Mamici de mai-iunie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DAr ce s-a intamplat? De ce s-a deschis asa capitolul asta? Si de ce chiar nu este voie sa depasesti 10 pagini? Mi se pare o mare aiureala...
Gicutza, am vazut si eu pozele cu Vladutz . O sa ai un baiat frumos, sper doar sa nu fii o soacra acrasi asa pentru tine HAI STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, din ce material e paturica asta minune si ce dimensiuni are? Ca nu m-as duce pana-n Carrefour Orhideea numai pt asta, ca mi-e cam greu, si am ratat "startul" la cursa paturicilor ...

Magghyc - hipotonia pielocaliceala bilaterala a lui bebe are urmatoarele dimensiuni: "diam. AP bazinet dr. 6.1 mm, stg. 7 mm, fara dilatatie de uretere subjonctionale". Iti spune ceva chestia asta? si mie mi-a zis Iosup ca va trebui urmarit dupa nastere, dar cum si in ce fel nu mi-a zis; si nici cat e de grav. Oricum, pana-l intreb miercuri pe Badiu (dr. meu) sunt cam stresata ... mai ales pt ca nu stiu cat e de grav ...

Cred ca Inaioana mi-a raspuns despre fibroamele subseroase, sper sa nu-ncurc borcanele ... Oricum, multumesc pt raspuns, cui a fost . Probabil ca voi naste prin cezariana, asa ca ar putea profita de ocazie sa-mi scoata si fibroamele astea ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Sper sa va linistiti acum ca aveti toate paturici... va pup si ma bucur pt voi ca aveti ce v-ati dorit

Daca mai este cineva pe aici care nu s-a dus la meci vreau si eu ceva de usturimi in git ca nu mai pot de ieri... am supt un tub de Tantum verde dar cred ca este frectie la picior de lemn... nu se simte nimik

O seara placuta tuturor !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Dragi viitoare mamici, ma bag si eu in discutie, ca vad ca sunteti in verva cumparaturilor si pregatirilor pt bb...
Spuneti-mi si mie ceva (nu stiu daca s-a mai discutat): am luat patut la bb (din acela pliant deocamdata, desi eu imi doream de lemn...asta e) si el are ceva care poate fi numit salteluta, dar pe questia aceea eu nu pot pune un cearceaf cu elastic ca sa stea perfect intins . Acum nelamurirea mea este: sa iau o alta salteluta normala si sa pun cearceaful peste? Sau ce ma sfatuiti?

Sunt si eu o viitoare mamica plina de intrebari si nelamuriri...

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor... am intrat numai putin sa va salut!
Sunt la nasa mea... si am internet!

Victorieeeeeee!!! Am luat toate paturicile promise!

Imi pare rau ca nu am putut multumi chiar pe toate lumea! Dar mi-a spus fata de la depozit (care a fost o dragutza) ca tocmai a trimis o tura de paturici si la Bamboo din cauza ca m-a auzit pe mine ca multa lume a cautat acolo si n-a gasit!
Asa ca azi s-a primit marfa si la magazin... nu stiu cat vor rezista insa!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 28+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Goooooooool Steaua!!!

E incredibil ce se intampla aici la noi. Suntem inconjurati de stelisti, probabil si pt. ca stam relativ aproape de stadionul Ghencea. Dar la golul lui Nicolita s-a auzit de afara un zgomot general de bucurie de la blocurile de vis-a-vis.. si cand ma uit pe geam, ce vad.. vecinii de la blocul de alaturi au facut rost de un ecran de ala imens si l-au montat pe bloc.. si acum sta tot cartierul si se uita la meci in aer liber . Mai am putin si ies si eu cu ei daca mai da Steaua un gol, ca ma da sotul afara .

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dilaural mii de pupaturi si de .
Multumim mult de tot .... azi ai facut o gramada de fapte bune!
O sa te rasplatim cu muuulta inghetata si cu tot ce vrea inimioara ta.

io 30+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ce microbiste pe la noi!!!

doroti_5 33+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Sa stiti ca paturicile sunt foarte frumusele!
Io am fost tare incantata de ele... am facut si poze si vi le arat maine!
Nu mai pot sta acum! Va pup si ne scriem maine cand ajung la serv!
Paturicile luate sunt cele de pe lista finala (capitolul trecut, pagina 6). Nu am putut sa schimb numar sau nuante pt ca fata aia ma astepta cu ele facute deja colet si cu factura facuta! Asa ca ce a comandat fiecare - aia va primi!

Hai pa! See you tomorrow!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 28+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Bogdana,
Nu e grav, uite citeste si aici:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69831&SearchTerms=hipotonie" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69831&SearchTerms=hipotonie

bb are valori mici, spre normal, deci nu sunt probleme mari. Doar ca bb tre sa fie un picutz urmarit dupa naster, gandeste-te deja la pediatru, cine va fi, sa fim cumva pregatite. Tutunaru, care are bafta sa ii vina multe fete cu probleme, mi-a zis ca a avut f multe cazuri, foarte putine dintre ele au necesitat interventii operatorii , iar la noi nu e cazul, valorile sunt mici. Eu vreau sa incerc si cu homeopatie.
A, si daca la tine e prima eco cu diagnosticul asta, ai mari sanse sa nu fie adevarat, sa-l fi prins pe bb inainte de pipi.

Magg cu Nichita 31 de s+

PT durere de gat: spray cu PROPOL PUR este scump (20ron), dar ff bun. Pe cuvant!

Mergi la inceput