buna, si eu am facut HSG pe 6 feb. si nu m-a durut foarte tare, ca la menstra si am avut ambele trompe infundate, mai rau a fost dupa, pentru ca am iesit repede afara,in frig
danielal
doare tare, dar asta e.
nasterea doare si mai si.
dar inainte cu o jumatate de ora sa-ti pui un supozitor cu algolcamin.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Mie mi s-a spus ca pt HSG trebuie sa ma internez pt o zi la Giulesti (probabil ca sa nu coste). Maine ma duc la Giulesti pentru analizele de Z3 si o sa intreb daca pot sa plec acasa dupa analiza. Sotul meu mi-a spus sa intreb daca pot sa conduc. Eu o sa intreb daca pot sa ma imbat...daca scap vie .
...dar tot incerc sa nu-mi fie frica...
Andreea
Eu am lesinat, apoi dr mi-a dat tramadol pt durere. Si trompele erau permeabile, nici nu vreau sa ma gandesc daca nu ar fi fost. Cel mai rau a fost ca toata lumea m-a mintit ca nu doare "chiar asa" Nu am fost nici pregatita psihic
Dar am ramas insarcinata dupa, la scurt timp si dr a tras concluzia ca m-ar fi ajutat, asa ca durerea a ramas de domeniul trecutului la capitolul "necesare".
Succes fetelor!
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Am facut HSG, a fost super pentru ca am fost pregatita psihic. Mi-am impus sa-mi inving durerea (care ar putea fi) si am iesit cu zambetul pe buze. Asta doresc tuturor fetelor care au de facut analiza asta care chiar nu este de speriat. Mie mi-a iesit bine.
Andreea