Mamici de mai-iunie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 2
Roxana Claudia spune:
florypop nu stiu ce e cu paturica aia....dar s-a vorbit atata de ea
incat imi inchipui ca trebuie sa fie super! Si, la cate minuni am luat, una in plus imi strica?? Maine merg din nou.
Stie cineva de unde pot cumpara o paturica pt
al meu, dar sa fie una de vara-mai subtirica, pt ca eu nasc in iunie!
Roxana Claudia
cristina1702 spune:
amiss_zip ma bucur tare sa aflu ca sunteti ok amandoua...
bravo! te invidiez pentru concediu...eu stiu ca sunt in 27 sapt si 3 zile si la sfarsitul saptamanii intru in 28 adica in 7 luni...cat despre calcule, si eu m-am incurcat de multe ori...nu pot spune ca am inteles in cele din urma...am inteles ca 40 sapt inseamna 10 luni dar copilul nu a aparut din prima saptamana de calcul...aceea fiind cea cu ultima menstruatie....d'asta la 28 intri in 7 nu in 8...eu de la 28 zic asa: 7 luni; dupa care 29 - 7 luni si o saptamana, 30 - 7 luni si 2 saptamani si tot asa....sper sanu te bulibasesc de tot...asa am inteles eu!
si eu vreau sa-mi iau pompa...dar mai incolo...a, azi am primit cadou de la o prietena de la londra un set de 7 body-uri cu maneca scurta...a venit la mine la job in vizita si a fost mare harmalaie, dat fiind ca ea are 2 baieti gemeni de 2,5 ani...a fost fun...
ma nedumereste chestia cu diagnosis...nu inteleg...eu stiu ca am dat 2.300 cu 2d...
sanatate in continuare...eu nu stiu sa-ti zic nimic de contractii...sunt in ceata total...de vreo 2 ori am simtit si eu mai puternic si parca cu o mica durere...si am crezut ca alea au fost...cand mi-a zis doctorul ca am contractii m-a nedumerit total...incerc sa inteleg si eu...
amiss_zip spune:
Cristina multumim de raspuns si noi iti uram multa sanatate tie si lui bebe mic!
Vom trece noi si de aceasta perioada si ...totusi asta e cea mai usoara perioada a odiseei de mamica 

Va pupam! 

26+
Petra
26octombrie spune:
cristina, eu ti-am scris pe pm care e orarul de la cabinet. ceea ce nu inteleg e de ce nu te poti duce numai tu, de ce sa mai faca si sotul tau schimb de tura. iei un taxi, intr-o ora si ceva esti inapoi la munca, daca te duci in timpul zilei.
mie, in afara de morfologia fetala, nu mi-a trecut prin cap sa il iau pe barbatu-meu dupa mine (e adevarat, noi nu avem masina) si cred ca amandoi am fost multumiti. de ce sa-l mai pun si pe el pe drumuri, face si-asa aproape tot in casa, in ultima vreme...
tare mult ma bucur ca va bucurati de cos! vedeti, pentru cine vrea, mai sunt doua!!
de ce mai trebuie morfo in week 36??? ca doar mai ai putin si il vezi pe bebe live!!
am fost in parc, cu cupilu 1 (setterul meu cel primavarel). e vara. nu exista in tot parcul, plin de copii, unul fara caciula. le-as pune-o si lor, mamelor, sa vad cum s-ar simti...
Virgi, nu vrei nasha pentru bebe Luana???!!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
o luna nu are patru saptamani!!!! doar februarie. o luna se considera a avea 30-31 zile. numai cu calendarul se poate calcula
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
cristina1702 spune:
26 octombrie mi-ai zis si tu, mi-a zis si doctorul...eu insa probabil de ametita, tot nu am stiut pana la cat sta la cabinet...(el mi-a zis: incepand cu 3-4)...
cat despre mers cu sotul...nu merg cu el pt ca ma duce cu masina...el a mers de la inceput la toate intalnirile...pune ce intrebari are...se implica tare si ii place...practic am mers doar acum la nayel singura...si tare ar mai fi vrut sa mearga cu mine, dar chiar nu a putut de data asta...el asteapta cu nerabdare sa o vada la ecograf pe fiica lui...si are relatia lui cu fata pe care nu o pot taia si pe care nici nu vreau sa o tai...asa vrea el si mie imi place...chiar m-am simtit ciudat fara el la doctor...pt ca el ma completeaza...intreaba si el ce-i trece prin cap si ma simt in siguranta cand merge cu mine...in cazul de fata, schimbarea doctorului, vrea si mai tare sa mearga ... vrea sa-l cunoasca si el ca sa stie pe mana cui ma da...
asta e...
sper ca nu te-am suparat...ca din mesaj pareai putin nervoasa din cauza mea...
26octombrie spune:
cristina, cum o sa ma superi?!! 
cate bordeie atatea obiceie...
eu am intervenit cu modul meu de gandire, care, trebuia sa imi amintesc, nu se aplica tuturor. eu sunt o fire mai independenta, m-ar incurca barbatu-meu sa vina dupa mine, da asta e valabil la mine. tu esti o dulce si tare ma bucur ca ai un sot asa devotat! mi se pare normal sa vrea sa cunoasca si el medicul cel nou si prea-laudat!!! pupici si suna-l pe nayel si intreaba-l cand mai e de garda. daca vrei sa ne faci si noua un serviciu, mie si lui Mag, intreaba si intre 15-20 aprilie cand e de garda. ma rog, in perioada aia, c-o fi 14 sau 21 nu conteaza..
saru-mana mult!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
CatXO spune:
Buna fetelor!
Am mai reusit sa intru si eu. De fapt eu am mai intrat, dar la bebelusi de martie-aprilie 2005. Sper sa va mai amintiti de mine. Oricum am intrat sa va dau de stire ca o sa am tot o fetita, la 22-23 saptamani avea 550 gr+/-80 gr.
Daca vreti sa-i vedeti mutrita este in albumul foto.
In rest de mine : obosesc foarte mult, m-am ingrasat vreo 8-9 kg pana acum in saptamana 31 (dar oricum mai aveam vreo 10 in plus pe care nu am reusit sa le dau jos
)
Am mai citit cateva capitole la voi aici. Am vazut ca v-ati stresat nu gluma sa cumparati bebeilor vostri o gramada de lucrusoare. Eu nu prea m-am sinchisit, in mare parte deoarece am majoritatea lucrurilor, iar pe de alta parte are cine sa se ocupe dupa. Oricum mie mi-au fost inutile o gramada de lucruri de la prima sarcina.
Acum trebuie sa plec, dar revin.
Va 
Oana
, Alexia
si Maya din burtica
31 s+
http://photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png
cristina1702 spune:
26 octombrie 
o sa-l intreb...dar tanti de la cabinet m-a sfatuit sa-l mai las putin si sa-l sun mai spre 1 aprilie...de ce? pt ca fiind luna noua nu s-a stabilit cand e de garda...dar afla in curand, mai spre sfarsitul acestei luni...