Mamici de sept-oct 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
Alé spune:
aida, multumesc de intentie, dar placenta mea este posterioara, adica numa' bine pozitionata. Dr. a zis ca este locul ideal in care trebuie sa se gaseasca placenta si intr-o forma excelenta (dpdv grosime, forma, apropiere de col). Deci nu e nici asta
. Dar e un motiv in plus sa ma bucur ca totul e bine.
sephoa, multumesc de complimente, ma bucur ca-ti place burtica. Si mie
.
Hai bagati poze, sa am si io la ce sa ma uit si cu ce sa ma compar
.
Io... gramada pe net sa vaz ce mai pot sa aflu.
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
14+ | Alé
pufymic spune:
In primul rand bbralukutza te belesc!!!!
Ai latit paginaaaaaaaaaaaa!
Si acum serios, daca mai ai chef sa editezi mesajul de la inceputul paginii, te rog mai scoate din
-uri ca alea au latit-o in asa hal!Sau numai la mine apare asa?
Nu te superi pe mine ca ti-am zis, asa-i?
Fetele "neadaptate" lasati ca aveti timp gramada sa va si adaptati!Mai greu e la cele cu 2 bebeloi(1 afara +1 in burtica) ca nu prea au timp de net....dar sunt sigura ca se vor adapta si ele!
Gripo
pentru link!Il pun imediat!
Ale ce sa compari?Ca noi toate impreuna nu facem poze asa reusite si frumoase ca ale tale...
! Foarte artistice poze ai!Te invidiez![]()
!Cat despre burtica toate o avem superba![]()
Bbralukutza nu-ti mai fa atatea griji cu pozitia de somnic!Serios ca nu ai de ce!Dormi linistita cum te simti bine, ca o sa vina si timpul cand o sa simti efectiv ca nu mai poti sta pe burta ca parca stai cu burta pe minge si atunci adio somn pe burta......asa ca profitati fetelor cat mai puteti!Eu nu mai pot dormi pe burta ca ma dor sanii![]()
!
Sephora nu ai tensiunea mica?Ca e si aia o cauza a durerilor de cap....
Vauva, Ionica poate va face figura bb si nu va arata sexul
....ca Alesio gata-gata a fost sa nu ni-l arate.....o singura data am vazut putzoiul si gata!Dupa aia a dat rusinea peste el
!
Vauva imi face placere sa raspund fiecarei fete in parte....asa ma simt mai aproape de fiecare dintre voi
!Si sa stii ca si eu ma tot gandesc la fetele care nu au mai postat de mult dar tot uit sa intreb de ele!
Deci fetelor care nu mai dati semne de viata va asteptam sa reveniti!Sper ca sunteti bine!
Mephala
!Si tu ai un inger de copilas cu ochi albastri....
!Sa-ti traiasca!O sa faca ravagii printre fete
!
Katia asa zic si eu :paranoia de gravida!
(in legatura cu cat ne vedem burta de mare
)!Las' ca trece prin sept-oct
!
Martha leucocitoza inseamna un numar mai mare de leucocite , care este normal in sarcina , de obicei cabinetele de analize nu tin cont de faptul ca esti insarcinata , si de aceea valorile sunt iesite din normal pentru o persoana neinsarcinata , ca sa zic asa.
Vezi ce zice si medicul tau.
Numarul de leucocite creste de obicei(in mod normal, adica la o persoana ne-gravida sa zic asa
) in momentul in care in organism exista o infectie(de orice fel ar fi ea), in leucemii si in alte boli idioate(ca-s multe rau),pana si in efort(leucocitoza de efort), dar de regula apar si alte modificari(creste de ex VSH-ul, cresc sau scad eozinofilele, bazofilele etc) iar pe langa elem. figurate din sange mai apar modificate si alte analize(glicemie, uree , creat. si altele-in functie de afectiune).
Ma duc la nani ca pic de somn!Va pup!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mexxa spune:
Buna dimineatza...ca de acum de trecut de ora 12.
Eu nu am somn nici la ora asta ca abia mi-am revenit...sunt tare trista ca mamy meu a avut accident de masina in Italia...e in stare de soc .. au venit pompierii sa ii poata scoate de sub fiarele masinii ca era zob.
Bine macar ca mama a scpat doar cu cateva zgarieturi...vanatai ca era in spate.
Eu la 8 tre sa fiu la spital sa imi va gogosica,...abia astept...asta e singura veste buna ca in rest sunt tare suparata.
Mai devreme am lesinat ca mi sa facut rau...cred ca mi-a scazut tensiunea si asa ca eu o am mica....
Sper ca totul sa se rezolve cu bine...si ii multumesc lui Domnezeu ca nu sa terminat totul mai tragic de atat.
Sper ca voi sunteti bine si va pup dulce de tot....si promit sa vin cu poza si mai ales cu vesti bune.
poze
My baby
Cricor spune:
Mexxa, ce grozavenie. Multa sanatate mamei tale, bine ca e bine si n-a patit ceva grav. Ai grija de tine, succes maine la doctor.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
cri19 spune:
Buna dimineata!
N-am mai scris pt. ca am avut mult de munca in ultimele zile( ne pregatim sa deschidem terasa) si am ajuns doar la ore d'astea acasa.E greu sa mai raspunzi cuiva ceva,pt. ca din momentul la care a lansat intrebarea pana la ora asta in general cel putin 3-4 fete i-au raspuns.Am citit in schimb in fiecare noapte tot ce ati scris in timpul zilei.Si eu ma simt putin "neintegrata",dar sunt convinsa ca se datoreaza doar faptului ca n-am timp sa postez de cateva ori pe zi sau poate nici macar in fiecare zi.Insa fiti convinse ca imi sunteti dragi toate

.
In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema:sa fac triplul test sau nu;dr. a zis sa-l fac,insa eu,indiferent de ce rezultate mi-ar iesi,nu sunt dispusa sa fac amniocenteza.Asa ca nu vad ce sens ar avea sa-l mai fac,doar ca sa arunc cu banii degeaba.Am inteles,din ce am citit pe forum si net,ca rezultatele nu iti confera o certitudine,ci e vorba doar de o probabilitate;atunci de ce sa ma mai stresez in asteptarea rezultatelor,care se pare ca de foarte multe ori sunt false?!Voi ce pareri aveti?
LA MULTI ANI RALUCA!!!

ALE imi pare rau ca ai atatea probleme;un pupic de la mine care sper sa-ti ajute macar putin de tot la moral 
MEXXA sper ca mama ta sa fie bine;ar trebui sa "te cauti" putin pentru starile astea de lesin;
Va pup pe toate si aveti grija de voi

15+
cricri
ionica spune:
VAUVAam inceput sa dorm pe o parte din a patra saptamana de sarcina;
Imi este un dor sa dorm pe burta mama mama![]()
La mine burticuta e maricica de mult ,mi-am luat rochite de vara frou-frou ,bluzite cu burtici si jeans cu elastic,sotul meu nu mai poate de dragul burticii,imi spune RATZUSCA a luato razna omu![]()
Eu mananc bine ,din nefericire pe la 2dimineata ma loveste cate o foame de nu stiu ce sa fac,imi trezesc sotul evident,ultima oara s-a dus el la bucatarie si si-a luat un cap in usa,dormea pe el,eu nu-l rugasem decat sa-mi aduca o banana si venit cu ochiu vanat
Azi a plecat in Nicaragua si se intoarce maine,probabil am sa ratacesc toata noaptea singura pe aici si am sa termin borcanul cu inghetata!!!
Mexxai-i doresc mamei tale insanatosire grabnica si tie uite un
sa te calmezi!
pufymic iubita ,noi am asteptat puiutul asta 9 ani ,sa fie ce-o vrea el dar safie sanatos si cu putza(zice sotul
)
Pupici la burtici
+14
mexxa spune:
Fetelor va multumesc pentru incurjarile voastre..Eu nu am resusit de dorm mai mlt de 2 ore....sper sa pot azi cand ajung acasa.
Cri fapu ca lesin este din cauza tensiunii....eu am tensiunea 8 si de la 8 incepe sa scada.Medicii au zis ca acusi va incepe sa creasca ca asa e normal si nu vor mai fi probmele...acum tot asta sper si eu.
Inainte sa raman insarcinata beam zilnic cafea...ceea ce reuseam sa o stailesc...
Raluca la multi ani..sa fii iubita si fericita toata viata!!
Eu am plecat sa ma pregatesc de intalnirea cu bebe...nu mai am rabdare. Pupici
poze
My baby
pufymic spune:

LA MULTI ANI RALUCA!!!!!!

Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina usoara la sfarsitul careia sa-ti strangi in brate puiul iubit, si sa aveti parte impreuna de o viata minunata!
Mexxa imi pare tare rau de mama ta ca a trecut prin asa sperietura!Ma bucur ca a fost doar sperietura!
Iti tinem pumnii la dr.....deja trebuie sa fi intrat
....sa vii cu vesti bune!
Cri19 chiar nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu triplu test....e doar decizia ta.....esti sigura ca nu vrei sa faci amniocenteza dupa el?
Eu iti tin pumnii sa ai in burtica un bb sanatos si sa te ingrijorezi si sa-ti faci ganduri degeaba![]()
!
Ionica pai sa-ti vedem burtica!
....si rochitele si bluzitele alea frumoase....ca noi mai avem ceva de asteptat pana vine vara sa purtam haine subtiri....
!
Azi vad ca e innorat la noi
....ce ma enerveaza vremea asta!Sper sa nu mai ploua sa putem iesi la plimbare....
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mamiFlori spune:
Fetelor, n-am eu timp sa va scriu (naiba sa il ia de servici!) da' sa stiti ca va citesc de cate ori pot.
Spuneti-mi si mie mai e cineva in saptamana 13 careia abia sa i se fi declansat greturile crunte? Simt ca nu mai pot. Ieri mi-a fost asa de rau ca m-a busit si plansul, desi nu sunt o fire moale (ba dimpotriva). E... cum sa spun... CRUNT! Mi se face pielea gaina pe mine de greata si rau! Ca sa nu mai spun de salivatie! Litri intregi! Nici nu stiu de unde mai poate izvora atata!
Voua v-a dat doctorul de facut perfuzii pt asa ceva?
O zi frumoasa!
Va pup!
Florina
gripo spune:
MAMIFLORI, eu nu am probleme cu greata acum, dar am avut o colega care saraca a dus-o asa toata sarcina aproape si se interna din 2 in 2 saptamani si-i faceau perfuzii pentru ca ii era cumplit de rau. Dupa ele , macar o mica perioada se simtea mai bine. Acum are o bebelina superba si a uitat de toate normal.
Multa sanatate!
15+