Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Geliza multumesc pentru urari sper ca maine sa fie o zi faina, pentru ca azi am avut o zi graoznica la serviciu.

Amabella, si eu patesc la fel cu gleznele. parca sunt umflate cu aer. eu stau in fiecare seara 20 de minute cu picioarele in sus. parca ma simt mai bine.

In legatura cu visele, eu am visat de "n" ori ca sotul meu ma insala. nu stiu cu cine, dar ma insala. eu cred ca astea sunt repercursiunile grijilor care mi le fac: ca sunt prea umflata, ca ma misc ca o rata, etc. Dar ce sa-i faci viata merge inainte.

Va pup si va doresc o saptamana excelenta, iar pentru mamicile cu probleme: sa aveti mare grija de voi si de bb-i.

21+

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna seara fetelor

Ce sa fac,stau acasa cuminte,macar incerc...am facut perfuzii toata sapt trecuta,azi mi-a facut externarea si mi-a dat medicalul,miercuri ma duc la medicul de familie sa-mi poata da si pt luna aprilie.....ideea e ca nu mai am voie la servici deloc....nu e prea roz totul,contractii inca mai am,iau pastile....nu sunt dureroase contractiile si nu tin mult....asta e...tb sa avem grija...imi pare rau sa aud ca mai sunt fete in aceasta situatie...multa sanantate....

Va pup si incerc sa intru si maine...sa aveti grija de voi si de bebeii vostri...

PS:Pe langa ca am pb cu colul mai am pb si cu soldul si picioarele,ma dor de mor,cica apasa bebe,e prea grasun...acum o sapt avea deja 1kg.....prefer sa ma doara picioarele sa nu mai stiu de mine decat sa pateasca bebe ceva.....in rest el e bine,e cumintel,insa cand il apuca zbenguitul sa te ti...si de cele mai multe ori atunci cand eu vreau sa fac nani sau cand ma relaxez...de exemplu acum cand vb cu voi ma face atenta ca e si el aici si sa va pov despre el....sa de-a Domnul sa fim bine toate.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burticoaselor,

Azi am fost la clinica sa dau analizele de singe pentru hemoglobina si titru de anticorpi. Sper sa fie bune. Saptamina asta merg la eco si sper sa va aduc vesti bune. Poate imi spune si sexul lui bebe.

Ioana81, si celelalte burtici cu pufulet ! Nu lasati cosmeticiana sa va epileze pe burtic. Puful si parul dispare dupa nastere, iar cu epilat sau doamne fereste -ras, faceti mai rau. Si eu am puf si cite un firicel de par si stiu ca nu mai ramine nici urma de el dupa nastere. Ei, o sa ne fie poate mai cald vara, dar ce sa faci?!
Mada, felicitari pentru jumatate de cale parcursa in sarcina. Sa fie usoara si in continuare si un bebe sanatos tun!

Mai am de citit citeva pagini si poate mai revin. Postati mesaje cu viteza luminii, fetelor!

Nati 20+

Mergi la inceput

Stati ca am uitat. Am gasit acest site si mi s-a parut interesant (doar ca e numai in engl.), poate gasiti si voi cite ceva util, sau raspunsul la unele intrebari.

http://www.drspock.com/faq/bio/0,2004,mgreenfield+FAQS,00.html

Mergi la inceput

Am mai citit un pic din urma.
Amabella, mamaluivlad si cristina_ioana au dreptate. Poti sta linistita, bebele tau n-a patit nimic de la zdruncinatura. Chiar si in cazul unei cazaturi (doamne fereste!) daca nu sunt singerari, membrane fisurate si daca il auzi pe bebe miscind in urmatoarele 6 ore (atinci cind misca deja regulat) nu e nici un motiv de grija. Mitza, asa ca stai si tu linistita.

Fetelor, cred ca o sa turb de lucru saptamina asta. Doua din colegele mele sunt in trainingsi am ramas doar doua in oficiu (si colega e part time). Deci muncesc cam pentru 3. Dar saptamina viitoare mergem noi la training si atunci RELAXARE!

Burticute, da io stiam ca la paste fainoase nu trebuie nici intr-un caz sa renuntam, nu putem sa-l crestem pe bebe doar cu iarba verde. Piinea, paste fainoase sunt baza alimentatiei unei gravidute. Ele nu au multe calorii dar au elemente nutritive f necesare bebelui. Mai bine limiti dulciurile, ca ele sunt care ingrasa fara a aduce folos bebelusului(Sabana, sorry, te pupacesc ca sa nu te superi,).

Cristina_Ioana, ne ne mai spune cite kile ai, sau iar ai iesit la pescuit complimente.

Burticute, noi mergem la somn. Aveti grija de voi si de bebelusi din burtici! Pupici,
Nati, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

mai fetelor ia explicati-mi si mie ,ce au doctorii astia cu voi si kilogramele? ca doar nu dau din frigiderul lor!!!E Vorba de bebe ,soar ca va vor ei fotomodele ,eu ma chinui aici sa iau cat mai mult,am luat vreo 10 kg ,si ce??? asa de mult imi plac falcutele mele!!!i-a mancati si fiti sanatoase!!!prietena mea in Anglia,iau spus intradevar sa se opreasca dar sa ma ierte Dumnezeu caci avea Niky a mea mai mult de 150kg ,asa ca...inca ceva MAMANATY pe unde mi te-ai ascuns ? sunt multe fete care nu le vad,mai v-ati suparat?

miky

Mergi la inceput

Miky, dupa cum vezi am debutat din plin in seara asta. Dar ca sa nu te superi mai postez un mesaj sa te salut si pe tine si pupici la burticuta. A-a-a, si inca ceva! Tot asteptam sa-mi spui daca i-ai facut asa soacrei. (Sper ca sotul tau e la munca si nu se invirte pe linga calculator).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Ehhhhhh eu sunt deja in luna a 6-a ,aici sarcina se considera de 10 luni ,am primit de la doctor mai demult o hartie pe care scrie datile in care intru in saptamana noua si lunile.
Asa ca din sapt 20 am intrat in luna 6 iar luna 7 incepe din sapt 24
Noi maine facem 22 de sapt
Multumesc tuturor burticilor care si-au dat cu parerea vizavi de visul meu !
Maine am examen din nou,sa imi tineti pumnii,please!!!!!!

Stefania 21 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Si eu am probleme cu gleznele umflate dar ma rezolva sotul in fiecare seara cu masaj ,macar atat sa faca si el(asa spune el,nu eu)
Sa stiti ca ajuta,dimineata cand ma trezesc nu le mai am umflate.
Am observat ca in zilele in care mananc sare mai multa atunci se umfla mai tare.
Va

Stefania 21 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

madacristina iti doresc sanatate maxima, de fapt tuturor va doresc acelasi lucru !

desi stiu ca nu e bine sa fiu stresata, azi am fost stresata, nervoasa si tensionata pe diferite lucruri si intamplari ...saracu' bebica, azi cred ca l-am suparat cu nervii mei...

de maine sper sa fiu mai relaxata, o sa incerc sa privesc lucrurile cu mai multa detasare.
cred ca mi se trage si de la faptul ca saptamana trecuta si asta stau acasa...sunt obisnuita cu mersul la servici...dar desi bronsita e aproape gata, eu as vrea sa aplic sa stau acasa de acum, desi o sa intru in cele 50 de sapt de ingrijire a copilului...insa daca ma mai duc la servici iar o sa racesc sau o sa iau o viroza, ca asa am tinut-o toata iarna, raceli, viroze si herpesuri peste herpesuri pt ca ma simteam rau de la raceli...

bebe a incepu sa fie tot mai activ si burtica creste si ea, e mai mica dimineata, dar cum incep sa mananc incepe sa creasca mult, desi nu mananc prea mult ca ma simt plina tot timpul...

va pup si aveti grija de voi si bebici ,
miti 21+

Mergi la inceput