Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

JAnina, tare rau imi pare ca ai si tu problemutze cu Carla! Din pacate nu exista nici un fel de solutii miraculoase sa le treaca isteriile, durerile de burtica sau ce-or mai fi avand de urla asha. Rabdarea e de baza! RAbdarea ta sa nu te enervezi, sa fi vesela cu ea si sa nu bagi in seama ce spun unii si altii! Scoate-o totusi afara,poate-i place. EU ii mai cant si se calmeaza, chiar daca pt putin timp.
FUg ca iar ma cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina scumpa, nu stiu ce sfat sa-ti dau. asa este si al meu de 2 zile, de cand n-a facut kk. el facea dupa fiecare masa. deci imi dau seama cum se simte. .
Chiar asa unde o fi Nicole? ce iau zis la spital duminica, cand a fost cu placintica pt. hernie?
NICOOOOOOOOOOOOOOOOOO da-ne de veste!!!!

poze cu Maria, fetita AndreeiC
Sunt unele poze noi, poate nu le-ati vazut.
Sapt. asta se dau banii stransi lui Tudor de catre Witchie- Andreea Demirgian.
Si ii va face si poze Mariei, asa ca o vom vedea cat de curand.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SUBSCRIU SI EU LA CLUBUL MAMICILOR ZOMBI SI AL BEBELUSILOR URLATORI:si dani e tot asa,urla mai frate parca-l spintec.nu doarme,nu vrea suzi,nu jos,nici in brate,doar tzitzi.m-a disperat azi...ma asteptam sa fie mai bine,ca doar a facut kk.ma gandesc ca poate-l doare altceva,ca ieri am mers cu geamul deschis la masina si bebu transpirat in body...nu mai stiu ce sa-i fac,i-am dat ceai si niste paracetamol pediatric.vomita o gramada ca se zbate ca un peste

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA nu-i mai da Carlei Baby drink ala o constipa,cel putin la noi asa efect avea din 8 kk pe zi ajungeam la 3 de exemplu!Incearca alte ceaiuri de colici!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lida30 spune:

salut fetelor!
nu prea am avut timp sa scriu dar v-am urmarit printre plansete si bibe. odorul meu de 2 luni si 2 sapt are 6 kg si 59 cm. il cheama Raraes Alexandru dar mami il alinta raru Mami e foarte mandra de odrasla ei si vrea sa va roage sa ii puneti poza in albumul bebeilor de ian februarie si sa ne spuneti unde sa trimitem pozici. pana atunci numai pupici. li si ra va spun paaaaa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Aoleu Monicoo... si eu nu stiam?!?! I-am dat din pacate si azi... dar ma gandesc ca explicatia e ca nu-i mai dau Debridat! De azi vreau sa-i dau din nou ca in ritmul asta ma urc pe pereti! Oricum ii tai Baby drinkul, merci ca mi-ai zis!!
Bee, Giova, Mirela imi pare rau ca si voi aveti probleme.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Janina Moni are dreptate si Tiberiu se mai constipa de la Baby Drink. Fa cu el multa gimnastica ca poate vine kk... La noi functioneaza.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Probabil de aia-i asa kk-cioasa Dia ca face non-stop gym

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, multumesc pentru complimentele adresate flacaului meu Alain. A reactionat f bine la vaccin, i-am pus un supozitor eferalgan pediatric in fundic de 80 mg si cand am venit de la vaccin si seara. Piciorusul cred ca nu-l doare, ca si le agita pe amandoua ca pe niste moriste.am postat asta ca ma gandeam ca urmeaza si alti bebei la vaccin ( am optat pentru pentaxi- se cumpara dar e mai bun decat cel dat gratuit si mult mai bine tolerat).
Am citit ca aveti probleme cu kk, si noi ne-am confruntat cu aceasta problema, eu ii dadeam cate un ceiut de musetel cald pe la pranz, candva intre mese, dar cu cel putin o ora inainte de a manca si facea dupa aceea, cand ii dadeam sa pape laptic cald si binenteles intotdeauna dupa ce il schimbam si ii puneam un pampers curat ! ( poate vreti sa incercati si voi) momentan ii dau ceiut de la Hipp, cu capac verde inchis si nu mai avem probleme, chair daca este o zi in care nu face, in ziua urmatoare isi ia revansa sau cantitativ sau se cacaceste de doua ori si destul de moale asa ca nu i-am mai dat musetel.
pupici la toate fetele
Silvi si bebe Alain
PS Mai pun ceva poze dar a mers f greu si n-am avut timp sa stau mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Silvi sa stii ca am incercat metoda pampersului curat si nu mers :)
Cu ce ii indulcesti ceaiul? Ca eu as vrea sa evit sa-i dau zahar cat de mult pot!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput