FERMITATE 0!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
ja spune:
Si eu sunt posesoare de sani mari,moi dupa alaptare..si cu probleme in gasirea de sutiene.Trimphul...buuuunn dar si ala scump..ca daca pun pe an sutien alb,negru,crem (macar)..elegante +altele sport..iese cam mult numai pt sutiene.
Acu ca n-am bani zic ca as face operatie....dar nu ma vad sa fac credit sa platesc ani pt asa ceva.
Dar cineva a facut operatie????...Intr-un subiect mai vechi cineva zicea ca se operase la Timisoara parca .Daca citeste acu pe aici poate ne spune si cum a suportat..si cat timp a suportat![]()
ana
corina costea spune:
JA ,prietena mea a facut aceasta operatie acum vreo sase luni dar nu de dragul de a se opera ci datorita faptului ca ea avea niste sani enormi. Mostenire de familie spunea ea... Si a suportat sa-i porte destul deoarece s-a operat aproape de varsta de 40 de ani.Si cum iti spuneam nu ar fi facut acest pas nici atunci dar vand niste sani enormi a inceput sa aiba dureri insuportabile de coloana si de piapt din cauza greutatii. Asa ca a apelat la un medic de aici din Timisoara si a facut operatia.Mentionez ca operatia a fost facut strict din cauza sanatatii .....si daca eu m-am plans ca am piept mare ea saraca l-a avut de 4 ori mai mare ca si volum si nu exgerez. Dupa operatie
aprox. o luna a purtat niste bandaje speciale
trebuia sa doarma numai in anumite pozitii nu a avut voie sa ridice absolut nimic.....apoi i s-a recomandat un sutien special iar acum este bine dar a suportat destul. Fiind caz medical a platit 700 de euro dar daca era la cerea ei si era un moft era peste 1000.Nu stiu daca te-am lamurit dar cred ca daca nu este cazul mai bine nu se opereaza.Si cu sutienele dai o data un ban pe un triumph dar ai mult si bine. Eu am trei bucati de aproape 3 ani si arata si acum super.
Va pupic, CORINA
anca tanasica spune:
acu...sincer...am oroare de operatii...adica sa ma supun singurica la acest supliciu...
nu pot sa zic ca ii am mari...dar oricum cu 2 numare mai mari ca inainte de sarcina...am alaptat ca am dorit mult acest lucru si chiar mi-am asumat riscul sa se lase dupa pt.ca faceam ceva pt.bebele meu...
sunt si cam lasati, dar ma masez de 2 ori pe zi, dupa dus cu cr.pt.bust, fac dusuri alternative cald-rece pe sani, fac si ceva gimnastica...si nu-s pana la buric...si cu un sutien bun!!! arat super...in intimitate...eu zic ca un barbat ar fi nebun sa comenteze!!!!
dar cel mai important...eu m-am acceptat asa cum sunt!!!!
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
andira spune:
Ancamironiuc - multumesc frumos,
, dar n-am nascut fara anestezie finndca asa am vrut eu, ci fiindca n-am mai apucat. Acum, Irina face sapt viitoare 1 anisor, peste 2 luni nasc si eu si vreau sa ma ocup mai mult de mine.
Nu imi e frica de operatie, ci, cum spunea si An-k, mai mult de durerile postoperatorii. Olim ne povestea undeva la un subiect tot pe aici ca ea a facut operatia si ca i se pare super rezultatul. Ma uit si ca in vest e o practica destul de obisnuita, deci inclin sa cred ca la noi e mai mult ceva legat de mentalitate, provocata mai ales de lipsa de bani. Ca poti sa fii cat vrei de curajos, dar daca n-ai 100mil sa dai, tot degeaba...
Si nu ma pot impaca cu imaginea pe care o am acum.. Daca nu voi avea curajul sau banii necesari, asta e, raman la stadiul actual, dar pt mine, asta mi se pare cea mai buna solutie...
ancamironiuc spune:
AU, dupa ce am citit mesajul Corinei...cred ca ma mai uit o data in oglinda sau cel putin astept o criza de nebunie si curaj. O luna de suferinte este cam mult... Eu nu pot sa zic ca nu sunt impacata cu imaginea, atata timp cat port un sutien zdravan. Sotul meu imi spune ca sunt nebuna (este doar foarte dragut) dar oglinda il contrazice.
Nu stie nimeni ceva de ELCTROSTIMULARE...nu ar fi dureroasa, poate poate da ceva rezultate?????
ANCA si EMA