Mamici de sept-oct 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
andra2005 spune:
Ma tin de promisiune si intru azi mai des.Pina acum am facut curat
, am mincat 2 batoane de Fibrobar iar acum imi trag un pic sufletul si va citesc pe voi.
Mexxa ma bucur ca toate merg bine, atit cu bebe cit si cu mama ta.
Pufymic din pacate nu stiu cum sa pun pozele pe calculator, ca tare vreau sa-l vedeti si voi pe al meu baiat.Insa o sa dau eu tehnicii de cap si tot o sa vi-l arat.Tu te gindesti cum isi va primi fratiorul/surioara?Ca eu tare curioasa sint.Oricum, atunci va fi ceva mai mare (1 an si 9 luni) deci sper ca va intelege mai mult.Deocamdata, spre supararea mea cind mergem in parc nu il intereseaza deloc copiii
, insa acum cu vremea frumoasa il duc zilnic in parc si sper sa-l dau pe brazda.![]()
Mami Flori eu am avut greturi din plin cam de 4-5 saptamini, deci te inteleg perfect.Nu am
deloc, insa m-am luptat cu greturile seara si dimineata la greu.Pe mine m-au mai ajutat portocalele, insa cind mi-era super rau nu puteam pune nimic in gura.Poti incerca si tu, sau cu un suc mai acrisor de lamiie, apa si zahar.
Gripo eu vitamine nu iau inca, insa nici analizele nu le-am facut.Acum, sa-ti zic sincer eu nu sint adepta vitaminelor din cutie.Mai bine maninc multe fructe, legume, am o alimentatie variata si rezolv (sper) o eventuala lipsa de vitamine.Am luat insa la prima sarcina Tardiferon (fier) din cauza anemiei.Acum sint nerabdatoare sa merg la doctor, sa-l vad pe bebe si sa vad ce mai imi zice.
Flori suna tentant chestia cu aerobicul, insa eu din lipsa de timp (n-am cu cine sa-l las pe Alex) o sa ma multumesc cu povestirile voastre.![]()
Fug ca mai am de maturat in dormitor.
liris spune:
preventiv , ptr infectiile urinare: suc de portocale si cranberries (fifty-fifty) sucul de cranberries natural e scump dar se pare ca asta e, sunt fructe rare, dar eficiente ptr tractul urinar.
iar ptr constipatie, asa cum spuneam mai devreme, desi eu sunt o constipata non-stop acum maninc minim 3 mere /zi si apa plata pe stomacul gol dimineata. pina acum a mers. si poate sa mai mearga daca mincati prune uscate.
o sa mai iau si eu acid folic (eu il iau intr-un complex vitaminic special ptr gravide) saptamina asta.
multumesc tuturor ptr primire.
katia spune:
LA MULTI ANI RALUCA
Iti doresc sa fii o mamica iubita si fericita!
Gripo, mie mi-a dat doctorul sa iau elevit no-spa si duphaston. Elevit am luat nu mai mult de o saptamana ca am inceput sa le vomit si am renuntat. La celelalte doua am renuntat de vreo doua saptamani ca nu le mai suportam. Deci in momentul de fata nu mai iau nici un fel de pastilute. Sunt un pacient total iresonsabil si neascultator :)
V-am pupat!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/album?.dir=/bdf3
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
_Ralu_ spune:
fetelor, vreau sa va multumesc din suflet pt urarile voastre! si ca sa nu uit, mi-am notat si numele voastre: cri19, mexxa, vauva, pufy, andra, floricika! sunteti niste dulci! sper ca n-am uitat pe cineva!
deocamdata sunt singurica pt ca sotul meu a plecat la scoala. in sfarsit, ca ajunge din joi in pasti, la fel ca tine katia. anul asta il mai are si el! deh, baietii astia! e mai mare cu 4 ani ca mine dar abia acum termina si el!
mexxa, imi pare asa de rau pt mamica ta! dar slava domnului ca e bine! sanatate si ai grija de tine, fereste-te de suparari, ca nu-ti fac bine!
pufy, stai linistita draguta, ca nu m-am suparat! habar nu aveam ca de aia se lateste pagina! si pe mine ma enerveaza la culme. am editat msj!
gripo, nici eu nu am luat nici un fel de vitamine. asa mi-a zis si mie dr! sunt mai plinuta bine, si n-am nevoie. plus ca pap f sanatos. sa ma laud, de cand am ramas insarcinata n-am mai fost deloc la mc, doar la kfc, am papat o data. in rest daca am chef de papat in oras, pap la restaurant ceva sanatos: o ciorbica, o salata...plus ca e si mai ieftin ca la fast food, si am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura!
andra, nici eu (si vad ca nici multe alte fete), n-am reusit sa pun poze in albumul asta de pe dc. fa-ti album in yahoo sau in webshots si copiaza linkul in semnatura! ca tare curioase mai suntem sa va vdm.
anangel_lexi, mi-am facut programare la dr, pe 5 aprilie, la 16. am fost cam socata ca mi-a raspuns un barbat. am crezut ca am gresit nr. nu i-am mai zis la ce dr. cred ca e singura la cabinetul respectiv, nu? sa nu ma fi programat la alt dr! of, ce neindemanatica mai sunt! imediat ma pierd cand e vb de dr!
daca va zic ce-am visat...
am visat cum stateam cu un baietel mic in curte la bunicii mei, si mi-a zis ca vrea sa faca pipi! si l-am dus eu sa faca, si i-am vazut putzica! il invatam cum sa faca, sa nu dea pe el, si il impingeam asa usor de la spate sa nu dea pe el! m-am sculat tare fericita! oare sa fie un semn? cred ca mi-a dat doamne-doamne o palma, ca tot ziceam int-una ca eu vreau fetita! si asa fericita si incantata de baietelul ala, m-am trezit!
vad ca se innoreaza afara! de cand ma stiu de ziua mea ploua! indiferent cat de cald si frumos e pe 28 si pe 30, pe 29 e prapad! sa vedem azi! dar nu ma deranjaza. m-am invatat si chiar imi place vremea asta!
raluca
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
katia spune:
MamiFlori, eu si acum desi sunt in 15 saptamani am greturi si vomit chiar cel putin o data pe zi....azi am dat de doua ori la boboci. Ma bucur in schimb ca pot sa mananc. Sincer eu cred ca pe mine o sa ma tina toata sarcina. Sper sa nu fie asa dar am toate sansele avand in vedere ca desi l-am simtit pe bb inca mai dau la boboci in mod regulat
Dar inca ma tin :)
Ralukutzule ce faci? A rams sotul acasa azi si esti busy???? 
Lasa distractia pentru diseara si scrie-ne si noua ce faci!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
mamiFlori spune:
Fetelor,va multumesc pt raspunsuri!
Andra, am incercat cu portocale sau putina lamaie cu apa, dar fac o aciditate... de vomit instantaneu. Nici macar Emetiralul nu ma prea ajuta. Doamne, de ar trece mai repede si luna asta!
Va citesc, sa stiti!
si 

pt toate gravidutele!
katia spune:
La halul in care postez eu raspunsuri normal ca voi mai scrieti zece intre timp.
Saracul de sotior al tau.....n-a gasit mititelul alta zi sa se duca la scoala :) Lasa ca asa macar are ocazia sa-ti ia si tie un buchet de flori pana una alta.....
Astept si eu sa vad ce mi-o lua al meu...ca tare e ametit la acest capitol :) ....ca imbatranesc si eu saptamana viitoare :)
Pupici si sa ai o zi excelenta azi .....apropo si mie imi place ploaia.
floricika spune:
raluca apropo de vise, si eu am visat aseara ca nascusem un baietel si din nu stu ce cauze necunoscute, nu ii dadusem san, si trecusera cateva zile si eram foarte suparata ca nu credeam ca se mai declanseaza laptele dupa atatea zile......Nu e prima data cand visez ca nasc un baietel si ca nu il alaptez. La primul vis ma certam cu mama ca de ce nu m-a invatat ea, femeie batrana, ca daca eu sunt mai mica si mai proasta ea ar fi trebuit sa fie pe faza si sa ma puna sa alaptez. Cred ca se trage de la frica mea ca nu o sa am lapte la san, si daca o sa am san mi-e frica de durerile care am auzit ca sunt in primele zile cand suge copilul...
P.S:data trecuta in vis baietelul era blond cu ochi albastrii, azi noapte era brunetel cu niste ochi albastrii gri (si asta cred ca tot din dorinta mea nebuna de a avea un copil cu ochi albastrii sau verzi se trage
)
Floricika
16+
Poze
mexxa spune:
Fetelor va multumesc pentru urarile si incurajarile voastre....sunteti tare dulci
Adevarul e ca aici ma simt ca intr-o familie...
Citisem zilele trecute dar nu am apucat sa raspund...si eu patesc la fel cu burtica...poate e din cauza ca dimineatza stomacul e gol, nu avem suficiente lichide in noi...ca si eu dimineatza am o burtica micuta...dar seara mai ales dupa cina e ca un balon
Oricum nu cred ca e ceva rau.
Katia si eu am incercat sa iau Elevit, Materna si inca ceva si se pare ca le vomit...nu stiu de ce dar nu le prieste organismul.
Acum incerc sa manac cat mai multe fructe si legume ca sa pot luat calciu de acolo...
BB ralucutza si eu tot baietel am visat saptamana trecuta....
oare ce sa fie?
Pupici
poze
My baby
pufymic spune:
Andra2005 pe cand voi naste eu Alesio va avea 2 ani fara cateva sapt. deci va fi marisor deja.....si sper sa fie si cu mai multa minte si intelepciune decat acum
!Acum se bate cu toti copii.....sper sa-i treaca pana vine bb mic....oricum toata ziua ma pupa pe burtica si se lipeste de ea....mai nasol e cand vrea sa-i dea si la bb mic te miri ce jucarie, creioane. si le indeasa in buric la mine
!Dar e tare scump....si eu sper sa-l iubeasca pe ingerasul din burtica
!
Ralukutza lasa ca sigur vine sotul cu un cadou pentru tine....mai mult ca sigur de aia si-a facut azi drum la scoala....
!
Floricika eu sunt de parere sa nu te mai gandesti la ce va fi dupa ce nasti....vei vedea atunci!Si sa stii ca nu e obligatoriu sa ai dureri si ragade la sani cand alaptezi prima data....sau primele dati!Sunt mamici care nu se confrunta cu asa ceva!Asa ca spera doar sa ai laptic, ca te vei descurca!
Fetelor am o intrebare-propunere: nu vreti ca sub listuta cu burticile sa trecem si datele noastre de nastere, asa pe luni???
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump