Ajutati-ma va rog:eu demon,el inger sau invers?(2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Delphin,

...scrisesem un mesaj dar nu a ajuns... si eu sunt foarte revoltata din cauza mentalitatii si prejudecatilor de aici..exista o pasiune pentru intinarea "profilului moral" al celuilalt si pentru crearea unor serioase probleme la momentul "oportun"De aceea, mai ales in cazul unui divort, unde ramane "scris"noroiul cu care isi arunca in fata sotii,e bine sa iesi cu fata curata.Stii vorba aia " verba volant, scripta manent"

...hai ca v-am plictisit cu ideea asta,dar o mai tinem pe Ina de vorba ca e suparata rau, oscileaza intre suferinta, mila si mustrari de constiinta... Inapoate iti mai revii....

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Ina,

am mai lipsit de la subiectul tau, dar cum eu sunt mai degraba practica, am sa-ti sugerez sa dai o fuga pana la un avocat, oarecare, si sa intrebi in ce conditii poti divorta daca nu aveti inca un an de la casatorie.
Nu sunt eu prea sigura dar ca sa mearga treaba repede ar trebui sa ai niste motive beton si sa le si poti sustine cu martori. Acuma cine mama zmeului ar veni sa zica la tribunal ca "te bate, te abuzeaza, etc" daca nici macar familia ta nu intelege?
Mergi si afla cum trebuie facut si cat poate dura daca el nu consimte.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput