Dulce = cosuri ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie imi apar in perioada ciclului, dar n-am observat sa aiba vreo legatura cu tonele de ciocolata pe care le consum :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Cosurile apar cand organismul este incarcat de toxine si vrea sa le elimine. Bineinteles ca depinde si de ten, nu toate tenurile sunt la fel.

Mie imi apar mai multe cosuri la ciclu, adica cand organismul este intr-un dezechilibru hormonal (asa ca eu zic ca poate avea legatura si cu viata sexuala in sensul in care iti starneste sau nu hormonii ).

Cand mananc prea multa ciocolata sau carne sau dulciuri sau grasimi sau alte lucruri in exces pe care organismul meu nu reuseste sa le asimileze cum trebuie...
Intr-o perioada am tinut un regim mai mult vegetarian, cu multe lichide, fructe... dar fara prea multe dulciuri, carne... si am ramas uimita ce influenta pozitiva a avut asupra tenului meu! Din pacate nu reusesc sa ma apuc din nou de el.

Cand sunt obosita. Lipsa de somn aduce o gramada de toxine in corp care le elimina si el cum poate.

Iar ca factori externi cand e soare si praf.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput