Mamici de sept-oct 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Ralucutza....LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! Sa fii fericita si sa ai parte de o viata linistita alaturi de sotul tau si bebe.
Pufymic...sar'na ca-mi porti de grija. Sunt bine, azi m-a cam durut burtica dar am luat un no-spa si mi-a trecut. Oricum maine merg la control si de abia astept sa-mi vad bebelusul. Imi este tare dor de el. Sper sa fie bine.
Data mea de nastere este 20.02.1981
13 fix
Alinache spune:
La multi ani si bb frumos si sanatos, Ralukutza! despre analize cred ca medicul de familie sau ginecologul iti spune ce anume trebuie sa faci... si eu am caine si toxo mi-a iesit negativ. se pare ca doar posesorii de feline sunt afectati...
mami flori, eu nu am scis nimic de greturile pe care le indur pt.ca fetele deja au trecut de starea asta, dar si mie mi-e ffff rau, si dimineata si la birou si mai ales seara - cel mai bine mi-e cand dorm si nu am nimic - dr.mi-a prescris metoclopramid, dar fara efect, ultima data mi-a zis sa-l fac injectabil - asta n-a incercat inca. am observat insa ca daca rontai ceva , greata dispare...
pufymic, pentru lista : 14/03/1970
va pup,
Alina
10
Cecilia C spune:
Raluca LA MULTI ANI!!!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios...in rest toate se rezolva.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
ingereasa spune:
Buna, fetele,
Ralucutza, la multi ani, puiule, sa fii iubita, fericita, sa ai parte de tot binele din lume!!!
Pufymic,
Eu sunt nascuta pe 01.07.1975.
Din cate am observat eu, unele am inteles ca ne intrebi data nasterii noastre (cele mai multe e drept!), altele au inteles data nasterii copilului.....
Ne lamurim noi cumva.
Pupi multi.
I.
Adriana mica spune:
Ralucutza, La Multi Ani. Sa ai parte de un sot iubitor, de o sarcina usoara si de un bebe asa cum iti doresti.
Pufymic, buna ideea. Data nasterii mele: 30 octombrie 1975.
Adriana
Vine barza
Pozici
katia spune:
6 aprilie 1983 data mea de nastere....nu am gresit anul :)
Si eu imi simt uterul tare ca un mar si nu pot sa dorm pe burta dar nu m-am gandit ca e contractat.....am crezut ca asa e normal....nu e? Ca de durut nu ma doare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Ignatica spune:
mamiFlori si Katia eu am avut greturi si am dat la bobocei pana in saptamana 17. Dar acum ma simt bine si chiar mananc aproape orice.
Pufymic la mine poti trece ca bebe e 100% baietel, a fost confirmat la ultima ecografie.
Data nasterii mele: 04 iunie 1981.
Try unde esti? Mai da-ne un semn. Sper ca totul e bine cu tine.
Inni iti doresc multa sanatate, nici de tine nu mai stim nimic.
Ale mult curaj in continuare si sa speram ca se vor opri sangerarile astea "fara explicatie" pe care le ai.
va pup,
ignatica
18+
pufymic spune:
Ignatica felicitari pentru baietelul 100%!!!
Sunt multe fete care nu mai dau semne de viata....sper ca sunt bine....doar ocupate sau puturoase
!
Putzurca asteptam maine sa vii cu vesti bune si f bune!
!
Cricor eu aveam uterul majoritatea timpului contractat..(80-90% din timp...)..plus ca aveam si dureri nasoale....
Sper din suflet sa fie totul bine cu tine si cu bb mic !

Restul fetelor
am modificat in listuta(adica completat mai bine zis) datele voastre de nastere!
Mai astept si altele de la restul fetelor!!!!
Sunt necajita ca are si diaree gombotzul meu, asta pe langa ca tuseste si muceste
!De-abia astept sa vina Ovi acasa sa mergem la dr cu el!Iar pe mine ma doare capul....cred ca prea mult DC a fost azi
!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Crisnemes spune:
Buna tuturor gravidutzelor!
Tocmai citeam ce-ati mai scris si bb m-a facut atenta ca nu am mai scris de mult. Am un sentiment teribil de placut atunci cand misca chiar daca sunt la a 2-a sarcina.
RALUCA 

LA MULTI ANI!

.
ALE mult noroc cu sangerarile si sa dea Domnu' sa fie totul OK. Incearca la mai multi medici si vezi ce zic pentru ca nu normal sa sangerezi indiferent de motiv.
Eu ma simt foarte bine.M-am ingrasat 3 kg. si am o burtica mare , mare.DATA MEA DE NASTERE E 03.09.1974.
Corina 40% din timp cred ca e cam mult pentru contractii.Totusi e important sa nu fie dureroase si fara scurgeri si alte probleme. Si mie mi se contracta burta dar pentru putin timp (cateva secunde) dar nu asa de des si mai ales atunci cand sunt obosita sau nu am mers din timp la WC.
Chiar daca nu scriu prea des sa stiti ca sunt aproape si citesc aproape tot.
Pupici si multa sanatate tuturor.
15+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
mephala30 spune:
Data mea de nastere: 6 iulie 1974.
Raluca, 'La multi ani sanatosi si fericiti!' 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin