Pacientele optimiste ale Dr. Tutunaru (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna dimineata! mai asa pe la 11,00

Marair acuma cred ca te-ai linistit ca nu "tocurile" decid daca e sa fie sau nu ! Imi pare foarte bine pentru tine mai ales ca o sa urmeze o perioada de 9 luni foarte linistita, in care nu trebuie sa iti faci griji, asa ca o sa-ti faca bine si psihic.

Amely, danotino, kitty nick, marinar si pe celelalte fete!

Mai fetelor, am primit rezultatele la infectioase de la IDS si am niste neclaritati: la Ac Anti HCV scrie la rezultat "NONREACTIVE" - o fi normal?
Iar la chlamidya, IgG e pozitiv iar IgM e negativ - e de bine?
Mai am si alta nelamurire: la rubella zice IgG negativ, IgM negativ, dar rubella asta nu e "bubatul" ala care il facem in copilarie, ca eu am facut toate formele posibile cand eram mica...
Sunt sigura ca si voi ati facut analizele astea, care va pricepeti, ziceti-mi vreo doua vorbe, intrucat am inteles ca T e plecat si nu as vrea sa stau asa nelinistita pana saptamana viitoare.

In alta ordine de idei, raportez: ovulatie in Z16, acum fiind in Z25. In afara de dureri medii de burtica, in special uter si o usoara marire in volum a sanilor, care sunt total nedurerosi (nici macar la sfarcuri asa cum aveam de obicei in aceasta parte a lunii), nu simt nimic!!! Sunt cam suparata, se pare ca am ratat luna asta, desi am fost cumintica si am facut totul ca la carte...

Silvana

Mergi la inceput

Alina25, si eu am facut laparo cu T, anul trecut in iulie. Daca te intereseaza iti trimit PM.

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mai fetelor, am si eu o intrebare la voi, care ma framanta de ceva vreme. Este posibil ca la un ciclu regulat ovulatia sa nu fie fix la jumatatea perioadei? Mai precis: la mine CM este de 30-31 zile. Am facut monitorizare in z10, z12, z14, totul absolut nemiscat. Este posibil sa fi avut totusi ovulatie dupa aceea? Ma framanta tare subiectul. Astept sa-mi vina CM si sun sa ma programez la Tutu si sa-l rog luna asta sa facem monitorizare mai multe zile. Am oare probleme reale cu capu'? In mod normal trebuia sa-mi vina ieri dar nu mi-a venit iar de aseara imi este cam rau. Cred ca mi-am dat ficatul peste cap cu ceva(desi nu stiu cu ce) ca m-a durut (in zona ficatului), mi-e greata dar nu pot sa vars, am usoara stare febrila si ma doare capul. Cred ca ma loveste si vreo raceala, gripa, ceva.
si spuneti-mi sincer daca voi credeti ca sunt buna de .

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mai kitty_nic, cu matematica mea elementara lucrurile stau cam asa: 31-14=17. Pai tu ar trebui sa ai ovulatie in ziua 16-17, de ce te-ai dus in ziua 10? La Tutu ai fost? Ciudat, el de obicei le calculeaza bine...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubu, da la Tutu am fost. Mai mult decat atat, in z10 am ajuns complet intamplator si a hotarat ca daca tot este z10, hai sa incepem monitorizarea. In z14 am mai discutat odata problema lungimii CM, dar a hotarat sa ne oprim acolo, si sa vedem luna viitoare ce se intampla pe un CM stimulat. Numai ca eu m-am hotarat sa nu fac stimulare si sa mai incerc o luna doua monitorizari, dar in mai multe zile, eventual incepand cu z14 sau sa vedem ce zice dr.

Poze

Mergi la inceput

in plus la CM de 30-31 nu cred ca se mai scad tot 14, ci 15 sau 16. Gresesc?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Din cate stiu, si rog fetele sa ma contrazica, faza luteala la un Cm este fixa, de 14 zile. Variaza doar durata (lungimea) CM si implicit ovulatia. De aceea la CM=28, ovulatia este in ziua 14=28-14. Rareori faza luteala depaseste 14 zile, asa cum zici tu. Daca nu vrei inca stimulare hormonala, de ce nu incerci niste plante? Ai incercat vreun tratament naturist?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

silvana, la fel a fost si la mine nonreactive si mi-a spus ca este tot negativ;chlamidya ai avut in trecut(igg), acum nu(igm)-e bine;
din pacate rubella (pojarelul) nu ai facut in copilarie si nu ai anticorpii specifici, tine-te departe de persoanele bolnave; nu stiu daca exista vaccin sa scapi de asa ceva;
anasia 22+

Mergi la inceput

Kitty iubita, mai exact, cum stai cu foliculii: nu ai foliculi sau ai si nu cresc de la un punct incolo? Eu am CM de 32 de zile si am avut Ov. in Z16, deci si faza luteala e un pic mai lunga de 14 zile la mine. De aceea zic: nu incerci sa te duci peste cateva zile din nou la monitorizare, o mai fi aparut ceva pe acolo, Dumnezeu stie, fiecare organism e diferit...
Si mai cred ca nu te doare ficatul, mai degraba fierea, ca asta da si greata (poate te-ai suparat cu foliculii astia sau ai mancat ceva ce nu ti-a priit). Iti trece cu NosPa sau Colebil.

Silvana

Mergi la inceput

Silvana scumpo, am avut foliculi, z10 - 1 pe OD de 9 si 3 pe OS de 9,5 10,1 si 11,2. Cel de pe OD in z12 era 10,5 ier cei de pe OS la fel. In z14, erau intepeniti in aceeasi "ipostaza" ca in z12. Iar aici Tutu a hotarat sa ne oprim.

Poze

Mergi la inceput