Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINEL deci ai intrat doar sa nu-l pierzi pe ginerica
Ma uit si eu acu la poze!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara, buna seara

Astazi lipsesc de aici pt. ca ne pregatim de meci, au mai ramas 2-3 ore pana incepe si pana atunci trebuie sa astept sa se trezeasca Angelo sa faca baita ca sa fiu libera Bebu a dormit de aseara de la 22.30 pana la 9.00 Sper sa isi regleze somnul si bebeii care nu prea dorm noptile Afara nu am iesit pt. ca este innorat si ploua de dimineata
Astery pupicei lui Razvanel
Ralu sper sa nu dureze starea asta de refuz Anastasiei Eu ma imbolnavesc cand vad ca nu mananca suficient Angelo, imi imaginez ce este in sufletul tau
Cuscra si restul fetelor, la bebei!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

IRINEL am vazut-o,mai ce falcutze a facut si ea! Si in rest e dolofana,isi arata cele 6 kg! Si ce par in vant are! Imi place cum a iesit in pozele cu halatul de baie si pe burta!
IOANA hai mai sa vezi la ce nora dadeai cu piciorul! Acu sa te vad ce alegi!
DENISA stai linistita ca nu-i asa cuminte,acu a dormit fix 10 minute si e cu degetele prin gura ,se inneaca cu ele si se enerveaza ... tot pe ele cred,oricum maraie aici si striga,da din picioare etc. Emma e suparata c-a plecat buni,probabil!Las' ca-i trece ei!spor la treburi,poate tu ai ca eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Maraki...uite unde era microbista familei....x2
Chiar.gagici...nu facem si noi pariuri??/Predictii...ca se poarta...
Nu vreti sa ne invatati si pe noi sa ne facem o semnatura frumoasa....
Bineeeee.....
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Si eu sunt microbista mare- STELISTA- asa ca pronosticul se intelege, nu

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Bafta stelistele!
La noi,
tati - oltean,
fratelo - semi-oltean
si
Ghita tele-oltean
Deci cu Universittea Craiova toti,am noroc ca asa nu se
Eu cu RO,in rest nu ma-ntereseaza prea mult!
Nico sper sa pricepi ceva din PM-ul ala!

Mergi la inceput

CATA nici n-ai anuntzat c-ai pus poze noi! Ce super ii sta Biei cu rochitza aia rosie Si ce pantofiori elegantzi avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Monica, in poza aia Diana chiar da din picioruse sau a iesit poza neclara? Daca da din picioruse, stiu ca are viteza. E o scumpica mutrita in care face kk; avem si noi o mutrita specifica, trebuie sa o prind in pozica; e cu gura rotunda, buzele oarecum tuguiate si se incrunta un pic. N-am apucat sa-ti spun pina acum, dar Diana seamana cu tine, nu cu Ghita.

Noi nu sugem degetul, ci pumnul intreg; degetelul inca nu-l nimerim.

Irina, Mario e absolut total. Il prinde de minune rosul. Cred ca la ora asta se pregateste de meci. Ce-mi place cum doarme in orice pozitie!

Liliana, ce a crescut flacaul tau. Ca Fat-Frumos. E adorabil.

Cata, am uitat sa-ti spun ca te-am vazut la BabyExpo. Bia e mortala in rochiuta rosie. O prinde de minune. Remarcasem rochia de cind erai gravida. Dar parca avea si niste chilotei dragutei. Trebuia sa-i tragi un coltisor de rochita in sus.

Ma duc sa ma mai uit la niste pozici.
FORZA STEAUA!

Irinel si bebe Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

IRINEL da, asa da din picioare,special am pus poza aia,zici ca-i morisca!M-am bucurat ca mi-a iesit! Ca la capitolul zambete mai subtire...
Diana deja reuseste sa-si bage cate un deget,chiar si in nas
Dar o ador cand vad ca-si scoate suzeta si si-o impinge apoi la loc,e mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

He he..n-am avut timp sa anunt de pozele noi,,,ca tot m-am chinuit cu nasa sa o pozam pentru invitatiile la botez si a stat mai mult de o groaza...dar in fine, poza care da albumul aia o sa stea pe invitatii ca sapt. viitoare trebuie sa le dau la facut...oricum rochita aia cica este de 6 luni si abia am putut sa i-o mai scot, ca a inceput sa plinga si era cit pe ce sa o tai...nici ca o mai pun pe ea...a fost distractiv ca i-am facut baie cu nasa si nasei ii era rusine si frica sa o spele la , asa ca m-am luat de ea ca-mi lasa fata jegoasa!Azi a papta cam la 2 ore si f. putin, asa ca eu zic ca am trecut de 6 mese pina acum..zici ca a innebunit de tot!
Ralu am ramas paf cu ecografiile ale si cu chistuletele..nici nu stiam ca pot face asa micute..Vad ca Anastasia continua greva foamei, dar las ca va inceta si asta o data si o data!
Irinel, daca m-ai vazut la BE inseamna ca ai vazut o crizata ca ma certam cu Dan atunci!E super haioasa Ilincuta ta si mai..mai aveti multe halate de baie ca devin geloasa...las ca am si eu unul roz cu urechi!A...si ai dreptate cu chiloteii, dar nu i-am mai pus...mea culpa! Data viitoare, daca nu cumva la urmatorul bb, ca deja ii e mica rochita de 6 luni!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput