ce-si doreste o femeie intr-o relatie???
Raspunsuri - Pagina 5

helga spune:
Ia uitati ce am gasit eu:
Matematica Iubirii
- Barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste
- Barbat inteligent + femeie naiva = sex
- Barbat naiv + femeie inteligenta = casatorie

Matematica la Serviciu
Sef inteligent + angajat inteligent = profit
Sef inteligent + angajat incompetent = productie
Sef incompetent + angajat inteligent = promovare
Sef incompetent + angajat incompetent = munca peste program
Matematica la Cumparaturi
Un barbat va plati 2 $ pentru un produs de 1 $ de care insa are nevoie.
O femeie va plati 1$ pentru un produs de 2 $ de care insa nu are nevoie.
Egalitati & Statistici
O femeie se va ingrijora cu privire la viitorul ei pina la momentul casatoriei.
Un barbat nu se va ingrijora niciodata cu privire la viitorul sau pina cind se va casatori.
Un barbat de succes este acela care cistiga mai mult decit poate cheltui sotia sa.
O femeie de succes este aceea care se marita cu un asemenea barbat.
Fericire
Pentru a fi fericita cu un barbat trebuie sa-l intelegi mereu si sa-l iubesti putin.
Pentru a fi fericit cu o femeie trebuie sa o iubesti enorm si sa nu incerci niciodata sa o intelegi.
Despre schimbare
O femeie se casatoreste cu gindul ca sotul ei se va schimba, dar chestia asta nu se va intimpla.
Un barbat se casatoreste cu gindul ca sotia sa nu se va schimba, lucru care insa se va intimpla cu siguranta.
Tehnica discutiei
In orice confruntare verbala, femeia are intotdeauna ultimul cuvint. Orice cuvint rostit de barbat dupa ce ea a incheiat conversatia este de fapt inceputul unei noi runde de discutii.
Cum sa-ti convingi rudele sa nu te mai bata la cap sa te casatoresti
Matusile in virsta obisnuiau sa ma sicaneze la fiecare nunta spunindu-mi: "Tu urmezi!" S-au potolit insa dupa ce le-am soptit acelasi lucru la fiecare inmormintare.

monagan spune:
eu pot spune asa:
1.sa ma respecte.
2.sa ma ajute.
3.sa nu
4.sa nu ma minta.
5.sa-mi poata face copii.
6.sa ma iubesca.
7.sa fie BARBAT...
si altele

Kariris spune:
Fetele ti-au raspuns foarte bine, multe dintre ele au stiut exact ce isi doresc.
Sper doar ca partenera ta sa nu fie ca mine: eu intotdeauna mi-am dorit ce nu am avut... pentru ca hai sa fim sinceri, nu exista relatie in care TOTUL SA FIE LA SUPERLATIV. Insa la o varsta nu foarte frageda am reusit sa-mi fac totusi o ordine de prioritati in ceea ce astept de la viata langa un barbat si intr-un final m-am casatorit... si asa o sa raman... si chiar daca lumea "privind din afara" considera ca e o casnicie perfecta, in care nu-mi lipseste nimic, crede-ma tot imi lipseste ceva! Si va lipsi intotdeauna ceva.... dar pentru asta mi-au trebuit ani, sa realizez ca "buba" e la mine si ca nu trebuie sa pretinzi perfectiunea absoluta nimanui!
Sunt conditii esensiale si primordiale pentru ca o relatie sa mearga, trebuie doar sa gasesti omul potrivit si trebuie sa stii ce capitole esti dispus sa le lasi pe "locul doi".
Mai exista o varianta: schimba partenera, ca doar nu v-ati nascut de mana....

Nora__ spune:
Cu ce te minte?Si de unde stii ca minte?Minte in lucruri esentiale?
Spui ca e dificila in comportament si comunicare...ca tu ai fost catelus,dar de acum...s-a cam schimbat foaia...etc.Eu cred ca deja esti cu un pas in afara relatiei.Ai vrut sa vezi pareri care sa iti intareasca hotararea sau sa te determine sa o iei.Sa vezi daca ti-ai indeplinit 'obligatiile' si sa pleci linistit.Ce au insirat fetele,pun pariu ca stiai si tu,o femeie are intotdeauna grija sa iti aduca la cunostinta doleantzele,intr-o forma sau alta,iar daca esti asa receptiv si dornic sa le indeplinesti,dupa cum rezulta din postarea ta,nu cred ca se ajungea la a cere pareri.
Deci eu cred ca vrei sa o parasesti,dar sa fii impacat cu tine insuti ca ai facut totul pt relatie.Si mai cred ca inca nu ai depasit primul esec.Proiectezi in relatiile tale,imaginea primei femei care te-a dezamagit.Si ele deja pleaca cu un handicap.
Poate gresesc...poate nu...tu stii mai bine
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi

laura_dimitris spune:
BRAVO LACHIONE !!! Subscriu cele spuse de tine !!!
Spun bravo pentru ca ai reusit sa ma descrii si pe mine - mai bine decat as fi facut-o chiar eu !!! Ma regasesc in descrierea ta.
Icradulescu... ia in calcul ca exista femei ca mine si lachione....
Laura mama lui Dimitrakis

roberta04 spune:
Eu tanjesc dupa dragostea pe care o simteam inainte sa apara copilul! Nu sunt rea sau egoista, dar amandoi ne-am schimbat foarte mult.Ne iubim si amandoi iubim copilul mai presus de cuvinte. Dar...Inainte, eram cea mai rasfatata, iubita, respectata, inteleasa, alintata femeie, eram prietena lui cea mai buna, radeam impreuna din orice, ne tineam de mana pe strada, ne sorbeam din ochi.
Acum suntem obositi, stresati, coplesiti de multe probleme. Mi-e dor de clipele in care ma strangea la piept si ma mangaia pe par fara sa spuna nimic si simteam FERICIREA. Stiu ca ma iubeste si acum,imi este fidel, ma copleseste cu cadouri,dar avem o viata monotona, ca un cuplu care a stat prea mult impreuna si imi lipseste cumplit TANDRETEA, imi lipseste sclipirea aia din ochii lui care-mi spunea ca sunt TOTUL pentru el.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Happiness_4_us spune:
Cred ca cel mai important intr-o relatie este sa fii tu insati. Nu are sens sa depui eforturi sa fii cum ar vrea ea sa fii, ptr ca mai devreme sau mai tarziu te vei satura de acest rol si involuntar vei redeveni ce-ai fost.
Nana Motoc