Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA eu il indulcesc cu calciul sirop!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Si cand se screme tare sa faca kk o tin in picioare in bratze...si macar ceva partzuri tot trage! Mai mult face kk in timp se suge,mai greu e cu greva...ca evident continua!Dar nu ma las!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lida bine ai venit. uita-te pe prima pag. unde este lista si trimite-mi te rog datele sa te trec pe lista.
asteptam mai multe detalii de la tine si despre bebe si pe urma iti trimitem datele contului comun.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Janina incearca si tu la o masa Sab simplex 10 picaturi inainte de masa, la urmatoarea 5 picaturi de bonisan dupa masa si tot asa,,,Bia cele mai nasoale zile le-a avut cind s-a constipat..insista si hidrateaz-o cu ceai daca ai fenicul, anason si chimen cite 15 bobite la 100 ml apa...dai cite 20 ml intre meses, daca-l vrea sau macar citeva lingurite..Debridatul nu are efect, eu i-am dat Biei 1 luna..musai sa o ajuti sa iasa afara chiar daca asta inseamna termometru sau supozitor!
Noi acum am venit de afara si la tanc ca incepuse furtuna!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda mama mi-a zis daca i-ai dat calciu lui Nicolas...daca nu da-i 10 sau 15 zile cite 5 ml syrop/zi...eu tocmai am incheiat 10 zile de calciu...peste 1 luna urmeaza alte 10!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CATA,eu am citit ca debridatul are efect dupa 3 luni,ca atunci se dezvolta terminatiunile nervoase asupra carora actioneaza...eu primesc acum 2 sticlute din tara si vreau sa sper ca va avea efect...JG,la tine a functionat?
dar gripe baby water cum il dati inainte sau dupa masa,si in ce cantitate?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SILVI MA BUCUR CA E BINE ALAIN DUPA VACCIN.
NU MI-A MERS NETUL. VAD CA INCEP SI ASTIA DE LA UPC CU FIGURI CA SI RDS-UL.
CATA DE CE-I DATI CALCIU? MIE MI-A ZIS DR. SA NU-I DAU DECAT VIGANTOL, CA E BUN ALA.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mirela nu stiu ce sa zic daca a functionat ca colici tot a mai avut, dar nu aveam probleme cu constipatia! Oricum, daca funtioneaza dupa 3 luni la ce mai serveste, ca pana atunci trec colicile in mod natural!
Monica esti desteapta, super-idee asta cu calciul, ca si asa uit sa i-l dau!
Catalina eu ii dau sab simplex si uite tocmai ce am stimulat-o si degeaba, a tras doar cateva bashini! Supozitor i-am pus mai devreme, tot nimic!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

JANINA pacat ca mi-a rasarit "desteptaciunea" abia dupa doua luni , ca numai de o luna incoace mi-a venit ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine imi pare rau ca este atat de agitata Carlita, oare ce o avea? Angelo face kk o data la 2-3 zile cu glicerina lichida, imediat cum pun in fundulet incepe .....parca tu spuneai ca plange rau cand pui supozitorul? Nu trebuie sa il bagi pe tot ca este prea mare pt. varsta ei, taie-l pe lung si baga jumate...sper sa-i treaca, sa se calmeze si bebelina
Bee, ce dr. tampitaIti bagase in cap numai tampenii si pe deasupra te invata sa-i bagi si carnita de la varsta asta!!!Bine ca ai gasit o dr. mai competenta, trebuie sa gasesti o modalitate sa nu mai stai afara atatea ore ca nu ai timp nici de tine....pupicei Anei
Mirela iti scriu mai tarziu ce contine gelul pt. stomatita, acum mi-e lene sa ma duc in dormitor sa vad
Teolinda nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut si cat de tare te-ai speriat cu Nicolas!!! pupicei papanasului
Bun venit in randul nostru noilor mamicutze si sa le traiasca comorile sa fie sanatoase
Gagici, intru mai incolo, incepe serialul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput