Ajutati-ma va rog:eu demon,el inger sau invers?(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Originally posted by Elise

ina,

sfatul meu ar fi sau sa-l lasi, dar REPEDE, sau sa uiti de treaba cu divortul.

ce faci tu acum este tortura.
pentru amindoi.
nici un om nu merita sa traiasca asa.

Elise

Total de acord cu Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidutza74 spune:

INA,parerea mea personala este ca tu esti o femeie ce te consideri mult prea inteligenta pentru sotul tau si de aceea ai si asemenea probleme eu nu inteleg cu te-ai casatorit cu un "asemenea barbat" In toate discutiile tale aduci mereu in discutie cate studii ai tu si ce prost este el cel cu care te-ai casatorit, care ti-a fost alaturi cand ai avut nevoie de un prieten.Eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul fata de sotul tau si sa incepi sa gandesti!

BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Davidutza s-a suparat

Prietenia e una si iubirea e alta. Uneori se afla impreuna, alteori nu.Daca fata nu-l iubeste? E normal sa-i vada defectele tot timpul...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ina,nu m-am bagat pana acum,dar sincer sunt lucruri pe care nu le inteleg.

Tu nu mai vezi un viitor cu el,corect?

Tu acum ii faci "zestre" lui,casa si masina,ca sa nu-ti reproseze ca-l dai afara din casa cu hainele de pe el?

Spui ca acum sunteti"falimentari",ca el a vrut masina lui. Tu nu ai avut nimic de spus...ca aveti alte prioritati,etc.

Nu ma bag in familia voastra,dar boala lunga,este moarte curata!

Ai o singura viata de trait,deci fa ceva pt. tine...ceva concret...sufera? asta este!

Dupa divort ce vei face? Ai sa mergi sa-l vezi sau ai sa-l suni ca sa vezi ce face? cat de tare sufera?

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Ce psiholog?Poate dupa niste ani!N-are nimeni cum sa te faca acum sa te resemnezi...Ar vrea el, macar sa nu-l parasesti...daca te vede nefericita, de ce mai insista???Daca te iubeste si tu nu, sa te lase libera...
Referitor la consecinte...conteaza mult ce scrie in hotararea de divort...nu stii unde si cand ai nevoie de ea...sau cine vrea sa vada de ce ai divortat...Si eu am divortat si ma gandesc daca scria de rau de mine, cata influenta negativa ar fi avut acum in anumite situatii!!!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Elise - L-as lasa si miine daca ar pleca. El nici o pauza nu vrea sa ia, dar de divort... ??? Nu vroiam sa ajungem la asta, dar a devenit tot mai posesiv si mai gelos, si nici vorba de posibilitatea unei separari.
Desi cred ca ar mai ramine varianta de a-i spune ca sint indragostita de altcineva sau ca am o relatie cu altcineva, desi la ora asta nu mai este citusi de putin adevarat. Am incercat sa-l elimin aproape de tot pe X din viata mea, exceptind telefoanele.
Tortura... nu ma invinovatiti doar pe mine, e tare greu si dificila situatia si pentru mine, si eu adorm seara greu si sint din ce in ce mai apatica. Ca sa nu mai spun ca eu sint certata si bagata in "comisii" familiale.

Ina, nu te poate invinui nimeni pentru ceea ce simti!
Cite te baga in "comisii familiale" nu a iubit in viata lui ca sa sesizeze diferentza.

Am sustinut faptul ca aceasta situatie este tortura pentru amindoi.
tu - esti din ce in ce mai marcata si mai nefericita pentru ca nu traiesti viata ta, ci una impusa.

el - e din ce in ce mai disperat ca o sa te piarda, si sentimentul se amplifica in timp.

Cum vezi tu rezolvarea?

ti se pare ca evoluati spre un punct comun, in care o sa ajungeti sa va intelegeti si sa va separati amiabil?

sau ca va indreptati spre amplificarea - si rabufnirea - unui conflict de proportii?

in locul tau, eu as stopa derapajul acum.

o sa iesiti amindoi raniti din experienta asta.
cu cit amini mai mult cu atit va veti lovi mai rau.

parerea mea....

Elise

Mergi la inceput

Ina,i-ti este enorm de greu...cred ca ai vrea sa fugi departe si sa nu mai stii de nimic.
Vrea sa te duca la parintii lui? daca nu vrei,nu te duci! Nu are sa te ia cu forta. Face scandal?! Te imbraci si pleci la plimbare...

Mergi si consulta un avocat,maine daca este posibil. spune-i de situatia ta,vezi ce alternative ai si atunci vei sti cu siguranta ce cale vei urma.

Ce nu pot intelege eu nici in ruptul capului(poate sunt eu mai tare de cap),ce influenta are ce scrie pe hotararea de divort cu viata viitoare. Nu a stat nimeni in casa cu ea ca sa stie ce a fost.

Bref..;incep sa ma enervez de mentalitatea asta...urmarile unui divort...ce zice lumea!

Mergi la inceput

Delphin,nu te mai enerva degeaba ca nu in sensul acesta am spus-o...eu doar am vrut sa-i atrag atentia, pentru ca si eu am trecut prin asa ceva( si daca te uitai mai sus, am spus ca nu as face niciodata un asemena compromis si nu as accepta pe cineva langa mine cu care nu am nimic in comun) si sa-si ia masuri de siguranta, e bine sa ai in general lucrurile de partea ta...
Problema e ca nu sunt obligata sa dau detalii din viata particulara si de aceea incerc sa fiu mai subtila
Stii cum sazice : cine are urechi, sa auda!
Sfatul meu s-a vrut de bine.In orice caz nu-mi permit sa fiu radicala si sa spun "divorteaza", nu se face asa ceva.Citeste mesajele mele anterioare si ai sa-mi vezi opinia.Eu am si divortat si nici n-as sta langa o persoana pe care nu o suport.Ma referam la implicatii mult mai importante decat gura lumii.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Ina, nu, nu ti se va cere peste tot...doar in cazul altei casatorii, daca iti faci pasaport(datorita faptului ca ai purtat alt nume) sau in alte situatii speciale....la acestea ma refeream...Eu ma bucur de faptul ca, avand nevoie intr-un loc foarte important de acea sentinta veche, nu scrie ceva de rau de mine acolo... am vrut doar sa-ti impartasesc experienta mea, ca n-ar fi prea placut sa te acuze de te miri ce chestii pe acolo, sa nu-i dai apa la moara...cat despre ce spun ceilalti, nu m-a interesat deloc atunci..dar nu se stie, peste ani...iti spun din experienta,nu sa te feresti de divort sau sa suport o situatie de dragul altora dar sa stii sa eviti o posibila complicare a lucrurilor...

Delphin, unde-am gresit in ceea ce spun? E o experienta si n-o pot schimba...doar o povestesc.Mai ales ca mi-a prins bine.Si i plus, ma bucur mult ca am divortat atunci.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

arinna,scuze daca ai interpretat-o personal!. Departe de mine acest gand,spuneam doar ca nu inteleg de ce s-ar tine cont din ce motiv au divortat,la modul general.

Nu te cunosc,nu stiu prin ce ai trecut in viata si nu-mi permit sa arunc astfel de vorbe.

Aceasta mentalitate generala care exista in Ro. Divortul este o rusine. si mama a rabdat 14 ani toanele unui betiv pt. ca nu se cadea sa divorteze. Cand a facut-o a devenit oaia neagra a familiei.

In consecinta,aceasta mentalitate ma enerveaza,nu tu personal!

Mergi la inceput