Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Auzi nanadana oi tine tu cu ambele da de ce ai pus Steaua prima?

Bine ai venit Roxi !

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Flavia, multumesc pt. informatie, aici insa nu-ti da nimeni la farmacie nika fara reteta de la dr....tocmai a fost sotul meu. Iar pe dr. nu am mai gasit-o. Ochiul e tot impaienjenit de secretie d-aia galbena, il sterg, ´infloreste´ din nou. Sa vedem cum o mai fi maine.
O seara buna la fete,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Cand incepe minunatul meci?
Roxi, bine ai venit la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Roxi, bine ai veit, da-ne datele care sint trecute in dreptul fiecareia de pe listuta de pe prima pagina.
alina, sa-ti fie de bine intilnirea, ce fain de tine ca te intilnesti cu gagicile.
dana, mersic. Am pus papitoi pe 2 pereti, mai am unul.

HAI STEAUA!!!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Meciul e in plina desfasurare. E 1-1.

Fiindca copilu meu devine din ce in ce mai greu de multumit, m-am decis sa ii montez un leag[n pe care l-am primit mai demult si dupa ce m-am caznit cu greu sa asamblez niste bucati mi-am dat seama ca nu se potrivesc. Ce bataie de joc. Rebuturi!
Asa ca am pus-o pe jos cu varianta noastra de Gym deluxe care canta o melodie obsedant cu pasarele si albine de imi vine sa ma urc pe pereti.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sa raspund repede:
Carmi, ma intrebai acum 2 zile din ce fac supa; o fac din morcov, telina, albitura adica pastarnac si patrunjel, cartof si adaug ulei de masline; atat deocamdata; dar de maine poimaine adaug carnita, poate poate o inghiti si fi-mea ceva!
Diana, Cristina, Vero, Irina81, am vazut pozele!!! Super copii avem!!!
Cristina, bafta la serbare lui Victoras!
Vero, ce bine c-ati scapat de vaccin!!! Sanatate tie! Si felicitari pentru progrese!!! Ce doctorita ai! Cred ca-ti vine sa!
Ramona, sanatate Mariei! Ma bucur ca-i mai bine!!!
Ioana, ar fi dragutz sa fie asa cu okii, cum zici tu, a mea ii are inca verzulii, poate ii raman asa ca sa-l cucereasca definitiv pe Antoine!
Anya, bine ca m-ai corectat, asa am mai invatat si eu ceva!
Bine c-ati dezbatut problema cu iaurturile, era si problema mea; ! intru si gasesc raspunsuri la intrebarile din capsorul meu!
Valeria, si fi-mea se mai sperie uneori, eu zic ca e normal, nu te ingrijora! Mai ales daca BB a fost obisnuit cu liniste!
si eu folosesc betisoare de urechi... si parca am vazut ca are ceva ceara Ana; si parca am observat ca, cu cat o sterg mai rar, cu atat are mai putina ceara! scuzati cacofonia
Raluca, nici eu nu stiu sa incalt kupilu! Va fi o arta kestia asta pana va sti copilul sa spuna ca-l strang incaltarile sau ca inoata in ele!
Kid, si eu fac ture cu Polly prin casa! Mie-mi convine tare mult c-are roti sa pot s-o car usor dupa mine peste tot!
Dandy, succes cu diversificarea!
Nanadana, cred ca s-au vorbit Antoine cu Ana, mananca tare prost nora ta! Aha, buna intrebare cu perna, inca un raspuns castigat!
Bianca, felicitari sotului!!!
Da acum spune-ne, cu ce s-a evidentiat?
Ruxandra, si eu in secta scaunelor Polly!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mersi, Sofia ! La mine e cu o ora mai devreme si nu m-am gandit ca a inceput..
Sa-mi spuneti si mie cum s-a terminat, fetelor, please.
Hai Steaua !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

De azi suntem si noi !!! incisiv, dreapta jos!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI, SA FITI SANATOSI SI CUMINTI SI DESTEPTI!!!
Ce bine merge netul! or fi toti masculii la meci?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Vera sti tu ce sti
Carmi lui antoine ii curgea un ochisor si mi_a dat colir,poti sa il cumperi de la farmacie fara reteta

-sa dus sotul la gara ca azi ii vine bona lui Antoine (vine din Romania) si autocarul are 2h intarziere si sa vedeti ce nervos este sotul ca nu poate sa vada meciul si eu ,sa_l sun sai spun ca este 1-1

Miflor si antoine papa tare prost a slabit
-asa ati patit fetelor cind au iesit dinti la puiuti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor bun venit dintisorului a Anei ,acuma o sa pape fripturica impreuna

poze

Mergi la inceput