Dulce = cosuri ???

Dulce = cosuri ??? | Autor: helga

Link direct la acest mesaj

De cite ori merg la cosmetolog ma intreaba daca consum mult dulce sau mincare piparata. O intrebam ce legatura are cu problemele mele si ea zice ca 'are', doar atit. Dar deja am observat de citeva ori ca atunci cind intrec masura la mincat dulciuri imi apar niste 'mizerii' pe fata de mi se face rau. Voi cum credeti? Are legatura? Si daca are, trebuie sa renunt la dulciuri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Daca intr-adevar dulciurile in exces ar avea drept consecinta aparitia cosurilor atunci eu una inseamna ca-s o fericita.

Stii cum sudeaza fumatorii tigarile???? E uite cam asa faceam eu cu ciocolata de casa.... cum raminea numai putin , cum faceam alta... La mine dulciuri inseamna in cea mai mare parte ciocolata.

Si din nefericire nu m-am ales cu bubite, ca de alea scapam cit de cit mai repede, ci cu niste frumoase kilograme in plus.

Mor dupa ciocolata!!!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Eu nu manac dulciuri prea multe..mai ales d ecand sunt insarcinata..si totusi am cosuri...si morrr de ciudaa...
stiti vr-un tratament care sa fie bun...sa ajte fata intr'adevar?
Indra..trimite si mie un pm cu reteta la ciocolata de casa ca mi-ai facut o pofta....

Pupici

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Inseamna ca eu sunt posesoarea unui ten minunat...ceea ce nu este chiar adevarat...eu una nu pot trai fara dulciuri chiar daca renunt la orice altceva trebuie sa mananc ceva dulce in fiecare zi iar de cosuri nici vorba doar in perioada ciclului...deci cred ca depinde foarte mult si de ten!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Eu sunt mare amatoare de dulciuri,bag portii mari zilnic.De mancare condimentata nici nu mai zic
Sa va spun drept,n-am un cos,am un ten foarte curat.
Depinde de ten ,dar si acestea pot fi o cauza

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Da, probabil ca depinde si de ten. Dar care o fi oare legatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dermatologii sustin ca nu exista studii stiintifice care sa arate vreo legatura intre dulciuri/condimente/masturbare/viata sexuala/etc si cosuri...sunt presupuneri, mituri care s-au perpetuat

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng

dermatologii sustin ca nu exista studii stiintifice care sa arate vreo legatura intre dulciuri/condimente/masturbare/viata sexuala/etc si cosuri...sunt presupuneri, mituri care s-au perpetuat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

nici eu nu cred ca ar fi vreo legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu am auzit ca studiile au dovedit ca nu exista nici o legatura intre cosuri si acnee.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

OK, dar exista legatura intre cosuri si sistemul nervos? Adica, in perioade de maxim stres apar si aceste probleme?

Mergi la inceput