Constanta la apel (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Tania, imi pare rau ca ai probleme. Si eu am fost racita destul de rau (rosu in gat, tuse, temperatura...). Am fost la un medic homeopat si mi-a dat tratament. Mi-am revenit complet dupa 2 saptamani. Sa auzim de bine!
Multumesc pentru vot. Andreas este pe primul loc deocamdata. Daca se mentine, va aparea pe coperta revistei (primul numar).

Sanzi, bravo voua! Ce zodie esti? Eu sunt in sagetator si imi iubesc aventura!

Revin diseara cu vesti de la eco,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pupici bolnaviorilor

tania de aia suntem aici ca sa ne impartasim si rele si bune.

am lipsit ieri de la apel ca am stat si am supravegheat punerea gemurilor la etaj.cumnatul meu era in spital sa isi scoata bunatate de apendic si eu am stat pe capul celor de la montaj.
ma bucur ca am reusit sa schimb geamurile la baie.am pus sticla mata ca sa nu mai imi bat capu ca se uita vreunul pe fereastra.

am uitat sa va zic ca la braila am vauzt un curcubeul complet!pun poze sa il vedeti si voi.

adriana ......

jo si alexandra

"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ceasul rau pisica neagra si tot tacamul...fetelor iau drumul bisericilor ca nu se mai poate....azi mi-am luat zi libera ca am fetele amandoua bolnave, basca mama si am avut un accident casnic. Taiat una bucata de deget mare , mana stanga, pana la os. Am ajuns la urgenta unde mi-au pus 4 copci sau mai multe parca. Mi-au facut si antitetanos care doare mai rau ca degetul.... aiaiai...ce ma mai asteapta oare?

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

revin si eu dupa o perioada foarte aglomerata.
marlen e tare scump baietelul tau.am votat si eu si va doresc cat mai multe puncte!mi-a placut mult poza in care e cu suzeta in gura
emaaimee cum stati cu reeducarea?la noi e o mare problema somnul si mai nou chiar am renuntat la cel de pranz.(stiu ca oana e mai micuta)Cat despre dintisori mare noroc am avut cu mariuca ca nici nu stiu cand i-au iesit toti.
tania sanatate multa!ma bucur ca vine sotul tau!altfel vei trece peste toate.pentru frumoasele tale.
noi mai nou avem masinasi pisicamariuca e tare incantata de ele.
va pup si va doresc o seara buna!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Marlen sunt gemeni...

Tania, atunci sanatate!!!

Jo, spor la pus geamuri!!!

Cris..noi vb toata ziua..haha...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sinzi, te pup!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

comoara lu' mama la 4 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

si io te pup anda!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

O sa am fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Tania multa sanatate! Se pare ca sunteti in carantina!
Marlen felicitari! pentru mamica de baiat si viitoarea mamica de fetita . Andreas este un dulce.
Sinzi tot in plimbare sunteti?
Crig super creatiile Mariucai, este talentata .
Jone spor la treaba. Ce mai face Alex? Mai are saci de "desfacut"?

Alex a noastra tocmai ne fredona melodia de la imnul echipei Steaua . Am ramas masca.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

marlen, si razvan al meu are tot un an si jumatate.si ma gandesc sa-l fac pe al doilea.tare mult mi-as dori o fetita, ca nu stiu cum as face fata la doi baieti.felicitari inca o data.vreau si eu sa stiu sigur daca al doilea va fi fetita.nici nu as mai sta pe ganduri

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput