Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele. VAd ca va tineti de povesti! Noi de la ora 5 trezite am apucat sa ne si plimbam. Nu de mult am venit si fiindca am incalcat toate regulile si am bagat fata in casa cu carutzul, acum doarme bine mersi in usa balconului, iar eu am pus o tura de rufe la spalat.
Irina, tocmai cand vrei tu sa-l tii pe Mario pe spate itzi face bucata si se intoarce singur pe burtica dragul de el.
Mirela, deci ati intrat si voi in clubul constipatilor! . Sa vezi ce distractiv e. MAcar Ana face singurica, dar la 2-3 zile. Azi a fost ziua cu noroc, dis de dimineata..
ANgelos voinicel smecherel, sa traiesti si sa fii sanatos!La multi ani!
Hai mai fetele din Bucuresti, chiar nu se plimba nimeni in ditamai Parcul Tineretului? CA eu tot singura, tot singura, ma mai iau si gandurile negre de atata pustietate. NA ca abia veniram, se trezeste fata, papa si iar o luam din loc. Am ajuns sa citesc ziarul din mers!
SI in rest, am uitat ce mai voiam sa mai zic. Imi mor neuronii pe capete de la stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:


IRINA, pana la strabunici nu am avut gemeni in familie. De aceea socul nostru a fost foarte puternic. Nu stiu mai departe... Lasa ca asa cum te descurci cu Mario, te-ai descurca si cu doi. N-ai avea ce face Eu nu vreau sa fie grasani (desi daca ma uit bine au si ei "caltabosi", nu ca ai Biei) dar ma minunez cat sunt de mari bebeii vostri!

Am avut parte de un adevarat concert mai mult de o ora. Asa cum povesteati de "greva bebelusilor" ca nu vor tzitzi, ai mei nu vor biberonul. Si mi-au plans si de foame, si de refuzul biberonului, si de nervi, unul mai tare decat celalalt. Printre plansete mi-au mancat unul cam 90ml, celalat 70ml . O fi de vina si eclipsa de soare? Cand ma plangeam la dr ca am copii agitati, plangaciosi etc, imi spunea ca in ziua respectiva astrele "nu stateau bine" si din cauza lor. Acum dorm.

Vreau sa ies un pic la plimbare, sper sa nu ne prinda ploaia (la noi a plouat , nu e numai "innorat").



Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Angelos la multe luni si ani cit mai fericiti! La fel si pentru Jasmine si Maria cu scuzele pentru intarziere!Mirela chist? De la ce oare? Si galben este oare vreun icter patologic sau vorbesc prostii?Si Bia a iesit azi noapte fara supozitor sau termometru, exact cind ma preagtisem sa o ajut..desigur ca s-a minjit pina la git si a trebuit sa o schimb la 4 dimineata!ed]Bee nu stiu ce sa mai cred ca doctorii astia, dar e bine sa faci si eco alea, ca sa stai tu linistita!Mie Ana mi se pare ca arata super. Pupici roscatei cu ochii albastri!.Teolinda diseara cind vorbesc cu mama o sa o intreb de Nicolas!Giova felicitari pentru phone..Sunt sigura ca e misto..Auzi, pe mine tot ma maninca treaba cu laptele praf afara...zici ca il iei in termos...Cit poate sa stea in termos laptele de cind este preparat? Exista o limita de timp? Eu vineri vreau sa ma duc pina la job cu ea si daca prindem vreo masa pe acolo vreau sa-i fac lapte praf, dar nu stiu cit se poate pastra intr-un termos ca sa fie ok..Dar afara? Eu cind i-am facut Biei in cel mult 1 ora de la preparare i-l si dadeam....Hai fetele cu formula ia lamuriti-ma!
A avut o perioada de criza, nu stiu de la ce ca nu plingea ca la colici si am incercat sa-i dau sucul de mere..jumate cu lingurita si jumate cu bibe..ala cu bibe mi l-a scuipat pe camasa "sexi" de alaptat, ca de abia o luasem ieri si o fi zic ca-i cazul sa o schimb..Si biata mama mi-a luat o pijama din satin, cica sa o port in casa..i-am zic ca Bia o sa-mi scuipe pe ea, dar ea, cica sa pun un prosop pe umar ca gata..gasise rezolvarea...De parca Bia scuipa la tinta, numai pe prosop! Am pus-o si eu in dulap si poate la vara oi purta-o in concediu..a...basca ca i-am zis sa ia un 44 ca sa-mi fie larga si mi-a luat nr. 1...nu stiu cit inseamna asta, dar cea mai mica...cred ca ma vede mai slaba ca in realitate, asa ca vine fixa la maretele mele de sunci de 65 kg!
Teolinda[/red] ia vezi ca cica eclipsa a fost de vina de am crezut ca ploua si eu..las ca ies acum afara!De femeie nu prea am ce zice, ca vine doar de 2 ori/sapt. cite 5 ore si de treaba nu are timp sa ma mai enerveze si pe mine..asa ca m-am scos..de gatit gatesc eu, cind si ce am chef..dar dulciurile ramin de baza..
Am uitat sa va zic..de azi mi-am propus sa o tin pe Bia in casa numai in body cu mineca scurta si pantaloni..atit..!
Fuga afara..pupici!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Scuze nu stiu pe ce am apasat de am scris asa mare...am uitat sa ma laud...ieri m-am bronzat super misto..ca tractoristii...fata, maini si git! Ma duc iar la bronzat..daca iese soarele!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

ziua buna fetili!

va uitati la eclipsa? eu de pe partea pe care stau nu vad soarele si nu pot iesi afara ca filipelu doarme si avem programata o iesire dupa 4 ... sa puneti poze sa vedem si noi cum a fost!

Giova tu pe unde te plimbi 6 ore? ai ceva parc in zona sau mergi mai departe de casa? ii dai sa manance in deplasare?
Noi n-am iesit inca chiar asa mult, cred ca n-am depasit o ora jumate de stat afara niciodata. daca tine vremea asa ne intalnim undeva in parc, venim si noi cu taxi ca n-am curaj sa mai conduc masina . programam o intalnire, dar nu saptamana asta ca suntem super aglomerati. chiar asa tu cu te deplasezi cand mergi in alta zona? daca aveti ceva parc fain in zona poate venim acolo ca soacra-mea sta pe torontalului si banuiesc ca nu e departe de aradului, zic si eu ca nu prea cunosc zona ...
vazut si poze Marco tot mai dragalas. Asa-i ca in pozele cu omidutza era mai mititel?

Mira zici ca ne dai fata? avem si noi mandra! trebuie sa ne punem pe curtat ... e tare dragalasa Selin! tati a zis ca daca e de la Elvetia fata e super ca o sa ii placa la munte, ca pe Filipelu are de gand sa il invete tot ce stie el si el e un mare muntzoman.

pup
Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI ANGELO!
Am pus poze de azi,una e ... speciala!
Merg sa vad pozele cu Marcolino,apoi revin sa va citesc,abia am scapat de o musafira...si mai urmeaza una in curand!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

astazi Angelo la ora 15.41 implineste 3 luni Multumim pt. urari mamici, sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii
Din cauza eclipsei sant derutata, oare din cauza asta se vede cam intunecat afara? ma gandesc ca este cam tarziu de la faza totala
Ma bucur ca bebu a inceput sa pape mai bine, asta inseamna ca isi face efectul medicamentul, dimineata a mancat 150 ml lapte simplu, la 11.00 a papat piure de mar cu piersici si a baut 50 ml lapte, acum la 14.00 o sa-i dau lapte cu cereale( ma gandesc intre gris, orez sau mar cu morcov ) dupa amiaza o sa-i dau un piure de legume ( va fi prima oara si nu stiu daca o sa-i placa )
Mirela mai bine te duci acum la dr. ca dupa aia daca incepi sv. nu mai ai timp, o sa fie mai greu...mai ales ca esti cadru sanitar ar trebui sa " te cauti " la dr. Dani doarme bine in timpul zilei? pupicei pt. Danucu
Denisa aseara am intrat foarte tarziu pe net, nici nu am avut cand sa citesc ce s-a postat si erau vreo 7 pagini In mare am scris mai sus ce-i dau lui Angelo, nu schimb in fiecare zi meniul, dintr-un borcanas mananca de 3 ori, cum a spus si Irina daca il desfac acum este valabil inca 48 ore.Mai mult piureuri de fructe i-am dat pe langa cereale, o data i-am dat piure de dovlecei care i-a placut, altadata fructe cu orez....cred ca de sapt viit. incerc sa-i fac supa de legume...Pupicei norei mele, este ca o printesa in rochita, mi-au placut pozele
Irina ai ghicit bine: il prinde super misto pe creolin culoarea rosie!!!!!!!E un scump, frumos si fotogenic Deci a inceput sa se intoarca pe burtica eeee pupicei la creolin
fetele revin, trebuie sa pape Angelo, vad ca nu mai are rabdare multa in bouncer
p.s. Dana pe mine ma ajuta mult scaunul de masina, bouncerul doar cand vreau sa doarma il folosesc pt. ca se lasa pe spate ca un pat....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata ne-am intors. am vazut eclipsa. Ce ochi sa ne afecteze? ca al meu dormea tun. mie sigur mi i-a afectat, ca tot din 2 in 2 min. ma uitam la soare si fara ochelari ca nu am gasit.
Poze nu am facut caci mi-a zis "specialistul" de sot ca nu iasa. asa ca am carat aparatul degeaba.

Eu inca ii calc toate hainutele.La el si la CXlau in dulap e super ordine.In shimb la mine... dezordine totala.

Fetelor e a 2-a zi cand nu face kk, el care facea dupa fiecare papa. cred ca din cauza aia e marait. Sa fie de la sucul de morvcovi???

Cata, ieri de ex. i-am dat lapte de la congelator. L-am super incalzit la microunde si mai era inca caldut in bibe dupa 3 ore jumate.Acum cu laptele praf nu stiu cum sa faci soi cat sa-l ti. eu si ala i l-am dat dupa 3 ore, si era ok.
Canda eu merg pe jos pana in Botanic, p-ta Unirii sau P-ta Victoriei.cam 30 min. fac. Caruciorul meu e mare si mi-e rusine sa chem un taxi, daca nu incape in portbagaj???
Ultimele dati am luat lapte in bibe si i-am dat. sa vezi, ca luni, cand eram in Botanic cu nasica, l-am schimbat acolo in carucior. si-a scos picioarele la aer. si ce i-a placut. Cateodata mai mergeam la Clau la birou, in Unirii si il alaptam acolo.
Deci variante exista. hai sa ne intalnim.sa ne punem de acord si cu Ingrid si sa vedem cand si cum.

merg sa mai pun poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele uitati-va la pozele Dianei sa vedeti unde am ajuns noi cu "imbarligatul" copiilor. Se merita ...pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele cunoasteti sau lucrati vreuna pe la Asirom sau CASCO sau ceva de genula sta adica asigurari masini? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee... e important.

Mergi la inceput