ce-si doreste o femeie intr-o relatie???
Raspunsuri - Pagina 4

icradulescu spune:
quote:
Originally posted by daniela_bquote:
Initial creeata de icradulescu
Sunt foarte nedumerit!orice am incercat pana la urma se dovedeste ca nu este indeajuns!
O femeie, intr-o relatie, isi doreste sa poata fi ea insasi, vorbind in general.
Daca ne ajuti cu detalii sa intelegem de ce esti nedumerit si ce ai incercat fara sa fie indeajuns, poate te lamurim cu precizie.
in prima relatie stabila am lasat totul de la mine adica i-am lasat libertate bani la discretie tot ceea ce-si dorea!am vazut ca a fost cea mai mare prostie banii ai cheltuia aiurea:haine care nici nu le purta,parfumuri care le folosea o sigura data si le facea cadou foarte multi bani dadea familiei ei pe furisi de mine m-a inselat de 4 ori si am rezistat 9 ani.In cea dea doua relatie stabila este cu totul diferita adica 3 ani am fost un catelusi dar nu am mai repetat greselile facute in prima relatie(cheltuieli libertate)dar este o persoana foarte dificila atat in comportament comunicare si in ultimul timp ma minte!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Elise spune:
cum adica "3 ani am fost un catelusi dar nu am mai repetat greselile facute in prima relatie(cheltuieli libertate)dar este o persoana foarte dificila atat in comportament comunicare si in ultimul timp ma minte!"?
Elise

icradulescu spune:
quote:
Originally posted by Elise
cum adica "3 ani am fost un catelusi dar nu am mai repetat greselile facute in prima relatie(cheltuieli libertate)dar este o persoana foarte dificila atat in comportament comunicare si in ultimul timp ma minte!"?
Elise
mai exact!ce nu intelegi??

forte spune:
Cum ai fost si catelus dar i-ai ridicat si garduri pentru a-i ingradi libertatea?
Si de ce, pentru greselile primei te razbuni pe actuala partenera? sau pentru tine toate femeile sint la fel?

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by icradulescuquote:
Sunt foarte nedumerit!orice am incercat pana la urma se dovedeste ca nu este indeajuns!
O femeie, intr-o relatie, isi doreste sa poata fi ea insasi, vorbind in general.
Daca ne ajuti cu detalii sa intelegem de ce esti nedumerit si ce ai incercat fara sa fie indeajuns, poate te lamurim cu precizie.
in prima relatie stabila am lasat totul de la mine adica i-am lasat libertate bani la discretie tot ceea ce-si dorea!am vazut ca a fost cea mai mare prostie banii ai cheltuia aiurea:haine care nici nu le purta,parfumuri care le folosea o sigura data si le facea cadou foarte multi bani dadea familiei ei pe furisi de mine m-a inselat de 4 ori si am rezistat 9 ani.In cea dea doua relatie stabila este cu totul diferita adica 3 ani am fost un catelusi dar nu am mai repetat greselile facute in prima relatie(cheltuieli libertate)dar este o persoana foarte dificila atat in comportament comunicare si in ultimul timp ma minte!
Uhuuu, ia-o mai usor, esti furios inteleg insa nu inteleg mare parte dintre cuvintele tale, ce inseamna am fost un "catelusi" dar nu am mai repetat greselile ...cheltuieli, libertate ...
Oh, doar presupun ce ai vrut sa spui, uneori limba are oase.
De ce nu?
Totusi...
De ce te-ai purtat asa, in aceasta a doua relatie a ta, care nu avea legatura cu prima?
Sau?
Sau are legatura cu tine, cu imaginea pe care o ai despre tine?
Au nevoie prietenele tale de cadouri? Vrei sa adaugi ceva tie cu cadourile?
Simti nevoia sa pui pe lista un cadou ( un fel de: ma bucuri, te bucur..) sau simti nevoia sa tai de pe lista un cadou ( un fel de : n-ai stat "mumos", nu capeti nimic!) sau e doar un fel de-a descrie relatiile astea doua despre care ne-ai povestit?
E foarte important sa te gindesti la asta, pentru tine si felul in care le cintaresti pe iubitele tale...
Si, ai sa rizi, nu conteaza deloc ce-si doresc ele, conteaza ce-ti doresti tu, de acolo pleaca niste multe riuri de emotie, compatibilitate si raspunsuri naturale...
De aceea am intrebat, ce vrei, mai exact, sa stii?

RaluD spune:
Aoleu, ma tem ca am scris degeaba.
Din ce raspunde domnul, nu cred ca a inteles sau ar intelege ce i-am scris noi.
Si credeam ca a fost clar...
Poate ma insel (sper).
Catelus? Bani la discretie? Om bun, dar nu acestea sunt importante...
Sunt chestiuni superficiale, mergi la esenta, nu te mai incurca cu prostii invatate de la pretenari.
Daca te tin curelele, o sa ai o casnicie fericita.
Asta vor femeile, ce ti-am spus noi (trecand peste glumele fetelor). Si crede-ma, e posibil, al meu poate, de exemplu. Am vazut ca si altii pot.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

teodora35 spune:
o femeie intr-o relatie poate dori multe lucruri
-sa fie citeodata spontan
-sa fie tandru
-sa ma respecte
-sa ma ajute atunci cind am nevoie
-sa imi aduca flori din cind in cind nu numai la ocazii
si ar mai fi multe de spus dar inseamna ca ar trebui sa fac o lista intreaga lunga de 5 pagini
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

tlaura spune:
Eu cred ca pur si simplu nu ai gasit femeia potrivita tie. Nu exista, cum spuneau si fetele, un comportament standard pentru toate femeile; una poate accepta ca barbatul sa o insele, alta nu; o femeie poate accepta lipsa de respect din partea barbatului, alta nu; si exemplele pot continua.
Poate felul cum te porti cu cea de-a doua partenera i se potrivea primei si viceversa! Mai bine cauta sa intelegi ce-si doreste sotia ta, si nu ce isi doresc toate femeile.
Si nu in ultimul rand, ba as spune ca dupa dragoste, comunicarea e cea care ne leaga mai strans intr-o casnicie.
Iti doresc numai bine, si sa-ti rezolvi toate problemele!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

icradulescu spune:
quote:
Originally posted by forte
Cum ai fost si catelus dar i-ai ridicat si garduri pentru a-i ingradi libertatea?
Si de ce, pentru greselile primei te razbuni pe actuala partenera? sau pentru tine toate femeile sint la fel?
intentia mea nu a fost sa"ridic garduri"chiar nu am ridicat,libertatea face parte din noi din ordine noastra interioara(depinde ce intelegem prin libertate?)este cea mai tampita zicala"toate femeile sunt la fel"eu zic "toate femeile trebuiesc iubite si respectate ca si mama a fost femeie"

icradulescu spune:
quote:
Originally posted by icradulescuquote:
Uhuuu, ia-o mai usor, esti furios inteleg insa nu inteleg mare parte dintre cuvintele tale, ce inseamna am fost un "catelusi" dar nu am mai repetat greselile ...cheltuieli, libertate ...
Oh, doar presupun ce ai vrut sa spui, uneori limba are oase.
De ce nu?
Totusi...
De ce te-ai purtat asa, in aceasta a doua relatie a ta, care nu avea legatura cu prima?
Sau?
Sau are legatura cu tine, cu imaginea pe care o ai despre tine?
Au nevoie prietenele tale de cadouri? Vrei sa adaugi ceva tie cu cadourile?
Simti nevoia sa pui pe lista un cadou ( un fel de: ma bucuri, te bucur..) sau simti nevoia sa tai de pe lista un cadou ( un fel de : n-ai stat "mumos", nu capeti nimic!) sau e doar un fel de-a descrie relatiile astea doua despre care ne-ai povestit?
E foarte important sa te gindesti la asta, pentru tine si felul in care le cintaresti pe iubitele tale...
Si, ai sa rizi, nu conteaza deloc ce-si doresc ele, conteaza ce-ti doresti tu, de acolo pleaca niste multe riuri de emotie, compatibilitate si raspunsuri naturale...
De aceea am intrebat, ce vrei, mai exact, sa stii?
waw!se poate sa ai dreptate!ma regasesc(negativ) in cuvintele tale.MULTUMESC MULT