Constanta la apel (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

marlen ma bucur pentru tine!
camelia ideile nu ne apartin,ne-am inspirat de pe net.Am ajutat-o si eu pe mariucapupici si de la noi stelistei.
adriana cred ca ar fi frumos si cu 2 baieti..hihi.Cum se mai simte Razvan?
sinzi si io te pup!!
vizionare placuta microbistelor si microbistilor!!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Tania-sanatate mamei,tie si fetelor.
Marlen-felicitari
crig72-noi suntem la reeducare noapteamai repede ma educa ea de stau dreptidespre dintiv-am vazut noile pasiuni de plastelina,sunteti maricele voi

vreau si eu un pediatru bun in Tomis Nord,am auzit ca e unul(nu stiu sexul) la Brotacei,stiti de el/ea?ca ne trebuie si noua daca stam atat acasa.si vaccinul de un an tot acasa il vom prinde

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

marlen si simona, felicitari dragele mele pt viitorii bebelusi si sarcina usoara!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

emaaimee, eu stau in t nord, pediatra mea nu e din cartier dar ti-as recomanda-o pt ca sunt multumita de ea si vine si acs daca ai nevoie. daca vrei mai multe detalii te astept pe mess. eu sunt andaso. pupici

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Drum bun Roxa si spor la tb ce o ai acolo!
Marlen, felicitari si sa ai parte de o fetita frumoasa (care sa semene de data asta cu mami) sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Cristina, mi-au placut ,,operele,, Mariucai si mi se pare fain tare linkul de poze.Am incercat sa editez si eu un album... dar n-am reusit. Poate imi vinzi pontul candva!
Adriana, ti-a crescut flacaul...a capatat figura de copilas... gata cu bebe.
Fetelor multumim pt. urari. Da din pacate...urgie la noi....
Camelia, mi-a facut placere sa ma uit pe poze....ce plimbarete sunteti! Am remarcat-o si pe Claudia cu grasunica. Transmite-i urari din partea mea ca de intalnit.....
Andra(xandra), pupa mama albastrelul ca tare zambaret mai este. Cam rarut pe la noi.... ca de altfel multe din fetele mai vechi sau mai noi.....Facem o strigare de catalog??????
Cine poate sa ne mai dea vesti despre Mamanaty? Cum decurge sarcina??? E bine?
Un we minunat.. ca la mine a inceput deja...Azi acasa, iar maine e ziua sanatatii si sunt libera...uraaaaa

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

tania, multumim de aprecieri....... noi rarut ca micutul imi ocupa tot timpul... poate facem si o intalnire live, nu numai o strigare de catalog...

anda, mami de bb vladut

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

'mneata!
mah, ni se misca un dinte . sincer, m-asteptam mai tarziu cu dintii astia, nu acum cand abia peste o luna face sase ani.

tania, mai tii minte la cati ani i-a cazut primul dinte andutei?

si s-a inaltat slabanogul, pana acum nu ne lua nimeni la intrebari prin mijloace de transport sau trenuri. vineri, cand mi l-a adus tata cu trenul, s-a luat controlorul de el, cati ani are? ca nu stim ca de la 5 la 10 ani se plateste juma de bilet ? asa ca duminica ccc cand a venit tata sa-l ia inapoi, i-am scos si lui juma de bilet, nah, avem baiat mare de-acuma.

of, ce vreme de tot rahatul, nu se mai incalzeste odata, sa dam boarfele astea groase jos. si in casa e rece. voua va mai da caldura? ca la noi, prin capatul asta de tara, ioc.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
crig, razvan e mai bine, dar tot mai are ceva in gat.inca mai luam antibiotic pana luni.cand mergem la control.ar fi frumos si cu 2 dar mama tot fata vrea pentru ea.acum daca ar fi tot baiat l-as iubi indiferent.o zi naspa afara, iar de stat in casa.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Marlen, felicitari sa vina fetitza sanatoasa si frumoasa.
Anda frumusel tare Vladut, sa te bucure tot timpul.

Nu mai pot; eu tot tusesc; si ma mai doare si injectia asa frumos, o durere persistenta pe os.
Mada voi ce faceti cu streptococul? parca recidivase; a-ti scapat? Miercuri cand mi-am facut injectia am cerut si un control de specialitate la plaman cu toate ca doctoritza ma ascultat si mi-a zis ca e bine, mi-a mai dat si o intravenoasa cu miofilin si hidrocortizon, ca tot imi plac injectiile. Nu pot oprii tusea care de fapt, in urma analizarii de catre mine cred ca se datoreaza faptului ca-mi secreta caile respiratorii un mucus pe care eu nu-l pot elimina prin simplu scuipat si ajung de tusesc de-mi ies ochii din cap sa-l pot elimina. La controlul de specialitate sant programata pentru marti asa ca mai am de asteptat si sa-mi impun calm la maxim (am o stare nervoasa de mor).
Pupici pentru toata lumea si vorba Taniei toate bubele rele .....dar poate o sa iasa soarele si pe strada noastra.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

‘Neata, fetelor.
Cornelia, dupa cum iti spuneam si aseara, tot ce stiu despre gradinita 5 este ceea ce am auzit de la una dintre colege, care a avut fetita acolo. Ma gindesc totusi ca hiba cu mincatul in anexa n-ar fi atit de mare, in fond o poti invata pe Maria, care e atit de isteata, sa aiba singura grija sa se imbrace atunci cind iese. Vrei s-o duci chiar de-acum sau e vorba de inscriere pentru la toamna ? (Vezi ca intre 17 si 24 aprilie e vacanta de Pasti si nu cred ca are rost sa inceapa adaptarea si apoi sa faca o pauza de o saptamina…)
Tatiana, abia acum ti-am citit PM-ul de-acu’ o luna (am deschis box-ul doar fiindca mi-a atras atentia Cornelia). Eu sunt gata sa-ti ofer toate detaliile, d’a cappo al fine. Daca ai timp, poti sa treci pe la biroul meu sau sa vorbim pe mess… cum ti-e mai la indemina.
Tania, tare incercata mai esti ! Fetele sunt mai bine azi ? Poate n-ar strica, intr-adevar, sa pui preotul sa-ti citeasca de sanatate si prosperitate (in fiecare vineri se citesc in biserica Moliftele Sf.Vasile – stiu de la o prietena, bisericoasa tare)
Stie cineva cum o sa fie vremea la sfirsitul lunii ? Poate tu, Oana ? Sora-mea are de organizat un eveniment si nu stim daca se poate face in aer liber.
Adriana, as putea sa te insotesc intr-o vizita la cresa 18, dupa amiaza, pe la ora cinci. Am inteles insa ca s-au afisat deja listele copiilor inscrisi pentru la toamna. Mai intreaba-ma daca vrei alte detalii.
Dana, inseamna ca-ti trebuie ceva care sa-ti fluidifice mucusul, ai incercat ACC sau flumuicil?

Mergi la inceput