FERMITATE 0!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by corina costea
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema dar acum m-am impacat cu mine si cu bagajele mele. Si eu acum 10 ani am fost la un chirurg estetician am platit si operatia 1000 de marci ca atat era atunci operatia si in ultimul moment am renuntat.........dupa ce multi...foarte multi din prietenii si prietenele mele mi-au spus ca nu are rost sa ma automutilez singura sa nu imi para rau mai tarziu si asa ca am renuntat. Si am ramas si cu tate si fara bani ca i-am dat pe chitanta asa ca i-am pierdut.

Spune “Doamne ajuta !” ca ai prieteni care te ajuta cu sfaturi bune....

Cat despre acei bani, sa stii ca unii pierd case, masini si.... ca bonus, pierd si sanatatea (era sa spun sanii )......

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Cunosc pe cineva care a slabit foarte muuuult si avind sinii mari va imaginati cum arata saracuta... A facut o operatie estetica, sa fie cam 2 ani de atunci dar acum are niste sini superbi si nu-i mai este necesar sutienul...
Nu stiu cit a costat dar stiu ca trebuie sa ai mare curaj sa faci asta pt ca mi-a povestit procedura si horor...

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Gandeste-te ca electrozii aia sunt pusi in dreptul inimii,lucru care mie nu imi suna mai putin riscant decat o operatie estetica.
Doamne,de-as gasi si eu undeva curajul sa fac aceasta operatie.........tare as vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Mii de multumiri pentru raspunsuri! Am sa fac o combinatie din toate si vad ce iese!!!! M-au cucerit exercitiile lui Nikole si le aplic...si pe cel cu apa rece, am mai auzit ca este foarte util, brrrr!!!! Am cumparat mereu sutiene de calitate insa aveam probleme cu marimea...se gasesc pana la 3 si restul sunt de babe ori imi sunt largi pentru ca in afara de aceasta pacoste de marime sunt slaba. Cand mai aud fete care imi zic ca ar da orice sa aiba asa ceva cred ca nu pre stiu cum este... Am sa profit de sfat si am sa ma sacrific sa ma duc la cumparaturi....la Triumph!!!!! Yuhuuu, ce greu.
La operatie estetica m-am gandit de multe ori, as rezolva si cu marimea insa sunt o FRICOASA. Am nascut natural si fara anestezie si nu am scos un sunet insa nu imi mai doresc alte dureri! Voi a-ti avea curaj, stiu ca este oribil si doaaaaaareeeeeeee......?????

Anca

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Si eu am aceeasi problema, cu sutien arat cum arat dar fara... vaiii!!! Ma tenteaza acea electrostimulare, dar oare nu este periculoasa?, exercitii de sani fac si eu dar nu in fiecare zi, cred ca ar trebui sa intensific, credca flotarile ajuta cel mai mult si inotul, dar... flotarile-s grele, inot... poate la vara, nu prea vad remediu, operatie... brrr, sunt tare fricoasa asa ca refuz ideea din start, ufff, daca ar fi buna electrostimularea ce bine-ar fi, oricum nu o sa fac pana nu ma asigur de riscuri.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu daca as avea banii, m-as gandi imediat la operatie...
Si eu am nascut natural, fara anestezie, o fetita de 3950g, minunea vietii mele....
Dupa ce nasc si acum, voi vedea. Nu mi se pare deloc automutilare, ci o vad ca pe ceva care imi va reda increderea in mine. Mai greu va fi cu banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - las' ca ne descurcam noi intr-un fel sau altul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

La ce creme va referiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

HIIII, mergem toate ca sa ne facem curaj!!!! La elctrostimulare nu m-am gandit, dar in fond, nu doare si rau nu are ce sa faca!!
Cremele... sunt multe creme pentru fermitatea bustului incepand de la cele accesibile gen Avon pana la cele mai scumpe gen Vichy, Kenzo si altele. Aproape toti fac asemenea creme.
Andira, complimente eu am baiat si tot 3.950 a avut dar astept o doza uriasa de curaj pentru al doilea!

ANCA si EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Andira, da... Dar cum?, am intales ca operatia, (nu stiu daca in sine sau dupa)doare ingrozitor...

Astept pe cineva cu rezultate spectaculoase de la electrostimulare

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput