Toti prietenii stiu, numai ea nu!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ai rabdare.

si eu am trecut prin asta si tot ce amobtinut in urma dezvaluirii a fost ura unei persoane dragi mie care "nu intelege ce am cu fericirea ei".si cand s-a aflat mandria si nefericirea a facut-o sa ma ocoleasca.lasa ca lucruruile tot vor iesi la iveala.mai devreme sau mai tarziu.

"niciodata nu e prea tarziu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Viermisor, nu te supara ca-ti spun, dar nu este treaba ta. Daca era vorba de o prietena, lucrurile ar fi stat poate altfel, dar tu o cunosti pe ea printr-o prietena comuna. Nu o lua ca pe o atitudine comoda, pasiva, ci ca pe un fapt: tu n-ai ce cauta in viata respectivei, nu te leaga in mod direct nimic. Chit ca intentia ta e buna, nu-si are rostul. Gandeste-te ca dai viata unui om peste cap, un om pe care nu-l cunosti deloc si n-ai de unde sa stii cum gandeste, cum reactioneaza la soc, un om care poate este "strut" si prefera sa se prefaca nestiutor... sunt atat de multe variante care provin exact din faptul ca nu o cunosti, ca atare n-ai ce cauta sa-i spui.

Si eu cred ca la momentul oportun va afla adevarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalutza spune:

dar tu de ce vrei sa te bagi in casnicia lor? eu zic ca nu e pb ta.
poate ea stie sau poate nu. in nici un caz nu e treaba ta sau obligatia ta sa-i spui.

Mini
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Poate pantru ca urasc minciuna, poate pentru ca mi-e mila de ea, poate ca eu consider ca prietenii ar trebui si sa te protejeze nu numai sa te distreze si pentru ca eu as prefera sa aflu daca as fi intr-o situatie similara.
Ea nu stie nimic. Sotul ei i-a spus 'angajatorului' (sa nu-i spuna nimic lui F), toti care stiu povestea o compatimesc si nu are curaj nimeni sa-i spuna.
Eu una as vrea sa afle, pentru binele ei.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pentru ca sunt multi bagatori de seama

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Viermisorule,dar de ce ti-e mila de ea ? E nefericita in casnicie sau cum ? Barbata-su ,asta, o fi gresit si el ca toata lumea mai greseste.Poate ca omu' o iubeste si nu o sa mai faca ilegalitati.Mie nu mi-ar conveni sa vina cineva sa-mi spuna despre sot cine stie ce.
Mai gandeste-te ,dar eu zic ca nu e treaba ta sa-i spui.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Poti si cu anonime sa rezolvi chestia

Abject!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Stiu eu povestea in detaliu si abia o cunosc, "prietenii" sunt toti fosti colegi de facultate, astia care chibiteaza.
Am vrut sa stiu parerea unora din afara, poate e gresita logica mea.
O iubeste sotul sunt sigura ca altfel nu l-ar fi rugat pe 'angajator' sa nu-i spuna neveste-si. Cred ca e exact chestia cu amantul, toti stiu numai sotul (sau sotia), nu.
Le rezolva timpul pe toate, cel mai bine era sa recunoasca sotul.
Si mie tot mi-e mila de ea, cui nu ii e sa se puna putin in locul ei.

viermisor

Mergi la inceput

Viermisor,probabil ca o sa recunosca ,dar poate nu are curaj deocamdata.Nu poti sa sti ce e in sufletul lui.Daca si tu recunosti ca o iubeste atunci ce rost are sa le strici linistea?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Unei colege de-ale mele i-a spus un "prieten" ??? ca sotul o insala.

Nu stiu daca era adevarat sau nu.

Colega mea e impreuna cu sotul in continuare, dar... relatia e naspa.

Si cu acel prieten nu a mai vorbit niciodata, nici intr-un caz nu ii este recunoscatoare.

Poate si tipul asta daca isi iubeste nevasta o sa se schimbe, nu stii nu?
Poate se hotareste sa-i spuna el.

Pe tine ce te ingrijoreaza defapt, ca o sa sufere ea cand afla?
Si ce faci? Ii spui ca sa fii sigura ca afla?

Daca nu e 100% adevarat, nu esti direct implicata, nu?
Eu as fii precauta si nu m-as baga.

Mergi la inceput