Bebelusi de iulie-august 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anda-la noi de cand s-a vazut un pic max 2 sapt,daca se vedebine cateva zile.
joker-Constanta ma cheama din fericire ca stam toata varadeci din pacate nu ne vedem decat daca planuiti o vacanta

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana-cum se numeste orezul instant pe care l-ai luat tu? Este simplu fara fructe sau altceva si se prepara doar cu apa? Ca m-a sunat sotul si mio-a zis ca simpul au decat de la Nestle.Da-mi si mie te rog frumos mai multe detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

milupa e orezul(in Ro),Anda.pudra de orez,nu are lapte,se face cu laptic si e simplu fara zahar,fructe,sare,vanilie,etc.ma documentez ca venim si noi

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Pai planuim o vacanta dar ma gandeam ca nu la Constanta, undeva intr-un colt mai retras de litoral..cu cortul...ca doi boemi....plus ca de acolo plecam direct la munte...de abia astept!!!

Desi am un morcov mare cat mine pentru ca in septembrie e admiterea la magistratura...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor! Tocmai ce mi-a facut Tudor un kk urat,moale, inchis la culoare. Parca era cam apos. Off, cum e mucusul ala? Mi-e teama. Are temp. 37.6.
De 3 zile i-am dat para la borcanas. Dar azi e prima zi cand face asa. Sa fie asta de vina?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Simona,esti tare dragalasa si iti multumim mult de tot!
Pupici dulci lui Mario !

LA MULTI ANI,sarbatoritilor zilei de astazi !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,voiosi si sa aveti mult noroc in viata!

Ce mai folositi pentru durerea din timpul eruptiei dentare?
Mititelul meu nu doarme noptile de durere,plinge se invirteste prin patutz si degeaba il dau cu glicerina cu anestezina si calgel pentru ca nu ai ajuta decit max.15 minute.Parca la primul din stinga care a iesit duminica a trecut mai usor,dar acum cel din dreapta prea tare il necajeste!

Anda,eu cumpar faina de orez IOTIS si e tare buna la gust;ii pun in lapticul de dimineata si cel de seara cite doua masuri si papa foarte bine!

Anis,eu am lipsit doua saptamini pentru ca Mihnea a avut varsat de vint si citesc ca ai avut ceva probleme!Ce a patit micutza ta ?A fost racita ?
Si Rares cit a avut bronsita a mincat foarte prost ,cu chiu cu vai si abia am reusit sa-l aduc la linia de plutire si ma gindesc cu groaza ca daca se va molipsi de la Mihnea o iau iar de de capat.

Multa sanatate si dintisori fara durere la toti dragalasii nostri!

Cristina,Rares 9 luni si Mihnea 4 ani jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si inca ceva. Voi la ce masa ati dat mamaliguta?

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andre_ea, eu i-am dat acu 1 luna mamaligutza la pranz, acum ii dau seara... cu iaurt simplu! su m-am lecuit cu borcanasele... dar fiecare face cum vrea! mucusul e ceva transparent printr kk-utza! face inchis si daca i-ai dat fier sau banana!

noi luam de la Iotis, cele de orez cu banana... dar le fac si eu...orez dfiert dat pe robot cu banana + budinca de orez cu mere coapte!

Palmyrah, sanatate puiului tau ! ai facut aerosoli? v-a internat?

Emmaaimee, pupam si galushca ta! sa fie cu sanatate!

Monica, eu stiu ca nu e bine sa-i dai... uneori curge si dupa un an!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ella2000,multumim mult de tot!
Acum sintem mai bine,spre norocul nostru nu am stat in spital,dar a luat antibiotic si sulfamide 2 saptamini:Klabax si Sumetrolim, saracutzul nici nu mai vroia sa deschida gura.In plus picaturi in nas si sirop de tuse.
Astazi mergem la oftalmolog sa vedem daca nu e canal infundat ,pentru ca ii lacrimeaza ochisorul tot timpul.

Acum am inceput sa le dau la amindoi copiii gel cu aloe si piersica pentru stimularea sistemului imunitar poate nu au sa mai raceasca atit de usor!

Pupicei si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, eu i-am dat mereu para de la Hipp, sincer nu am patit asa ceva, dar nici nu i-am dat 3 zile la rand. Poate fi si de la asta. Sper sa fiti bine. Mamaliga nu i-am dat inca, prima data am sa-i dau la pranz sa observ reactiile si apoi va deveni masa de seara. Pupici Tudorelului.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput