Mergi la medic. Asa cum au spus si alte fete, poate fi de la implantare, poate fi de la o placenta inserata prea jos, sau poate fi mai grav (daca e rosu-rosu, cica e mai nasol; daca e mai inchis la culoare, eventual maroniu, nu e asa grav).
Dar noi degeaba ne dam cu parerea, tot medicul stie mai bine.
Bafta si tine-ne la curent 
36+1
Nu e normal dar trebuie musai sa stabilesti cauza sangerarii!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
Mai bine suna medicul.Prietenei mele i s-a intamplat acealsi lucru.A aflat ca este insarcinata intr-o luna si jumatate.La 2 luni avea sangerari si dureri abdominale, s-a dus la spitalul Karitas, acolo i s-a spus ca are sarcina neconcludenta si i-a zis sa vina peste 2 saptamani ca sa mai creasca copilul.S-a dus la Municipal si i-a spus din prima ca ,copilul este mort de 5 zile si i-a facut chiuretaj.Nu vreau sa te deprim dar stiu prin ce a trecut ea pentru ca am fost tot timpul alaturi de ea.Du-te la medic cat mai repede.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
Nana, suna la doctor sa te vada .Se poate sa fie normal...dar in acelasi timp poate fi si o problema.Eu am stat acasa cu gandul ca e normal...nu aveam dureri deloc,nu erau cheaguri, si-am zis ca trece.Cand m-am dus la spital era deja prea tarziu..era deja oprita din evolutie sarcina.La orice sangerare e bine sa te vada doctorul, el este in masura sa-ti spuna daca e normal sau nu.
Sanatate, sarcina usoara si bebe miscacios....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi