Mamici de mai-iunie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Cristina, multumesc mult!
si te rog sa ma ierti daca mai devreme am fost mai..severa, nu era in intentia mea

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Unde ati ascuns mai nene pozele de la ziua lui Lyly ca vreau si eu sa le vad.Nu sunt in albumul de la mamici....??
Julyp pai nu stiu daca e vreo scurtatura sa ajungi in Otopeni,pt ca oricum tre sa traversezi orasul si peste tot e cam balamuc.
CatXO super pozele de la eco.Sa-ti traiasca bebelul,sa fie sanatos !

Dana 31+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

...adevarul este ca sunt un ghem de nervi.. am facut o infectie la degetul mare de la picior, abia merg, nu am o pedichiurista la care sa ma duc, tocmai m-am umplut de sange implantandu-mi forfecutza, ca nu prea mai ajung in apropierea degetului.. poate sa-l tai si apoi sa-l repar... vreau pedichiura!! cred ca deja mi-ar trebui analgezic pentru asta!! ce ma fac?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LYLY cu intarziere iti strig si eu LA MULTI ANI, o primavara frumoasa, nastere usoara si un bebe sanatos!!!!!
Sa stii ca am primit paturica si sunt super incantata....mi-e asa de draga .

Acum ma ia febra cosuletului , caut acolo, sper ca totul sa fie bine si joi sa pot calatori la Iasi, ca vineri am programarea la ecograf ..... e rau ca am de mers cu trenul "numai" 5 ore. Oricum de ieri dimineata simt ca dodolina mea s-a mai ridicat putin.

31+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare burtici!
Vin de la scarbici
Mag, vezi ce faci sa virusii aia cat mai repede. Scapa de ei pana in weekend.
Luana, acum mi-am reamintit cum e la servici, am lucrat azi 9 ore aproape non stop si inteleg de ce aseara abia te tarai, este cuvantul potrivit si pentru actiunea mea de deplasare azi catre casa!
Roxana, imi pare rau ca nu ai ajuns, de la ce erau durerile astea intercostale? A propos de paturica subtire pentru iunie, nu stiu ce sa zic, eu le-am auzit pe fete ca inveleau vara bebelusii doar cu un scutecel de bumbac mai subtire, stiu ca in iunie incep caldurile, ma-ndoiesc sincer ca il vei inveli cu patura.
Gabi25, io nu ma mai plang, iata tu faci 5 ore numai ca sa ajungi la ecograf, mi-e jena sa ma mai plang de ceva. Bine ca s-a mai catarat bebelina.
iulyp si DianaR, va multumesc pentru urari
Dilaural, o sa trec de 2-3 ori pe saptamana pe la Bam boo si va tin la curent, evident, cu ce mai vad pe acolo.
Bulinuto, o poza am facut eu si aia e in ceata. Nu stiu de ce nu reusesc niciodata sa fac o poza k lumea, imi pare rau!!!!
Inaioana, ma bucur ca te-ai simtit bine, pana la urma cu amintiri de genul asta ramanem, iar pozele raman dovada trecerii noastre prin perioada asta, cu burta mare, temerile cat casa, dar si cateva momente mai placute!

Si acum, semnatura de azi: Lacri 30 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Unde ati ascuns mai nene pozele de la ziua lui Lyly ca vreau si eu sa le vad.Nu sunt in albumul de la mamici....??

Sunt in semnatura Bulinei, la "intalnire burtici". Acu' le-am vazut si eu. Poza facuta de mine este aia in ceata. Si nu bausem nimic alchoolic, iti jur!

Lacri 30 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by iulyp

iar am mai uitat ceva. O intrebare.Si va rog din tot sufletul sa imi raspundeti si mie.
Cum se ajunge mai usor de la Piata Sudului la magazinul Mini Prix din Otopeni.
Va rog din tot sufletul sa imi raspundeti.
anticipati

Iulyp ai avea 2 solutii: fie cu metroul pana la Piata Victoriei, si de acolo cu expresul 783 pana la aeroportul Otopeni (dar autobuzul te lasa la sosiri, si e cam departe) sau sa iei cursa maxi-taxi 515, parca, pana la aeroportul Baneasa si de acolo cu 449, pana in dreptul aeroportului Otopeni. Acum nu mai stiu daca 449 este cursa particulara, adica maxi-taxi, sau au fost reintroduse cursele preorasenesti. Oricum cu ultima varianta te lasa mai aproape. Din statie mai mergi un pic in fata, si magazinul este undeva pe partea stanga.

Succes,
Steluta 27w+.

Mergi la inceput

Luana, pai deocamdata iti trebuie ceva pentru degetelu' ala, bephanten, apa oxigenata, nu stiu ce sa-ti mai zic..
Lacri 30 fix

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lyly iti inteleg perfect oboseala. Ai vazut catamai burtica am, si mi-era tare greu la servici; conduceam f mult si ma consumam f mult; bb era si el in continuu agitat. Asta ca sa nu mai spun de oboseala care ma termina...
Durerile astea intercostale le am destul de frecvent; Piciul meu prefera sa se cuibareasca pe stanga si asta imi da niste dureri.... . Nu mai spun ca pe stanga cu greu pot sa adorm; in general dorm pe dreapta pana amortesc si dup-aia ma scol din pat si bantui prin casa. Eh dar daca Puiul meu sta confrtabil, ce mai conteaza .
Iar cu scutecelul de bumbac ai dreptate; insa cand e mai racoare tot ii trebuie o paturica, nu??

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Luana...io pt. deget iti recomand tinctura de propolis.Efecte miraculoase in inflamatzii si infectzii.Si nu mai scormoni tu pe acolo sa nu te infectezi mai rau.Si daca te duci la pedichiura...sa aibe sculele sterile.

Lyly...ce-ai cautat la servici?Adik ce-ai cautat 9 ore la servici?Vrei bataie...?

viviana32w3d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput