Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
Hop si noi de la plimbare. NOi suntem singurele care ne-am incumetat pe vantul asta? La 10 am iesit din casa spre prc, dar de ocolit, am ocolit doar intersectia de la Budapesta si ne-am intors spre casa, unde am poposit la adapost in parculetul dintre blocuri. SI am stat pana pe la 11.30. DAr nu-mi place vantul asta deloc! Acum am plasat fata la balcon, in carutz, bate si in casa un vant de nu se poate, dar e ok. SI eu ma mulg, ce puteam eu sa fac?
AnaSebe si noi cu buricutul herniat. DE unde ai luat centura ombilicala elastica dar si cu cauciuc la mijloc? AM inteles eu bine? CA noi avem una doar elastica fara nimic pentru buricutz si nici n-am folosit-o. Aha, deci si voi probleme cu adormitul in casa!. Uffffff. Si mai vine si vara. Sa vezi atunci distractie pe copiii nostri invatati cu racoarea.
Nicole, la placintica mica si draga. SI stai calma ca o sa fie bine cu toate alea.
Astery, bine ca mai dai si tu de veste! Zi-ne si noua mamelor de greviste ale foamei ce inseamna ca Razvanel papa putin. CA noi ar trebui sa mancam minim 800 ml/ zi si in loc de asta........700 e mult. SI hai greutatea ca greutatea, dar mi se deshidrateaza fata, ca nici ceai nu vrea.
DAna, simpatica foc Oana ta, dar si ROxana e o scumpa.
Mai nou trebuie sa-mi exersez vocea mea "minunata" la greu cu Ana. II place la nebunie sa-i cant. PArca si mananca mai bine cand ii cant. Si am decis sa nu mai indop fata. CAt papa atata papa, ne jucam, mancam, cantam si eu incerc sa nu ma urc pe pereti de groaza ca are ceva.
fetele, ca eu am un recipient in asteptare. MUlga la datorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ana Sebe cred ca ii zice leucolast antialergic, parca...e rola semitransparenta...mi se pare mai buna, mai ales ca centura ii mai fugea pe burtica si o minjea cind facea kk!Tot de la 2Na Unirii etajul 1..acolo sa intrebi care e bun pentru hernie! Noi nu mai iesim azi afara ca m-a sunat mama ca e vij nasol si mi-e frica sa nu ne trezim cu ceva in cap..nasol...asa m-am obisnuit sa iesim afara!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza fetele
al meu copchil m-a innebunit cat laptic da afara noapte si zi,da si pe nas,mai ales noaptea...lapticul e imbranzit si cu mucus...in loc de aer el scoate lapte.si ai vostriifac la fel?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

pentru Bia de CATA si Ana de BEE pentru buricutze herniate. Care mai sunteti...treceti la

Deci vant periculos.. mai bine stam cuminti. Oricum azi aveam program de mers la bunica-mea.. iar pana la masina nu se intampla nimic si in plus... doarme leganat de masina.

Si azi e marait.. o fi de la vant?Sau.. post eclipsa?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee, nici Daria nu mananca mult. Eu nu i-am adunat mesele, dar nu cred ca se fac 700. Papa vre-o 6 mese, dintre care 2-3 de 80-90, si celelalte de 110-120. Are mese la care papa si numai 25-30 ml. In schimb ceaiul il bea cu placere, si suculetul. Ceai Milutee de la Milupa ii dau eu. Eu zic ca atata timp cat nu simte foamea si ia in greutate...la ce bun sa o indop ? Noi avem la 2 luni jumate 5800 si 59cm.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mirelutza, am avut si noi o perioada asa, cu branzica pe afara. A trecut, fara sa ii dau nimic. Ba .. eu i-am dat niste bulinute homeopate, dar nu tot timpul. O fi fost de la ele? Sau poate cand am inceput cu suculetul, ca parca e bine tare acum cand papa si suculet.

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Asa ziceam si eu Deea, dar noi la 3 luni si o saptamana avem 5700 si 62 cm. Si doar 5 mese pe zi (iar ieri la 2 mese a papat doar 80, iar la restul 3, sper eu intre 120 si 160). Si noi suculet nu. MAi e cineva care nu da nimic in afara de lap[te puiului? Ca noi mai asteptam sigur inca o luna daca nu mai mult. Uffffff. Sper sa mai puna carnita pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee ii dau lapte insa de cateva zile si cereale seara si asta pentru ca uneori le doarme asa mult ca nu apuc sa ii dau decat 4 mese ...asa ca in bibe de seara ii bag cereale. Cu morcovul m-am lasat pagubasa ca era ca la nebuni asa ca astept sa vin mama sa ii dea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Neatza fetele!
Nu mi-a mers net-ul dimineatza asta...
Mai cand va aud ca 5700 g e putin fac cu nervii!!!!
Pai eu cu Dia la trei luni si sper sa aiba 5 kg peste doua zile ca acu o sapatamana avea 4800 !
Ma intreb cate pliuri ar fi avut daca avea 5500 de ex.
Si cand a masurat-o cica avea 58 cm si azi am dat pe ea o salopeta de marimea 68 si ii e fixa-fixa,intr-o saptamana e mica!!!!!
La noi a avut efecte eclipsa si acum dimineatza
Sunt turbata ... colege-mea face spume daca nu merg in 10 la lucru (n-a zis-o ea direct...),sunt moarta de somn,disear iar vin musafiri ,actele de conta zac de trei zile neatinse si n-am energie de ele ca ma stoarce MICA GREVISTA!
M-am descarcat si eu...noroc ca pornit net-ul !


MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee si Irina, de ce nu merge suculetul? Nu vor bebeii?

, Deea mamica si ingerasa Daria - 6 ian 2006

Pozele puiutei

Mergi la inceput