Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Joker pai unde sa patrez mama laptele in san am spus ca imi curg sanii din nou.Mihnea la 5 luni cand am inceput diversificarea a refuzat sanul.

A mancat ca un cur azi 120 g de piure de ananas cu mar si 80 g de piure de dovlecel cu vita. E tare marait. Si la wc m-am dus cu el in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fetele! Arunc si eu un ochi si fugim iar afara, ca e tare frumos!

Anda, eu i-am gasit orez simplu doar de la Milupa si Bebelac, fara zahar, lapte, fructe sau vanilina. Il poti pregati cu orice.

Facem galerie dintisorilor care vor sa iasa!

Simona, am vazut frumusetea de ginere ! Ce frumos doarme, nu stiu cum de poate sta in asemenea pozitii . I-am vazut si dintisorul, ma bucur ca nu v-a dat bataie de cap...Iar hainele de primavara...nu am cuvinte, e un scump , il prinde tare bine verdele! Pupam puiul iubit si alintat!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Palmyrah, am uitat sa iti scriu ca sotzul a avut varsat de vant cand Iulia mea avea 8 luni, o alptam inca si nu a facut... in schimb a facut cand eram nasha , cand am venit de la nunta ...apareau bubitzele pe ea!

Anda, si la noi au inceput balele! facem galerie la dintoc!

Monai, eu ii dau de multisor mamaligutza! ia vezi ce o sa-i placa! CU IAURTEL!

Monica Elena, m-ai distrat ce comparatii faci!...da nu da vreun colt de dinte? si a mea plange cum dispar! eu cred ca e perioada in care le place langa mami!

PAULA SPUNE tata!!! SI II SI ZAMBESTE... CAND MIE IMI VINE SA-I DAU NON STOP!

Andre_ea, sa ne raspunzi sa stim cum e Tudor!

Uff! mi-am ars mancarea!

ella2000

Mergi la inceput

La multe luni, DARIA-ALEXANDRA! (Oriadam)

Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Simona, eu nu stiu unde e roata din Herastrau...n-am mai fost de muuult timp acolo. Noi venim cu 41, ajungem la Piata Presei.

Andre_ea, vorbim pe messenger cand intri.

Acum plecam iar la plimbare, fara carut, mi-a rupt spatele .Revenim mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost si noi afara...ce bine ne-a fost.A fost f incantata.
Ne-a dat voie dr, sper ca am terminat cu problemele.

Cand ma plangeam ca dimineata a mancat doar 130 de g de fructe, mar cu para..acum a mancat dovlecel cu puiut ,galbenus de ou si branza 260 de g..m-am linistit.

Eu nu i-am dat niciodata din borcanas pana acum, nimik nimik.Am inceput sa i le pasez mai mare..are si 6 dinti..si cum vrea sa pape numai cu furculita ,ca sa clantane cred ca va invata si sa toace mancarea,ca are cu ce.Ii dau cam 1 data pe saptamana cereale...in rest cat mai natural.
In continuare nu ii dau cu nimik,sare ,zahar sau alte porcarii.

Am vb cu dr..trezirile ei din noapte..ar putea fi din cauza dintilor...nu mai vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Emaimee...Oana si Ingrid sa se ia de mana..ca tare se aseamana ele...o fi din cauza cifrei de nastere?>??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Citesc si eu putin pe aici inainte de masa de seara ca am tot umblat azi, am venit in casa numai sa papam si in rest....plimbarica!!!!

Dede- multumim pt aprecieri! Ma bucur ca ti-a facut dimineata mai buna!

Monica- si eu ii dau acum Zuzu simplu si ii pun in el para si orez instant ca para e zemoasa si iaurtul e apa, asa ca tb ceva sa-l mai lege! Pofta buna la ananas si avocado si succes cu dormitul singurei! sa stii ca ai dreptate ca si eu as dormi numai cu el in pat daca nu mi-ar fi teama ca se invata asa!Iar despre lapte, nu am stiut, am crezut ca acum s-a intamplat. Pai si tot mai ai dupa 4 luni???

Lia- multumim frumos! asa crezi? ca s-a aschimbat? Eu vazandu-l zilnic, nu-mi dau seama, decat cat a crescut dupa hainute!!! Multumim frumos! Si oala...am vazut ca e destul de comuna pe aici si se gaseste peste tot!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Lia- oai atunci te asteptam cu drag cand vei putea intra sa ne dai vesti! Drum bun si acomodare rapida!

Cati- multumim frumos! pai atunci tu ne-ai spus de Zuzu pana la urma? Eu parca asa tineam minte dar nu sunt sigura! E mancarea lui preferata!

Anis- cine stie, poate o avea o zi mai proasta, sau o deranja-o ceva! Dr ce mai zice? Ai mai vb?

Monai- multumim frumos si felicitari pt dintisor! Noi am intrat numai pt masa, somnul l-a facut tot afara!!! Si felicitari si pt somnicul de noapte, sa va tina tot asa si sa dormiti si voi fata sa nu mai patrulati!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Simona, sper sa apuc sa ma obisnuiesc cu binele noaptea. Eu vin cu ea sus cand doarme sa mai apuc sa-mi fac si eu treaba prin casa.

Ella, si eu vreau sa-i dau mamaliga cat de curand, astept WE ca eu i-am spus sotului ca nu stiu sa fac mamaliga si nici nu vreau sa-nvat, sa se ocupe el de asta.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Joker- succes mult la practica! Si Mario care dormea tpata noaptea s-a trezit la 5 si ceva, dar eu cerd ca e din cauza faptului ca eu nu am putut sa dorm, nu stiu de ce ca eram franta de oboseala! si cred ca m-am foit si l-am trezit. Dar l-am luat cu mine in pat si a adormit la loc fara comnetarii in 10 min! Eu nu am incercat nici ananas nici avocado, nu stiu ce sa zic. Monica zice ca a pstrat laptele in sani 4 luni!

Monica- bine dar laptele ala nu cred ca e de 4 luni acolo! Doamne fereste, daca era asa faceai tu ceva pana la el. Poate daca te mulgi 2-3 zile se face productie proaspata si poti sa-i dai, dar asta numai daca vrei, ca deja sunteti mari si nu stiu daca e cazul sa te mai chinuiesti. Eu ii dau numai muls de cand s-a nascut si stiu ce inseamna! Si continui asa pt ca desi e mare, vreau sa se opeasca de la sine, fara medicamente!Oricum nu am avut niciodata cant intreaga si tocmai cand ziceam ca acum voia avea numai de la mine de cand papam numai de 2 ori pe zi a scazut iar mult cantitatea!

Ema- te pupam cu drag si iti uram drum bune! Sper sa fie totul asa cum iti doresti tu iar puiul tau sa se faca repede bine si sa nu mai aia nici o problema! Vad ca fetita ta si a lui Anis se cam tin una dupa alta cu problemutele!!!! Sanatate multa! Si sa stapaniti sanatosi calculatorul cel nou!

Anda- sa va iasa repede si sa va treaca durerea. Si felicitari! Eu nu stiu ce sa zic ca eu l-am gasit cu dintele in gura dimineata si acum tot creste dar nu este mult mai marait decat de obicei, doar un pic asa de control si roade tot. In rest nici nu-mi dau seama ca e acolo! Iar orez, eu iau de la nestle si Mario il papa f bine dar se face cu lapte, insa eu il pun in iaurt. E f bun, are doar un pic de aroma de vanilie.

Andre_ea - nu te mai speria si tu asa repede! Mucusul e ca o gelatina groasa in kk. Nu cerd sa fie ceva, si Mario mai face asa inchis rau si apos si tura urm tare bolovan! Poate e o intamplare. Vezi si tu cum mai face urm data si daca n se schimb starea generala e ok. Iti poti face griji numai daca Doamne fereste vomita sau face febra peste 38! Nu te mai panica asa!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput