Nu il(o) prea interesezi !!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by ingerash

am citit-o desi nu cred ca era cazul la mine sa o citesc, oricum e misto cartea, si toate chestiile spuse de cei doi acolo sunt foarte logice, trebuie sa fii isteata si sa te prinzi

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Ai dreptate
Pe mine cel mai mult m-a enervat tipa aia prietena cu un regizor parca, ea saraca tot spera, iar mie imi venea sa ii dau 2 palme sa o trezesc

ba eu cred ca tocmai tu era cazul sa o citesti pt ca te va scapa de "tepe" pe viitor! Trebuie sa recunosti ca ti-a deschis ochii un pic.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

O fi si in germana cartea asta? Are un site ceva sa vad daca gasesc. De trei ani este o amica de a mea intr-o relatie cu un tip, ma rog se plinge ca nu merge si nu stie de ce, sa vedeti el ce texte areeee. Acum o saptamina l-am vazut pe tip intr-un club. Nu era cu alte fete, flirta cu 2 tinerei.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:

quote:
Originally posted by ina78

Hop ca musca-n lapte si eu...

De ce oare sint preferate zeci de scuze, iar cind spui adevarul ca nu mai merge, sau ca nu mai exista sentimente... se tot cauza diverse remedii...?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

pai na , despartire e clara. ce faci atunci cand el e cu tine dar de fapt nu e cu tine , ca pe asta se baza cartea. ideea e sa citesti semnalele si sa vezi clar merge sau nu merge relatia aia.

Am observat, cel putin intr-un caz particular ca se refuza acceptarea adevarului, sa se vada semnalele sau se dau zeci de alte conotatii, oricit de absurde ar parea.
Cred ca dorinta de a fi cu acea persoana, teama de singuratate sau "n-spe" alte motive stau la baza negarii semalelor si acceptarii motivelor.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:

la 7 vin si te strig la geam " , nu a venit , dupa care m-a sunat si mi-a spus " te-am strigat dar nu m-ai auzit " . evident ca eu de la 6,30 eram cu urechea langa geam si as fi auzit si daca ma striga in soapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu nu cred ca totusi mesajele astea sunt atat de standard si ca orice ar zice cineva intra intr-un tipar.

Sa va spun de ce:

Eu chiar am folosit expresia "am fost ranita in dragoste si nu vreau sa ma implic ca s-ar putea sa te ranesc si pe tine".
Era la inceputul relatiei cu viitorul meu sot, cand eu inca plangeam dupa fostul prieten si mi-am dat seama ca actualul se indragostise de mine pana peste urechi.
Mie imi placea de el dar nu-l iubeam asa ca am vrut sa ma despart tocmai de frica ca-l voi rani exact cum fostul ma ranise pe mine. Mi se parea un baiat prea bun ca sa-mi bat joc.
Credeti-ma...fraza respectiva am spus-o sincer si fara intelesuri ascunse. Chiar ma gandeam in momentul ala cum sa-l protejez pe el.

Norocul nostru a fost ca el nu a acceptat propunerea mea de despartire si mi-a zis ca-si asuma riscul.
Au trecut aproape 4 ani de atunci, mie mi-a trecut dorul de fostul si m-am indragostit treptat de el.
Acum il iubesc la nebunie in 2 luni avem nunta.

Deci...nu intotdeauna frazele astea ascund minciuni.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by Rallu
Deci...nu intotdeauna frazele astea ascund minciuni.

dar de cele mai multe ori eu cred ca asta ascund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am citit Cele 5 limbaje ale iubirii, super carte sau barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus, de Gary Cole, si asta e super.
Mie mi s-a spus: esti prea buna pentru mine!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Daca stai sa te gandesti, logica asta "te iubesc dar nu vreau sa te ranesc deci mai bine ne despartim" e sucita rau.

Daca nu vrei sa ma ranesti cine te pune sa o faci?!!

Sper sa nu aud argumente de genul "sint eu mai stupid si ranesc da' nu-mi dau seama..." sau "am devenit vampir si uneori ma transform".

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eu nu-l iubeam, Elise...si am fost sincera.
Tocmai asta era atunci problema mea...el ma iubea la nebunie iar eu nu.

Logica mea a fost urmatoarea: eu nu garantez ca o sa-l iubesc vreodata si mai bine sfarsim acum (cand suntem la inceput si el poate nu si-a pierdut de tot capul) decat mai tarziu cand se va implica din ce in ce mai mult si poate va suferi mai mult.

Ma rog..in timp m-am implicat eu si mi-a disparut si logica asta...doar ca la vremea respectiva eu eram absolut sincera: nu doream sa-l ranesc mai mult decat oricum as fi facut-o in acel moment.
Eu eram intr-o stare jalnica din cauza altcuiva si mi se parea odios sa fac si eu la fel.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Rallu,

ma refeream la cei care sustin "te iubesc dar nu vreau sa te ranesc".

Bineinteles ca ranesti pe cineva care are niste asteptari de la tine si tu "ii tai aripile" la un moment dat.

Elise

Mergi la inceput