Ajutati-ma va rog:eu demon,el inger sau invers?(2)

Ajutati-ma va rog:eu demon,el inger sau invers?(2) | Autor: ina78

Link direct la acest mesaj

prima parte

quote:
Originally posted by Elise

Trebuie sa te detasezi un pic ca sa judeci obiectiv.
Sau sa intervina ceva care sa te faca sa te trezesti la realitate.
Dar la tine dureaza deja de ceva timp.
Ar cam fi momentul sa te trezesti, daca nu e decit o iluzie.
Ceea ce eu nu cred...
Dar, ma rog, ar fi singurl "happy end" posibil pentru toata lumea.
Elise

Detasare ... cit as vrea sau macar limpezirea lucrurilor ... dar uita-te ca sint prinsa ca intr-o capcana. Nu reusesc sa fac decit lucrurile in inertie, sa merg pe o "alee" cu sens unic si nu o pot lua nici in dreapta, nici in stinga pentru ca sint niste ziduri imense.

Poate timpul va reusi sa faca ce eu n-am reusit.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

IEPU, nu am primit mail. te rog mult, mai trimite-mi-l o data.

sincer am incercat sa gasesc filmul asta si pe dc++ dar... nimic!

multumesc anticipat

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ina, pana la urma nu o sa mai ai nici mila...daca vrei sa divortezi, spune-i ca te-ai interesat de asta, ca decurge repede, o puteti face prin acord - daca aveti cel putin un an de casatorie, fara copii, fara partaj si alte pretentii)...cel putin asa era acum cativa ani...in doua termene esti divortat...Asta daca chiar nu-l mai suporti...numai sa fii sigura...Poate acum el intelege ca ii dai sperante si incerca sa se schimbe...

Insa trebuie sa ai in vedere si varianta singuratatii...nu ai de unde sa stii ce va urma...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ina, te rog sa nu te superi pe mine, dar mie mi se pare ca si tu amani divortul. La urma urmelor tu faci ce vrea el sau ce vrei tu? Ce conteaza mai mult, dorintele tale sau dorintele lui? Vad ca te manevreaza sotul, tu iei decizii in continuare in functie de el. DAR TU ESTI HOTARATA? cam cat ar dura amenajarea apartamentului? 1 luna. Ai curajul sa iti spui ca peste fix o luna inantezi actele de divort? eu nu spun ca asa trebuie sa faci. dar pune-te in aceasta situatie si vezi daca asta este ceea ce iti doresti si ceea ce poti face, prin propriile puteri, nesustinuta de nimeni, peste o luna. Poate asa te luminezi, caci mie mi se pare ca esti totusi indecisa. Verifica-te astfel si spunene si noua daca ai putea face asta. Pupici si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by arinna

Ina, pana la urma nu o sa mai ai nici mila...daca vrei sa divortezi, spune-i ca te-ai interesat de asta, ca decurge repede, o puteti face prin acord - daca aveti cel putin un an de casatorie, fara copii, fara partaj si alte pretentii)...cel putin asa era acum cativa ani...in doua termene esti divortat...Asta daca chiar nu-l mai suporti...numai sa fii sigura...Poate acum el intelege ca ii dai sperante si incerca sa se schimbe...
Insa trebuie sa ai in vedere si varianta singuratatii...nu ai de unde sa stii ce va urma...

........................

Knowledge is power!

Exact asa spun si eu: nestiind ce se intimpla in sufletul tau si neluind in considerare framintarile tale sentimentale in legatura cu X ( odata ce nu a aflat de ele), sotul tau ia atitudinea ta ca pe o criza trecatoare si incearca sa te lase sa-ti revii in albie.
Si, remarcabil zic eu, Arinna a subliniat un lucru foarte important: asuma-ti responsabilitati si in cazul unui esec in presupusa viitoare relatie cu X, gindeste-te si la o eventuala singuratate. Pune in calcul frustrari si mai mari decit acestea pe care le ai deja.
Nu inseamna ca te sfatuiesc sa renunti la ceea ce simti ca e ideal in aceste "clipe".
Uneori X poate fi destinul, da..
Uneori nu.
Indiferent la ce renunti, nu renunta la tine.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

"Da ... dar asa ii fac mult mai mult rau.
In schimb i-am spus ca imediat cum terminam apartamentul luam o pauza. Mi s-a parut ca divortul va suna mai grav si nu-l vad pregatit"

Eu vad ca te gandesti destul de mult la el, nu la tine

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Imi dau seama ca nu ai cum sa eviti mustrarile de constiinta dar din pacate amani agonia...Ma gandesc ce greu iti este sa-l suporti langa tine...cred ca daca as fi in situatia ta as deveni atat de nemultumita si "imposibila" si i-as spune clar "gata" cu toata mila...dar sa ne gandim, daca mai amani, ce se intampla? Prinzi curaj? Il obisnuiesti oare cu ideea? Te obisnuieti tu ci el?Incepi ceva mai concret cu X ? Cel mai "avanatjos" va fi ca o sa ajungeti in situatia in care nu va veti mai suporta unul pe celalat iar despartirea ar fi o usurare, dar de ce sa ajungeti acolo cand puteti sa va despartiti prieteni.

Pana una alta poate se satura si X de singuratate - oricum n-am inteles ce vrea, si te trezesti ca-si gaseste pe cineva.

Cu mila si remuscarile nu rezolvi nimic...Ba chiar, cum am mai spus, ii faci si mai mult rau caci va spera intr-un viitor comun...
Astfel de lucruri se intampla... pur si simplu nu va potriviti, la asta trebuie sa te gandesti...Poate ai gresit undeva, dar nu trebuie sa platesti toata viata ...Dimpotriva, cu cat recunosti mai devreme va fi mai usor de reparat...Poate va fi un moment penibil in familie, dar tie iti va fi mai bine in viitor...

Ma gandesc ca eu as fi imposibila, cred c-as pleca de-acasa daca n-as avea in comun nimic cu cineva, nici spiritual nici sexual...

Am mentionat mai sus problema singuratatii doar ca sa o ai in vedere, sa nu crezi ca vei gasi imediat marea dragoste sau nu vei simti o lipsa dupa ce te-ai obisnuit totusi cu cineva alaturi...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Atunci n-ai decat sa mai lasi timpul sa treaca...intre timp, poate ajunge si M la saturatie cu o asemena atmosfera...pauza oricum cred ca luati, din moment ce va intalniti numai sa mancati sau sa va certati:)pauza totala...nu prea te-as sfatui...mai exista un risc, sa creada el sau cineva din familia lui ca ti-ai gasit pe cineva si sa considere ca ai parasit domiciliul...ma gandesc si eu...si atunci poti avea probleme in viitor...poate chiar la divort...sa se creeze o situatie compromitatoare...care sa te afecteze posibil in viitor, cand ti-e lumea mai draga...mai bine stai cu el pana se face anul si poate pana atunci vede ca nu-i rost de impacare si o faceti prin acord...sau cel putin vei avea constinta impacata ca nu l-ai grabit prea tare...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
La mine... e simplu... stiu ce vreau si stiu si cum voi obtine... Dar el e complet derutat, sau asa vrea sa para...

Mi se pare firesc sa fie TOTAL derutat...gandeste-te cum ai fi fost tu daca l-ai fi iubit ff mult si la nici un an el si-ar fi gasit pe altcineva, nu ti-ar fi spus in schimb ti-ar fi zis ca nu va potriviti etc si ca vrea sa luati o pauza...pun pariu ca ar fi cazut cerul pe tine si ai fi facut si pe naiba-n patru ca sa-l tii langa tine....
Nu ii dau dreptate si nici nu te sfatuiesc nimic...Tu stii mai bine ce si cum. Sa iei decizia pe care sa nu o regreti niciodata!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

...pai alte consecinte...sa zicem ca se inraieste si da el divort, in care spune tot felul de chestii negative la adresa ta...de multe ori asa se intampla la divorturi...de fapt le poate spune si daca dai tu divort...Trebuie sa nu-i dai motive...Dar chiar, daca nu ar fi divortul prin acord, te-ai gandit ce motive o sa invoci ???In scris ma refer...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ina,

sfatul meu ar fi sau sa-l lasi, dar REPEDE, sau sa uiti de treaba cu divortul.

ce faci tu acum este tortura.
pentru amindoi.
nici un om nu merita sa traiasca asa.

Elise

Mergi la inceput