Prietenie intre persoane de sex opus
Raspunsuri - Pagina 7

impreuna spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Cred ca poate exista o astfel de relatie daca ea este din copilarie. Daca insa persoanele se cunosc mai tarziu, nu sunt asa sigura ca ea poate exista fara implicare sentimentala din partea vreunuia.
Nana Motoc
Incep sa cred tot mai mult ca e asa cum spui tu...
Flavia (sotie si mamica fericita)

daniela_b spune:
Am prieteni de sex opus si am avut mai multi, pe vremuri.
Am avut, la timpul trecut, pentru ca unii dintre ei au inteles gresit deschiderea mea prietenoasa.
Asadar, comportindu-ma in acelasi fel cu fiecare, consider ca problema a fost la aceia care nu au putut intelege pe deplin felul meu de a fi.
A trebuit sa renunt la relatiile respective, cu parere de rau. Insa nu pentru ca erau barbati si se simteau atrasi de mine ci pentru ca nu au respectat principiile mele despre prietenie si au depasit limite pe care stiu sigur ca le-am trasat de la bun inceput.
Pentru mine, concluzia este ca nu poti generaliza.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

KSorana spune:
MAi greu sau deloc.
La mine nu s-a putut.Si ce bine ma simteam cind eram in centrul atentiei.

april spune:
depinde...depinde...depinde....
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Sabina spune:
sigur ca exista!
Eu am un prieten f f bun, din clasa 1!!
Am fost colegi de clasa pana la facultate, cand am urmat specializari diferite, dar totusi ,eram in aceeasi facultate.
Niciodata nu i-am facut confidente! de ce prietenia se asociaza cu niste confidente mai mult sau mai putin indiscrete?
Am destui prieteni brabati, dar intimitaturile strafundurilor sufletesti le pastrez pe sotul meu, care imi e in afara de iubit si cel mai bun prieten.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

any spune:
acum ma gandesc din partea cui vine prietenia?
eu cred ca, daca din partea ei, inseamna o kestie....dar din partea lui , {femeia fiind casatorita}, e ok.
pentru ca, barbatilor le place mai mult sa aibe prietene casatorite, {studiaza o casnicie, nefiind a lui, o femeie casatorita }, deci prietenia e cred eu mai sincera, pentru ca din start sexualul<> element care intretine prietenia uneori,dispare
exista asadar o comunicare mai sincera, mai lipsita de interese.
??? e o idee, nu o bat in cuie, subiectul este cu multe elemente necunoscute...dar, in principiu, cred ca se poate sa existe si asemenea prietenii....???