Constanta la apel (70)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
Marilen, am sa te trec in listuta, imi pare bine ca ti-ai facut curaj sa intri la noi. dar zau daca cred ca fetita ta e nascuta pe 20.08.2006 (poate 1999 daca zici ca are 7 ani?) iar prieteni vei gasi multi, asta iti garantez, cel putin aici este asa! inca o data bine ai venit!
Alinutz nu te lasa mama....ca n-o fi ala asa negru!
Jo distractie placuta la cautat in saci, coopteaz-o si pe pitica!
lulu77 spune:
Nu ma las ,nu ma las ...iute asa !!!!!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Marilen spune:
Revin...Asa se intampla cand incerci sa faci 2 lucruri deodata. Diana e nascuta in 1998.Marilen
sinzi_ana spune:
Jo, nu te mai plange...ca io am uitat de cate ori m-am mutat si am scotocit cum spui tu!!!!
Roxa, pai vino incoa sa iti schimbi culoarea cu un bronz misto!!!! ihiihi...avem si pat de oaspeti!!!
Oana, acum e "frig" sunt cam 28-30 de grade...ba chiar seara cred ca coboara la 25!!!!
Oricum tocmai bun de mers la piscina...
Camelia, nici noi nu am stiut cand i-au iesit dintii sau maselele lui David...Acum vad ca ii ies cele de 3 ani...
I-am cumparat lui David o piscina mica, asa ca pt el, in care ma balacesc io, ca el vrea numai in piscina mare...si nu am gasit colac asa mic pt el, si mereu imi e frica ca aluneca din colacul ala mare!!!
Hiihi...o sa fac comanda din Ro de un colac!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Marilen, as fi vrut sa-ti dau PM, pentru problema ta, dar nu ai activata optiunea. Daca vrei, uite numarul meu de telefon 0722 543530 sau 0341 415268 (Madalina). Cred ca te pot ajuta, sunt in domeniu.
Tatiana, ma bucur sa aud ca gaza este bine. Pupicei de la noi.
Jone, mama, v-ati si mutat? Cum e in Eforie? (exceptand sacii si stalpii)
Pupicei nazdravanilor frumusei vazuti in poze!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Madamsadamy spune:
Un we placut va doresc si eu, desi sant un pic dezamagita ca este ora 9.55 si nu este soare afara.
Am renuntat la pastilele de tuse si am inceput sa tusesc mai putin; oricum ma pregatesc sufletestepentru injestia de luni.
Jo, am nevoie de cateva informatii despre termopane si cine-mi poate da relatii mai multe decat tine?
Sazii uite ce propun: tu ne trimitzi un colet cu ceva soare si noi iti trimitem catziva colaci in ordine crescatoare sa-ti ajunga ceva timp.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
dadi_t spune:
Salutici si de la noi!
N-avem deloc vesti bune...Bibica e la a treia tura de antibiotice... acum injectabile: ampicilina si gentamicina. Din nefericire face alergie la gentamicina...incredibil, dar adevarat! I se inroseste fata in jurul guritei, de spui ca este oparita. Asa ca de azi am intrerupt si injectabilele. Am fost deja prin 4 medici : de familie, 2 pediatrii(unul de la urgenta) si un dermatovenerolog. Sunt epuizata si psihic si fizic. Casa o am cu fundul in sus cu zugravitul. Dormim pe unde apucam... si colac peste pupaza... Costin imi pleaca 3 saptamani la Brasov.
Simona-pupici pe burtici! Sarcina usoara si fara nici o problema!
Cornelia, felicitari mergaretului!Tare precoce este ca baietel.Pupici si Mariucai ,,intelepte,,.
Sinzi-fa-ti mila si arunca un colac de soare si la noi.....
Marilen-bine ai venit!
Jone-spor la treaba!
Adinutza- mi-e tare dor de voi...n-am mai reusit de un car de vreme sa ne vedem. Cu plecarea ta este si mai nerealizabil....On-line nu mai esti????
Camelia-sunteti niste plimbarete-bravo voua!Poate dupa ce-i trece lui Bibica ne vedem la o plimbarica prin cartier.Nici nu mai stiu cum aratati...
Loreen, nu mai spui nica???Sper ca sunteti bine.
July, saru-mana pt. ajutor. Imi pare rau ca n-am mai reusit sa te caut sa vb. dar cu pb . cu BIbi nici n-a mai contat pb. mea. Inca ma doare apendicele, dar m-am hotarat sa-mi fac si o irigoscopie poate o fi ceva totusi de la colon. Daca nu e nimic nici acolo... vin spasita pe mana ta si a medicilor!
Pupici tuturor!
Mai, dar chiar nu v-am spus ca Anduta a luat prima pe scoala premiul Winners la matematica? Este ca un fel de Cangurul tot la nivel national.Din pacate n-am reusit sa accessez pe net, rezultatele editiei a VII-a la care a concurat.
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Si io mor de invidie si salivez la cartierele de lux...sau chiar mai frumusele ca aici...cand trecem cu masina pe acolo ne clacsoneaza toti ca noi suntem cu gura cascata...
Mama...ce frumos arata...hihi...dar si ce scoruri au!!!!
Tania de ce e incredibil ca face alergie la gentamicina?? Si daca face alergie nu trebuie sa intrerupi imediat???
Tatiana, noi am folosit cu succes in preajma gradinitei Imunobaby...nu mi-a racit deloc la gradi...si vit C cat cuprinde!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David