Super poznasi de iulie-august 2004 (168)
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
Neata!
Se vede de la dintii aia albi ca am dormit si eu pana la 8 dmineata?!...hehehe
Maria nu a dormit ieri peste zi, eram cocoshata, dar a dormit azi dimineata pana la 8. Pacat ca nu le putem avea pe amandoua...![]()
Eu, evident, am visat numai mobile. Noi vrem sa-i facem mobila pe comanda mariei, covor si draperii asortate...hehehe...Multe mai vreau eu! Insa mobila deja am desenat-o, asa cum as vrea eu sa arate, numai sa gasesc nuantele pe la astia cu mobila la comanda.
Az' noapte mi-am visat si biblioteca din sufragerie....hehehe...Ma apuc sa o desenez acu' sa i-o arat lu' omu'...care ma bate la cap sa o aruncam pe aia pe care o avem acum...."zestrea de la mama! nu aruncam nimic!!!"....hahahaha
Liliana, Adeluta e domnisoara, mananca singurica si bine face.La Maria e de la pupatul in fund...prestat de mama ei proprie si personala...:)
Simona, bine ai revenit!
Carmen, sanatate Ilincai!
Vrabiuta, complicat cu schimbarea de comportament...Parerea mea e ca nu e din vina unui copil ci din vina educatoarelor...
Am mai citit, am mai uitat...
Pupam mamici si pitici la gramada!
Papadico, sanatate daca citesti, tzine picioarele impreunate pana in iunie (sau era mai!?...:))
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
vorbii cu pediatra care m-a trimis sa-i fac o hemoleucograma. la 14 is gata, deseara mergem la ea... ilinca era tot cu 38...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Carmen - 
si multa sanatate Ilincai, tinem pumnii sa fie totul bine si analizele si sa treaca febra 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
brei, nu va mai spui ca are 38 si la mina zici ca n-are nica, desi, credeti-ma ca pe ionut l-as simti imediat... aseara i-am pus termomentru` pen` ca era miorlaita ca-n zilele alea proaste si sa-mi stea inima cind am vazut 38,2. abia la 39 incepuse sa arda.. plus ca ea daca afce febra in timpul somnului nu plinge, sta in patut cu kurutu`n sus si se gidila la gene...na, io compar cu ionut cind era mic, el la febra era agitat si plingea acu-mi zice ca-i ard okii...
ps. am inceput sa visez noaptea ca ilinca vorbeste... mai este cineva care nu spune mai mult de mama, tata, apa si inca vreo 2-3 cuvinte?
Carmen,Ilinca&Ionut
polux spune:
Neata...in miez de noapte la mine.Gata scriu mesajul asta si merg la nani.
Carmen sper ca sunteti mai bine.Pupici Ilincutei...sa speram ca fara febra.
Olivia stam 3 saptamani , pana pe 5 iunie, si pe 6 incep scoala.Dar nu am putut renunta la nici o zi din vacanta,caci mi se rupe sufletul de dorul fetei.
Roberta ,sper ca dupa o noapte dormita esti mult mai bine acum.Ai grija si de tine, caci acum cu pitici tindem sa ne neglijam.Eu spun asata cand ma uit in spate, caci de luni bune nu mai sunt in masura sa spun nimic.
Daria, hai ca poate zilele astea iti fac si eu poze la dormitorul meu, caci seamana tare mult cu cel al Giuliei.
Asa ,asa si recunosti Monica....deci i se trage de la pupatul in partea dorsala?Sa-ti fie invatatura de minte pentru bb2, sau deja ai renuntat dupa experienta halterofila cu Maria?
Hai ca fug la nani.
Liliana
g_ioana spune:
Neatza fetele,ploua deci mandra mea face dezastre in casa cu baca Geta!
Carmen multi pupici si multa sanatate Ilincai.Si a mea cand are febra este strong se joaca danseaza iar noapte sta treaza si spune poiezii(pe bune,era 3 noaptea iar eu abia la 4 puteam sa-i dau antitermicul,asa ca incercam cu sosete umede si comprese sa-i tin febra in frau si i-a zicea "sade iatza pe butoi numaind din doi in doi",de ma apucase rasul plansul!!!!!
Marcela ma trec fiorii cand citesc asa ceva si ma gandesc cu groaza ce se petrece acolo,eu vorba Cristalinei, sund adepta pupatului in funduletz, decat a militariei la varsta asta!!
Sa va povestesc cum m-a facut mandra mea de ras,de vreo cateva zile doarme foarte putin la pranz, asa ca seara ne chinuim sa o tinem pana pe la 9.30 treaza, iar la baitza de seara, nu mai rezista si vrea nespalata si fara pampers,la care eu ii zic ca daca nu te spal ai sa faci ciuperci la duduitza,lucru care a incanta-o foarte tare si a stat la spalat!!!Ieri la raportul de dupa-amiaza,imi zice bona"vai stiti ce am patit azi,nu m-a lasat Maria sa o sterg la duduiza sau la funduletz,ca a zis ca are ciupercutza!!!"Iar eu am ramas fara replica!!
Da,Lumi,Maria mea este cel mai infocat fan al Madonnei in special ultimele 2 hituri sunt piesele ei favorite!Si incearca sa imite dansul ei iar noi murim de ras..
Daria noi mancam dimineatza paine rajita sau neprajita cu branza de vaci sau unt si gem si lapte cu cereale sau iaurt.
Am si eu o intrebare,puii vostrii pe masura ce cresc se cumintesc sau se obraznicesc??Ca a mea ce-i spun sa nu faca aia face,mazgaleste peretii(am tapet asa ca-s relaxata dar tacsu stergea cu peria aseara peretii)patineaza pe capacele de la oale pe gresia din bucatarie,se descalta de papuci si sosete si merge desculta pe parchet si gresie,s.a.m.d si mai nou cand ies din casa ma anunta ca nu merge liftul si sa mergem pe scari asa ca o bag cu forta in lift,nu de alta dar stau la etajul 6.
Hai ca m-am intins la vorba
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Marcela, chiar sunt socata de ceea ce ai scris! Si stai linistita ca nu m-ai indus in eroare - desi as fi vrut sa-l duc acolo, astazi am sunat la gradinita (pentru ca mi-au spus ca inscrierile incep pe 1 aprilie) si directoarea mi-a spus:
1. ca inscrierile incep dupa 15 aprilie pentru ca INCA nu stie cite locuri are (asta dupa ce imi spusese ca nu e nici o problema!!)
2. taxa s-a marit de la 280 euro (eu stiam de 250 euro!!) la 300 euro din toamna pentru programul lung... Sincer si 250 euro mi se parea cam mult insa acum 300 euro...
Asa ca am inceput sa am "second thoughts"... Si in plus aud si de chestiile astea de la tine! Se pare ca afara e vopsit gardul si inauntru leopardul...mai ales daca educatoarele sau directoarea, dupa ce ai vorbit cu ele, tot nu au reusit sa faca nimic pina acum!
In fine, sa ma mai linistesc...
Am citit si ceva din urma - intreba cineva de concediul de anul asta - noi vrem sa mergem in Grecia, probabil in insule, dar inca nu avem o oferta. Anul trecut am fost in Turcia, in Antalia, si a fost super! Oferta am avut-o de la agentia Ali Baba pe care o recomand cu caldura - a fost singura agentie din multele agentii cu care am mai colaborat pina acum care, la citeva zile dupa ce ne-am intors din concediu, ne-a sunat sa ne intrebe cum a fost sejurul si daca am fost multumiti! As vrea ca mai multe companii de pe aici sa adopte asa un client service!
Am sa va pun si eu poze cu camera lui Stefan sa-mi spuneti daca va place - promit sa o fac diseara.
Carmen - Stefan nu spune NICI UN CUVINT - doar mamama, si ala fara adresa directa...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
lista cu copiii care nu vorbesc:
ilinca-sef de trib
stefan
astept inscrieri ca sa pot dormi linistita la noapte
...
Carmen,Ilinca&Ionut
cristalina spune:
La bb2 parca vad ca fac si mai urat....hehehe
Noi ne-am apucat de trebi de luna asta
....s-a calmat omu' si l-am prins...hahahaha
Numa' ca daca dureaza cat a durat la Maria, mai avem de asteptat pana vedem 2 liniute pe test.
Oricum, la cate ridicari fac cu Maria...hmmm
Doamne ajuta si asteptam...
Maria stie sa zica mai multe (ca de exemplu "putzi" la pizza...
) dar de zis nu zice nimic. Maraie si ma ia de mana cand vrea ceva.
carmenp spune:
cum adica, cristalule? ca nu inteleg, zice putzi da` nu zice nica? vaz ca v-ati pus osu` la treaba, `poi iti doresc sa se lase cu oki!
quote:
Originally posted by cristalina
La bb2 parca vad ca fac si mai urat....hehehe
Noi ne-am apucat de trebi de luna asta....s-a calmat omu' si l-am prins...hahahaha
Numa' ca daca dureaza cat a durat la Maria, mai avem de asteptat pana vedem 2 liniute pe test.
Oricum, la cate ridicari fac cu Maria...hmmm
Doamne ajuta si asteptam...
Maria stie sa zica mai multe (ca de exemplu "putzi" la pizza...) dar de zis nu zice nimic. Maraie si ma ia de mana cand vrea ceva.
Carmen,Ilinca&Ionut