Toti prietenii stiu, numai ea nu!!!!
Raspunsuri - Pagina 2

adseana spune:
Parerea mea este ca ea merita sa stie adevarul.Mai bine acum decat mai tarziu...poate mai apare si vreun copil...

RaluD spune:
Vezi sa n-o lase in sapa de lemn...
Spune-i daca tii la ea.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

moko spune:
eu sa fi foarte furioasa daca as afla ca toate cunostintele mele stiu ceva compromitator despre sotul meu si imi ascund.Eu i-as spune totul... mai departe ar fi decizia ei ce ar face mai departe!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

viermisor spune:
Credeti-ma m-am gandit mult la asta, dar as pune-o pe prietena mea intr-o pozitie tare urata. Si-ar da seama, respectiva imediat de la cine stiu, alte cunostinte comune nu avem. Apoi as pierde si increderea prietenei mele.
viermisor

ina78 spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Credeti-ma m-am gandit mult la asta, dar as pune-o pe prietena mea intr-o pozitie tare urata. Si-ar da seama, respectiva imediat de la cine stiu, alte cunostinte comune nu avem. Apoi as pierde si increderea prietenei mele.
viermisor
Prietena ta este cunostinta comuna? sa nu-mi spui ca este prietena ta si prietena ei?
Daca da, nu e mai simplu ca impreuna sa-i spuneti?
Daca el este asa o "pacoste" nu crezi ca merita sa stie? Nu crezi ca e ca o datorie morala sa-i spui? tu macar ai avea sufletul impacat ca ai incercat s-o ajuti, iar daca ea va aprecia sau nu ... vei vedea in timp. poate pe moment se va supara dar daca se va convinge de ceea ce i-ai spus te va aprecia.
Mai este si posibilitatea ca ea sa stie deja, sau sa banuiasca si in acest caz... poate prefera sa stea asa ... decit sa faca ceva sau poate sa ramina singura. Multi oameni de teama singuratatii, sau de frica de a o lua de la capat ... se complac in situatii nu tocmai "roze".
Cred eu.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

daniella4 spune:
Am invatat sa credem ca pana la urma adevarul tot va iesi la iveala. Asa ca eu i-as spune. Intotdeauna e mai bine mai devreme.
Daniella, mama lu'Alexis

viermisor spune:
Ele (sa zicem I si F)sunt prietene din liceu, apoi au facut facultatea impreuna.
Iar relatia dintre noi (eu si I)a fost stabilita prin intermediul sotilor, suntem prieteni de familie. Ti-am spus nu pot trece peste vointa lui I, daca ea nu vrea sa-i spuna. De aceea ma si roade problema asta. Am vorbit si cu sotul meu si mi-a spus ca ne e treaba mea sa nu ma bag ca stricam relatia noastra de prietenie intre familii din cauza unei "necunoscute" (F).
viermisor

alma spune:
In cazul asta, nu ar trebui sa te amesteci. Inteleg ca tu stii despre respectiva situatie de la prietena ta I. Daca ea nu vrea sa-i spuna, iar tu nu ai relatii de prietenie cu F., n-are rost.
http://community.webshots.com/user/freediaro

georgetaim spune:
Trebuie sa cunoasca adevarul intr-un fel sau altul cit nu-i prea tirziu.Nu conteaza de unde ai aflat!!! Poti si cu anonime sa rezolvi chestia.Anonime care s-o faca sa stea pe ginduri si sa reflecteze,asta daca chiar te afecteaza situatia si chiar iti sta pe suflet.Eu siguras prefera sa stiu chiar daca m-ar durea enorm!!!

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by viermisor
Ele (sa zicem I si F)sunt prietene din liceu, apoi au facut facultatea impreuna.
Iar relatia dintre noi (eu si I)a fost stabilita prin intermediul sotilor, suntem prieteni de familie. Ti-am spus nu pot trece peste vointa lui I, daca ea nu vrea sa-i spuna. De aceea ma si roade problema asta. Am vorbit si cu sotul meu si mi-a spus ca ne e treaba mea sa nu ma bag ca stricam relatia noastra de prietenie intre familii din cauza unei "necunoscute" (F).
viermisor
Sotul tau are dreptate, binele facut cu orice pret se transforma intr-un rau. Si daca raul se intoarce impotriva ta?
Un lucru atit de important nu va ramine ascuns la nesfirsit...
Ai rabdare, deci!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii