Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
alinam spune:
m-am intors .......... ce bine a fost, m-am simtit excelent, bb acasa cu soacra, ce sa zic am avut un soc, nici eu nu ma deskurc asa bine cu el , cand am venit copilul era hranit (a mancat toata mancarea), hainutzele lui calcate ....sa cad pe spate nu alta![]()
Ioana ai ghicit cu soacra, ai 10 puncte si o excursie in balta.
Marlena si mama si soacra muncesc, mama vine mai des dupa ora 4, adika cam de 2 ori pe saptamana, soacra vine cam odata daca o chem, pacat ca nu vii si tu la intalniri, e super relaxant.
Alina (anya) iti multumesc pentru raspuns, nimeni nu m-a lamurit cum e cu alergia asta, ba chiar au tratat problema forte superficial, eu citisem ca nu e chiar asa roz treaba si acum sa iti zic cum s-a manifestat: pe la 4 luni am vrut sa ii dau lapte milumil sa il invat si cu alt lapte si bineinteles ca mai mult de 2-3 picaturi nu a vrut, in skimb pe fata unde l-am atins cu tetina, ca se foia rau i-am aparut pete rosii, care au disparut cam intr-o ora, a doua zi i-am dat cereale milupa cu lapte , ei astea i-au plakut dar imediat dupa a fakut pete pe fata si pe gat unde ii statuse mai mult mancarea care cazuse din lingurita chiar beshicutze ...care au trecut cam in 2-3 ore maxim , uite asa am fakut legatura intre lapte si petele de cu o zi inainte.
Irina tocmai am vorbit cu mama cica am primit hartie de la posta, maine ma duk sa imi iau BE . sarumana ![]()
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
Codruta este o dulce Petra
,are niste ochii de iti vine sa-i papi 

Diana bravo pt decoratiel din camera lui Petrut ,este super ![]()
Ioana am vazut camera lui Miruna cu toti papitoi pe pereti ,arata super 

poze
nanadana spune:
Bun venit Roxi
,scrie datele cind,unde sa nascut Darius,fetele o sa te treaca pe listuta si dupa accea te asteptam la pravalageala cu noi,ca cu asta avem cu ce sa ne lauda ![]()
Vera sanatate tie si lui Stefan 
poze
BiuMil spune:
sofia, daca vii in parc si nu e deranj prea mare eu te-as ruga foooarte fromos sa imi iei un covoras....am vrut initial sa ii sporesc veniturile ioanei(procentul de vanzari de la selgros), dar nu stiu cand mai ajunge pe acolo....imi spui daca poti, ok? sau tu in w-end stai la soacra ta?
si eu tot pt baie am vrut initial....apoi am vazut (la fete) ca
foloseste la altceva![]()
spunea cineva ca vrea sa mearga cu bb la orl, ca duce mana la ureche???sau am visat?ru am observat acelasi lucru si am intrebat la dr. mi-a spus ca nu e semn de durere pt ca copii nu localizeaza unde ii doare si ca sunt copii si de 2 ani care spun ca ii doare si nu stiu sa spuna unde....milan la vreo 2 zile a inceput sa duca si mana cealalta ![]()
plac la baitza....da mai intru mai tarziu
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
sofia_misicu spune:
Ok, maine ma duc la Billa. Declar deschisa lista pentru izoprene. Cu livrarea stau mai prost ca sunt apostolorum. Poate la intalniri.
1. Bianca
M-am panicat aiurea cu Nuka. A luat intr-o saptamana 300 de grame. Asadar acum, la aproapte 5 luni are 7.900 kg. Se observa dupa cocoasa pe care o port in spate.
HAI STEAUA!!!!!
Sofia si Nuka
karmenutza spune:
Alina, Vlad a facut alergie la laptele Milumil? Si la cereale de la Milupa? Sau la lapte natural de vaca? Fii-mea mananca Milumil (si Aptamil, care e tot de Milupa)de cand e ea si nu a avut alergie. Poate a fost de la altceva? Ca m-ai speriat.
Catalina
nanadana spune:
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!![]()
HAI RAPIDU!!!!!!!!!!!![]()
eu tin cu cine castiga
ca tot romani sint 
poze

Alexandru 
Ana Maria