Mamici de sept-oct 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

28 august 1977

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ralu, sunt trei analize la toxo: IgG, IgA si IgM. Eu cred ca daca e sa ti le faci sa le faci pe toate pentru ca fiecare din ele iti arata alt aspect al toxoplasmozei (a explicat pe la cap 6 parca bedrosmart foarte clar asta). Eu am dat un milion si 3-4 sute pe toate. Am facut analizele la un laborator Ecopara, dar cred ca si pe la celelalte lab tot astea sunt preturile.

Pupicei si sanatate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bb_ralukutza, in primul rand la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos si dragalas! Petrecere frumoasa azi!
Nu te speria referitor la faptul ca ti-a raspuns un barbat. Probabil ai sunat la numarul de acasa de la ea si ti-a raspuns ori sotul ei ori unul din baieti. Presupun. Oricum stai linistita, la cabinet are doar o asistenta, nu sunt barbati acolo. Succes la consultatie, sper sa fii multumita. Oricum, daca vezi ca nu-ti spune ea ce vrei sa afli, trage-o tu de limba. De obicei ea iti spune singura, dar nu se stie niciodata. Aaa, si poate intra si sotul cu tine in cabinet sa-l vada pe bebe.
Multumesc fetelor pentru felicitari! Am baut si eu vreo 2 guri de bere in cinstea evenimentului
Pufymic, e buna ideea ta cu datele de nastere. A mea e 17.05.1979
Scuze fetelor, eu am memoria mai slaba (mai ales de cand cu sarcina) asa ca nu mai stiu exact cine ce a intrebat. Intreba cineva daca noua ne-a dat doctorul sa luam vitamine. Mie doctorita mi-a dat sa iau numai acid folic pana in saptamana 14 si in rest mi-a spus ca ea prefera sa recomande pacientelor sa-si ia vitaminele si mineralele din alimentatie si nu din pastile. I-am dat dreptate.
in rest eu greturi n-am mai avut incepand cu saptamana 13, decat ocazional (destul de rar). Dar pe burta nu mai pot dormi de vreo luna si ceva. Cum ma asez pe burta cum incepe sa ma intepe. Asa ca nici nu mai incerc.
Am vazut eclipsa!!! Pe site-ul Nasa au dat-o in direct din Turcia unde a fost totala si am vazut si acolo, iar aici la noi in fata firmei erau niste muncitori care sapau de zor si o colega le-a cerut masca de sudura si ne-am uitat prin ea. A fost suuuperrrr!!!
Floricika, eu am visat de vreo 4 ori ca am un baietel, dar noi tot fetita simtim ca avem. Si si eu imi doresc un copilas cu ochi albastri sau verzi. Da' nu prea are cu cine sa semene decat fie cu bunicul meu, fie cu matusa sotului. Slabe sanse, nu?
Pupicei tuturor burticilor, mai ales celor care se simt neglijate!

15+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Pufymic chiar mi se pare o idee buna chestia cu datele noastre de nastere: 6 ianuarie 1981.
Cat despre haine costumasul care mi l-am comandat eu a costat 1400000lei si este compus din pantalonasi din aia cu elastic pe burtica si o vestuta tare sicoasa...costumasul meu este un verde deschis dar mai erau si alte culori...pt primavara vreau sa-mi iau o pereche de pantaloni de in si unii din vascoza..tot de la Rococo...au haine mistocute.
Pe 7 martie cand am fost la eco la Diagnosis mi-a facut 4D si m-a costat 1800000 si mi-a dat pe cd si pozele si filmuletele..ce-i drept cam scurte(aprox. 1 min fiecare).
In rest toate bune...de abia astept sa se faca mai ca sa merg la eco iar...la aia de 22 sapt.
Va

Acai 15+

PS:Maine intru in 16 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare la burtici!

Bb_ralucutza, La multi ani, multa sanatate, un bebe sanatos si mancacios, fericire si tot ce iti doresti sa t-i se indeplineasca!
Anangel_lexi, Felicitari pt permis si la cat mai putzine neplaceri in trafic!
Liris, Bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Try, AléSper sa fie totul bine cu voi si cu bebe! va tin pumnii!
Try, Mexxa, Sanatate multa la mamicile voastre si sa ne dati vesti bune!
mamiFlori, Incearca pt greatza sa rontzai un morcov, sau ridichii! la mine a mers!
Flavia ramona, Pt constipatie eu dimineatza beau un pahar mare de apa pe stomacul gol cu 2 linguri mari de miere dupa care 2 kiwi! in timpul zilei mai mananc diverse fructe si bineinteles, cel putin 1l de apa pe zi!

noi suntem bine! bebe e ok si acum astept rezultatul analizelor de sange! am o saptamana de cand n-am mai si greatza doar in doua zile mi-a fost! mananac aproape orice acum!
doar cu mersul in masina nu ne prea impacam! dupa vroe 5-10 km deja ne apuca raul!

va pe toate,

Beatrix
12+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

LA MULTI ANI RALUCA! SA FI SANATOASA SI FERICITA!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Beatrix ma bucur ca esti ok acum....cat despre raul de masina nu pot decat sa te inteleg si sa-ti impartasesc experienta....si eu sufar de un rau de masina infernal de cand cu bb mic....si inainte imi era rau dar nu ca acum....acum e jale!

Acai si multumesc de pret!Chiar vroiam sa te mai intreb odata cat au costat hainutele!Astept si poze cu burtica in ele sa va admiram....intr-adevar nu au fost scumpe!

Eu n-am vazut nici o eclipsa........paguba-n ciuperci...ca si-asa nu ma pasioneaza chestii din astea!

Pupici!

Ioana(15+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Raluca, LA MULTI ANI!!!!!!!!
Multa sanatate si tot ce iti doresti

Cand bem sampania? M-a trasnit o poftaaaaaaa.......noaptea trecuta am visat numai sticle reci de sampanie

Alina, 11sapt

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetele,

Raluca, La multi ani!! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eu am inceput ziua minunat, abia am ajuns la firma ca am fugit la baie sa sucul de prune de-l bausem dimineata. Sunt in saptamana 15 si pana acum n-am avut greturi deloc.

Pufymic
, te-am mai intrebat, dar probabil n-ai citit, cum si cam cat ca durata ti se contracta tie uterul la prima sarcina? Eu sunt de-a dreptul ingrijorata, al meu e cam 40% din timp contractat, n-am dureri deloc, dar il simt ca un ghem si ma deranjaza teribil. Ceea ce mi se pare cel mai ciudat e ca se contracta cand stau in pat sau cand conduc (in fine asta nu-i asa ciudat ca nu-mi place condusul deloc).
Acum si varsatul asta, parca mi se repeta sarcina din 2004 cu final dezastruos.

Va pup, aveti grija de burtici.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Salut burtici, din nou!

Pufy, am incurcat borcanele (pt ca citesc "pe sest").
Ziua mea de nastere este 12.04.1975

O zi buna!!!!

Mergi la inceput