mult inca o data!!(VoichiV si dilaural )
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

E na ma..vin si eu acasa si nu mai e nimeni pe aici..cat am fost plecata ati scris 10pagini!!! Pai e frumos ? Chiar nu exista si lume care nu se uita la meci la ora asta ??io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ama, eu sunt aici, dar ma uit si la meci.....adica mai mult ascult.

Simona 34+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ba eu sunt p'aci la datorie. Sotul meu este la meci si desi este stelist s-a dus in galeria adversa. Am aruncat cate un ochi la TV mai mult de teama sa nu-l vad pe jos batut de cineva...

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ama si eu pe aici ca la mine nu arata la nici un canal fotbalul vostru(am 7 sau 8 canale romane) si urmaresc pentru sot pe net scoru.
Bine ca te-ai mai linistit cu cosuletu, cu o grija mai putin, sa tina mult!!

doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Hugh..credeam ca sunt singura pe aici! Ce bine imi pare ca nu va uitati nici voi la meci..pe mine ma lasa rece! Ma preocupa mai mult paturicile alea, de abia astept sa le am luni!
Cosul este la fel ca cel al lui LYLY..insa mie nu mi se pare prea rezistent.Ma gandesc sa nu pierd copilu' pe drum ca fundu' cosului nu promite prea multe..trebuie intarit cu ceva!
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ama pai lasa sa se uite sotu si sal intareasca cumva, daca tot tiai dorit asa de mult cosu, eu am avut tic numai la paturica, in rest miam luat doar scoica de masina, cadita, si burete pe care sa o pun cind o sai fac baie, mai mult nimic, patut mio promis soramea cami aduce la botez dar carut poate mia lua mamele(adica a mea si mama soacra) sau alti nani(la noi se iau mai multi nasi de botez care se numesc nani, da cel mai mare e cel de cununie a parintilor copilului).Nici hainute nu prea miam luat doar asa de maternitate, si cind es din maternitate la noi te scoate nasa, adica imbraca copilu de tot, asa cum zicea dilaural mi se pare.De aceea nici prea activa nu am fost cit voi ati dezbatut subiectul cumparaturilor.

doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si noua ne pare rau ca nu am fost aici la licitatia de paturici.

Unde se afla magazinul Bamboo in afara de Carrfour?

Care este scorul ? Noi nu avem TV si pana acum ne-am uitat la un film pe calculator. La noi in casa nu exista microbisti

Va pupaam
27+ Petra

Mergi la inceput

amiss nici la mine in casa nu sunt microbisti! Scorul a fost 1-1 daca nu ma insel..doroti si sotul a zis ca e subred..mai trebuie intarit fundul ala zic eu.Astept sa vad ce zic si fetele care mai au cos lor cum li se pare..poate numai al meu o fi asa!Aaa..sa vedeti ce am patit si cu cosul..era alt vanzator acolo, il intreb eu cat costa si imi spune ca nu stie..ca trebuie sa dea un telefon! Dupa ce a dat acel telefon imi spune ca e 60RON..asta dupa ce sapt trecuta tanti aia de acolo mi-a zis de mai multe ori ca e 48RON.Dar respectivul cand ne-a vazut in dubii a zis ca-l lasa la 50RON! Cu alte cuvinte a incercat sa vada daca-i merge si lui sa scoata ceva la el..off, ce mai oameni! Oricum l-am luat bine avand in vedere ca acelasi cos se vinde in Bucur Obor cu 70RON..Asta era ultimul si il aveau demult acolo..cred ca nu mai trageau sperante sa-l vanda si au scazut pretul! io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput