Constanta la apel (70)
Raspunsuri - Pagina 6
mav spune:
Sa mai scriu si eu p-aci, ca sigur ne-ati uitat!
Am o perioada ingrozitor de aglomerata.... si nu mai apuc sa intru pe internet... deci nici pe DC....
Cu scuzele de rigoare, pt intarziere:
La multi ani, Roxana!
La multi ani, Gen!
Felicitari, Simona! O sarcina frumoasa si nastere usoara!
Tania, multa sanatate pt Bibica! Si fii barbata, ca nu-i prima data cand treci tu printr-o situatie grea! Fii calma si totul va fi bine!
Marilen, bine ai venit!
Vreau sa ma abonez la Contour Center, pt slabire si remodelare corporala. Cel mai "mare" abonament este 6,5mil. Sunt o gramada de bani.... Nu stiu daca are rost sau nu... sa incerc?! Am incercat sa ma apuc de regimul disociat chiar saptamana trecuta, insa NU REZIST... Astept sfaturi, idei....
Vic & Sebi (04.02.2004)
nastasie spune:
mav, nu au pe acolo si ceva de ingrasare?vorbesc serios.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
tatiana, sotul meu spune sa-mi pun pietre in buzunare cand sufla vantul ca altfel...sper dupa 30 sa ma ingras ca tareeeeeeee slaba sunt.
albumul meu
sinzi_ana spune:
Neata Constanta si o saptamana superba!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Va doresc o saptamana frumoasa!
Pupici la toata lumea!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanaz spune:
buna dimineata!
La multi ani Gen! si scuze de intarziere. sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri! si sa treci mai des pe la noi!
neatza si tie Florida! (adica noapte buna la tine :)))) nu ii gasesti lui David aripioare din alea gonflabile? sau vestuta? sunt mai safe si invata mai repede sa inoate cu ele! am vazut asta la majoritatea copiilor de afara si am sa o aplic si la Pat!
Tania ufff biata Bibitza! santate multa! NU, nu ne-ai spus de Anduta, multe felicitari pentru concurs! iar tie spor la zugraveala si sanatate....nu neglija apendicele, da?
Tatiana as vrea sa ne vedem, veniti si voi la poiana? eu plec miercuri ca am congres acolo si stau pana duminica. minunat program
fug la munca....o saptamana superba sa aveti!
Fiquelle spune:
Buna dimineata!
Se pare ca domnisoara primavara a sosit, in sfarsit, cu toate bagajele si hotarata sa ramana!
Tania, felicitari Andutei si multi pupici Bibicai, sa treaca mai repede!
Noi suntem amandoua racite si mucioase, insa din fericire nu facem febra si deci nu luam antibiotice!
O saptamana frumoasa!
nastasie spune:
noi tocmai am venit din parc si l-am innoit pe razvan cu 2 perechi de blugi ca ramasesem intr-o singura pereche.maine ma duc sa vad si cresa nr.18.sper sa-mi placa ca e cea mai apropiata de mine.
tatiana, tare mult imi doresc sa mai pun vreo 5 kg pe mine.
albumul meu