Pacientele optimiste ale Dr. Tutunaru (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Mai fetelor, am primit rezultatele la infectioase de la IDS si am niste neclaritati: la Ac Anti HCV scrie la rezultat "NONREACTIVE" - o fi normal?
Iar la chlamidya, IgG e pozitiv iar IgM e negativ - e de bine?
Mai am si alta nelamurire: la rubella zice IgG negativ, IgM negativ, dar rubella asta nu e "bubatul" ala care il facem in copilarie, ca eu am facut toate formele posibile cand eram mica...

Dragutzica stiu ca NONREACTIV-ul asta e ok, iar daca IgM e negativ iar e bine, sper sa nu gresesc. IgG inseamna ca ai avut dar nu mai ai. De rubeola nu stiu ce sa-ti spun. Mie IgG mi-a iesin pozitiv iar M negativ. Dar mie nu mi-a iesit G-ul pozitiv la hepatita si eu am avut, adevarat ca aceea care se transmite prin aer, deci forma cea mai usoara, si asta cand aveam 2 ani.

Hai ca e bine. pupici

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Bubule, ai mare dreptate cu CM, ovulatia si faza luteala care e de 14 zile - dar exista si exceptii (una sunt eu).

Anasia, multumesc. Totusi, asta cu rubella mi se pare in neregula pt ca stiu sigur ca am facut. Ma duc acasa sa o mai intreb pe mama careia ii mai face si placere sa povesteasca din copilaria noastra (doua fete+un baiat) cum am facut noi toate "bubaturile" pe rand!

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

silvana, la fel am crezut si eu ca am facut pojar in copilarie, de fapt a fost pojarel, batranii nu cred ca fac diferenta intre ele;
anasia 22+

Mergi la inceput

Marinar:

Silvana

Mergi la inceput

Kitty, luna asta cred ca pur si simplu nu ai avut ovulatie, se mai intampla. Ai toate sansele luna viitoare, ai procedat bine cand te-ai decis sa te mai monitorizezi, nu sa iei stimulare din prima.
Sa-ti spun ce am facut eu: intrucat terminasem dipherelyne pt endometrioza si imi venise CM pe 11 martie, am "bagat" Periodin de la Wallmark intrucat stiam ca ma duc la monitorizare si mi-era teama ca nu ovulez tocmai luna asta. Mai facusem eu monitorizari, inainte sa stiu ca am endometrioza si se pare ca aveam tot asa, cativa foliculi care cresteau ce cresteau si se opreau, nu voiau sa treaca de 14-15 mm. Cu Periodinul asta vad ca a mers la marele fix, dar din pacate de la ovulatie pana la formarea si fixarea embrionului mai e ceva...

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Silvana, periodinul contine Vitex Agnus Castus, deci e semi-naturist. Vitexul este foarte bun pentru reglare hormonala, de aceea ii recomandam lui kitty_nic sa ia naturiste.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Am venit sa sarbatorim impreuna ca am primit cea de-a treia steluta! Dar voi unde ati fugit? Ca v-am gasit pe pagina 2...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by bubulina1

Am venit sa sarbatorim impreuna ca am primit cea de-a treia steluta! Dar voi unde ati fugit? Ca v-am gasit pe pagina 2...

Speranta moare ultima!

felicitari bubu, la cat mai multe

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragutelor... io fetele si va multumesc ca v-ati gandit la mine. Din pacate eu nu mai am acces la net la birou l-au taiat idiotii aia la 99% din utilizatori, cica "nu e necesar pt. desfasurarea activitatii..." era sa zic io ceva(ce-i drept, eram cam calare pe DC de cateva luni incoace) asa ca sunt amarata fara voi... tre' sa ma scufund in munca, fara o pauza mica de forum, fara nimic si sufar... dar o sa intru seara de acasa, asta e...

Kitty, Marair Deci nu sunt singura care a avut usoare sangerari de la dereglare hormonala... Si T. si Badea mi-au spus ca e foarte posibil sa fie asta cauza... in fine, nu ma mai framant, o sa vad mai incolo, daca se repeta.

Aseara am vb. cu T. la telefon, i-am zis ce am facut la Badea si s-a bucurat ca nu sunt probleme cu colul. Laparo a zis ca putem face si luna asta, dar cred ca o sa aman putin, pana termin cu tratamentul naturist (pe care vreau sa-l incep maine). Astept sa fac maine tipajul HPV si dupa aia...liber la irigatii, unguente, ceaiuri...ma apuca deja ameteala.

Nu prea inteleg ce inseamna "endometrioamele" pe col de care mi-a zis d-na Badea. Adica am endometrioza? Poate de aici durerile de care ma tot plang? Dar atunci cum de am ramas insarcinata prima oara? ori poate s-a agravat intre timp... Am cautat si pe net, si nu am gasit nici un caz de "endometriom pe col"... Cred ca sunt unica

Laura, tin pumnii sa vii curand cu II, cred ca ar fi cazul sa n-o lasi pe draguta de Marair singurica la , nu?

Silvana, din cate imi dau seama, analizele tale sunt ok, ai anticorpi, iar infectia nu e prezenta, ceea ce e super, inseamna ca nici nu mai ai cum s-o faci

Kittysoru, eu in ultimele luni am avut faza luteala de 16 zile, desi ziua ovulatiei a fost in aceeasi zi ca de obicei, adica 13-14. Din cauza asta, mi s-a lungit CM la 30 de zile (in loc de 28, cum era inainte). Doamne, sunt atat de obosita incat nu mai stiu de ce ti-am scris chestia asta... sper sa te lamureasca mai bine fetele, ca eu sunt dusa rau...

Promit sa-mi revin pana maine si sa citesc totul pe indelete. Sper sa fiti harnicute si sa nu mai lasati subiectul sa alunece pe pagina 3, unde l-am gasit acuma, da?
la fiecare in parte si noapte buna...pe maine seara!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

LAURA:ITI TIN PUMNII! SA FII!!!!
stiu k azi e ziua cea mare.sa iti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput