sangerare la graviduta de 2 luni e normal?

sangerare la graviduta de 2 luni e normal? | Autor: nana72

Link direct la acest mesaj

Va salut,
am si eu o mica nelamurire si abia peste 2 zile am programare la medicul ginecolog. Sunt insarcinata in 2 luni (bucurie mare, abia asteptam evenimentul) si de vreo 3 zile am o mica sangerare cat sa se vada putin. A mai avut cineva asa ceva, a mai trecut cineva prin asa ceva? E cazul sa ma ingrijorez? Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

da, e normal. citeste pe la Odiseea sarcinii, gasesti acolo info de toate flurile

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

eu una as intreba medicul...urgent...da/i un telefon!!!

poate sa nu fie nimic sau poate sa fie ceva grav...numai medicul tau care iti cunoaste sarcina iti poate da raspuns...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

NU este normal. mai ales daca e de 3 zile. trebuie sa suni medicul. se poate trata si poate sa nu fie grav dar trebuie musai sa mergi la medic, de urgenta.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Obligatoriu trebuie sa mergi la medic, astazi daca se poate.... si nu vad de ce nu s-ar putea, chiar daca nu ai programare.

Orice sfat ti-am da noi aici, nu poate sa inlocuiasca consultul clinic care, in cazul tau este obligatoriu si de neinlocuit.....

Sarcina usoara iti doresc – sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si buni.....

Sa ne spui ca a fost ceva fara importanta – pana atunci iti tinem pumnii........ Mai esti aici ? Fugi la ginecolog !!!

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Este normal, nu te speria. In primele luni si eu am avut sangerari, important e sa nu fie abundente si sa nu te doara burtica foarte tare (ca la menstruatie).

Felicitari si sa te bucuri de sarcina!!!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Dupa parerea mea orice scurgere in timpul sarcinii trebuie raportata medicului. Eu am avut in luna a doua o usoara sangerare maronie si mi-am sunat imediat doctora. M-a chemat a doua zi la spital si a constatat ca aveam o usoara dezlipire de placenta.
Sfatul meu e sa-ti suni doctorul cat mai repede ca depinde de la caz la caz.
La unele femei aceste pete de sange n-au insemnat nimic, la altele dimpotiva, a insemnat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Eu am avut la fel cateva sangerari la inceputul sarcinii si am fost diagnosticata cu iminenta de avort..mi s-au dat pastile de sustinere a sarcinii.
Nu e de joaca cu sangerarile in timpul sarcinii....asa ca mergi la spital sa te vada un medic.
Daca nu ajungi azi stai in pat intinsa cat mai mult timp...si fara efort!!

Multa sanatate si o sarcina usoara.

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Eu am avut la fel cateva sangerari la inceputul sarcinii si am fost diagnosticata cu iminenta de avort..mi s-au dat pastile de sustinere a sarcinii.
Nu e de joaca cu sangerarile in timpul sarcinii....asa ca mergi la spital sa te vada un medic.
Daca nu ajungi azi stai in pat intinsa cat mai mult timp...si fara efort!!

Multa sanatate si o sarcina usoara.

poze
My baby

Foarte adevarat. Si eu am patit la fel la 5 saptamani. Apoi la 10 si la 13 saptamani, episoade de sangerari puternice, abundente... groaznic. Si eu am luat medicatie, diagnosticul a fost iminenta d eavort si dezlipire d eplacenta. Dar uite ca sub supravegherea doctoritei Matei a venbit pe lume si e un baietel sanatos.

Sarcina usoara si spune-ne cum mai esti.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sangerarea si sarcina nu au ce cauta impreuna.
Daca sangerezi ceva nu e in regula,asa ca numai medicul poate sa iti dea o parere si sa te ajute sa fie bine.
Multa sanatate.

edit:sangerarea in sarcina este urgentza,nu mai sta dute la doctor poti merge la urgentze la ginecologie sau maternitate la camera de garda.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Da-i telefon medicului, eu am patzit-o, l-am sunat chiar din primul minut al scurgerii. Am fost la control, mi-a dat repaos total la pat si daca nu-mi trecea peste doua zile sa ma duc la urgentze ca ceva nu e in regula. Multzumesc lui Dumnezeu, n-a fost nevoie de urgentze, pina a doua zi au disparut scurgerile.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput