Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 4
g_ioana spune:
Am uitat de concediu, noi mergem obligatoriu la mare cu cupil cu tot,am fost si anul trecul la Neptun si a fost totul ok,mandra s-a simtit tare bine, iar iubitul meu sotior are in cap si o saptamana in doi in strainataturi.Suna tare frumos dar nu stiu ce-am sa fac cu Maria,ziua ar mai sta ea cu cineva dar noaptea face prezentza la 3.30-4 si intreaba"unde-i mama?"iar daca nu-mi aude vocea se pune pe un plans,mama,mama...Da' poate pana la vara scapa de mamodependenta si ne scoatem si noi ca doi porumbei ca am si uitat cum e
o zi fromoasa
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roberta04 spune:
LILIANA, mare dreptate ai, trebuie sa mai avem grija si de noi. Eu m-am uitat saptamana trecuta in niste poze de cand am botezat un baietel, cu o luna inainte de a ramane insarcinata si m-a lovit depresia cand am vazut cat de ingrijita eram! Char si in timpul sarcini aveam manichiura impecabila, parul aranjat, ma cremuiam, machiam! Cum sa nu se deterioreze relatia de cuplu daca ma gaseste barbatu' cu parul valvoi, mirosind a mancare, cu mainile praf....
IOANA, si Matei se face mai obraznic pe zi ce trece. Mai nou a invatat sa deschida usa de la frigider, ieri a furat branza topita si a intins-o pe pereti in 2 minute, arunca diverse chestii (inclusiv incarcatorul meu de la telefon) in WC ![]()
CARMEN, Matei cred ca e in categoria de mijloc la vorbit, stie peste 100 de cuvinte dar inca nu le leaga sau foarte putin. In fiecare zi spune cate un cuvant nou iar la ce nu stie, inventeaza- exemplu- ieri imi cerea "pongul". Adica o paleta de la bucatarie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
szivarvany spune:
Sa raspund si io:
"vorbim" in ambele limbi, stim multe cuvinte, legam cate 2 cuvintele, intelegem mai bine romana ![]()
cumintenia: e o nazdravana, dar stie ce nu e voie si ce "arde"
si cand face ceva mai aparte, imi cauta privirea ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
speel spune:
Buna fetelor,eu va citesc dar nu mai scriu asa des!
Marcela,cred ca te asteptai la reactii diferite din partea mamicilor,asa cum nu sunt la fel copilasii nostri nici noi ca mamici nu ne asemanam intotdeauna la atitudine spre exemplu.Eu zic sa faci asa cum iti dicteaza tie inima si constiinta,ramin la parerea ca o mama stie intotdeauna ce e mai bine pentru puiul ei.Indiferent de situatie.parerea mea personala?Eu nu as lasa lucrurile asa,as merge pina la schimbarea gradinitei.
Carmen nici Ric nu vorbeste,la multe chestii le-a pus el alt nume si noi stim ce zice dar altii nu inteleg.Spune vreo 10 cuvinte corecte si pe vreo 20 le-a botezat el.E greu pentru el aude saracu trei limbi ,de asta nici nu insist foarte tare.El la spalat pe dinti spune na-na ,la mers in patut spune na,cind mergem sa mancam spune mnia-mnia,face ca toate animalele.E destul.Insa nu vorbeste cum am auzit ca vorbesc alti copii mult mai mici ca el.Deci ne treci si pe noi pe lista.Sanatate multe Ilincai!
g_ioana spune:
he,he,he noi deja am inceput cenzura la vorbit ca repeta tot,si daca scapi ceva ai incurcat-o,iar atunci cand zici ca nu-i atenta la ce spui te inseli amarnic
!Asa ca nu-i usor nici cand nu vorbeste dar mai ales cand vorbeste
A mea vine si cere betisoaie adica sticsuri sau grisine,ii dau si pleaca din bucatarie,eu vorbesc singura,cu gandul ca nu ma aude"numai cacatzele papi, ca la altceva bun faci nazuri..."ea ajunge in sufragerie si o aud "tata,papa cacatzele"!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
BLUE ANGEL spune:
Salutare ...
am o gramada de treaba dar nu am nici un chef ...
Carmen ..nu-ti spusei aseara ..Pufulescu nu zice decat mam, tat, pap, si ap ..atat ...asa ca pune-l in cap de lista
Monica ...sa apara 2 liniute cat mai repede ..si eu cat am tanjit dupa ele ..si cand le-am vazut am paralizat in baie ...am pastrat testul , il am si acum ...
Ioana ..nici la Pufu nu tine expresia NU ...in limba lui inseamna BA DA ..si atunci imi strofoc creierii sa inventez , sa -i distrag atentia ...Dar in general este cuminte ..chiar prea cuminte pentru gustul meu
...seamana cu taticul lui ... eu sunt zvapaiata rau
pupici
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
cristalina spune:
Pai stie sa zica, da' nu vrea...asa ca nu pot spune ca zice...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
gongutza spune:
Mai fetelor eu una nu inteleg de ce va stresati cu vorbitul asta...o sa-si dea ei drumul cand vor si atunci o sa ziceti ca nu le mai tace guritza....
Eu am in schimb alta "problema"...mai este vreun copilas care,inevitabil,la orice intrebare(inclusiv daca mananca,daca a facut kk,uneori si la intrebarea dc ma iubeste) imi raspunde "NU".L-am intrebat sambatata "mami tu stii zice da?",ia ghiciti raspunsul....NU! si zambeste smechereste....io asa copil incapatanat si cu nu in brate n-am mai vazut.....de unde si pana unde atata nu?Ca sa zic ca a auzit des cuvantul "nu" nu pot,pt ca ai mei il cam lasa sa faca orice atata timp cat nu e periculos pt el....sa fie independenta chiar asa?
Carmen sanatate tzucuricii si pupa fata din partea mea.
Roxi pe unde esti mama?
Cristalino sa fie cu oki repede repede!
Revin...
roxanaz spune:
hello gagici
am aterizat acu vreo ora si eu la munca. aoleu ce pstenita is. inca o saptamana din asta cu tururi de forta constanta-bucuresti-constanta si s-ar putea sa fiu pacienta la spital nu partener.![]()
gata cu vaicareala
amn reusit sa citesc cele 3 pagini din capitolul asta (ce constiincioasa sunt, nu?
).
Simonel welcome back. imi pare bine sa aud ca sunteti ok. va asteptam sa ne vedem macar de 1 mai aici.
Carmen sanatate multa Ilincai. trece-l te rog pe Pat pe lista de rusine cu lenesii ptr ca nu zice nimic cu adresa in afara de loli loli. adica pe el il cheama loli-loli. interesant, nu?![]()
Marcela imi pare rau de necazurile de la gradinita, sper sa gasiti solutia cea mai buna. si dupa parerea mea o discutie serioasa cu educatoarele trebuie facuta neaparat.
eu cred ca imi fac singura de lucru, adica i-am luat lui Pat plastilina din aia play-doh sa ne jucam diseara....daca scriu de acum inainte colorat sa stiti de ce!![]()
![]()
gata va pup ca trebuie sa mai recuperez din treaba...sa fiti cuminti!
szivarvany spune:
Io nu cred ca vreun copil aude mai mult nu, nem, nei, decat il urlu eu Giuliei. Dar ea nu repeta asta decat zice nu-nu cand vrea sa faca ceva nazdravanie, catarare, "ordine", saritura. Insa daca ii spui da-mi un pupic, zice nu si fuge cat o tin picioarele
oricum o prindem noi la smotoceala ![]()
Gongutza - hihihi, bunici aia, cred ca il adora pe Alex 
Carmenp - cum sunteti ?
Rain - analizele, tratamentul, cum merg ?
EmaSpeel - ai cumparat patu`ala fain pentru Ric ? Ca mi-a ramas imaginea pe retina. ![]()
Cristalina - spor la treaba pentru bb2. 
Roxanaz - adica Pat nu papa aceste chestii ? Giulia roade tot, radiere, creioane, hartie, tot baga in gura sa simta ea ce e ... io una nu ma pot risca cu plastilina, dar mi-ar placea mie
Sa ne zici cum reactioneaza Pat !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004